Peter Steele
Mistral
DOST ACI SÖYLER SAMET EMIN OL YASICAKSIN UTANCAKSIN ZAMAN GECMEDEN SIL GITSIN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ne kiskanmasi kanka cocuga tavsiye veriyoruz aqolum milleti bu kadar kiskanmayin la
hani yaşadık ya bizde bu donemden gectik ya aqne kiskanmasi kanka cocuga tavsiye veriyoruz aq
tamam dost ama ben satanist gibi takilmiyorum hangi gotten cikardiysan tekrar sok suan bahsettigin tip tamamen sensin amacim tutmak değil zaten sizin gibi kekolari kudurtmak uzi ve cakal abilerini dinle onlar bile en azindan annesine bakıyor ödendiğiniz adamlar bile komik ama baktığım zaman en azindan bir sorumluluk almışlar ailesine bakıyorlar sizde o bile yok sanayi diye bana laf atiyorsunuz sosyal medya inan gram umrumda değil siz burdan cikamiyorsunuz muhtemelen anlamazsin dediklerimi ama hayat internetten ibaret değil güzelim dışarı cik ve kiz arkadasina sarıl yada dur yapma çünkü daha henüz kadin korkunu aşmadın ama 1-2 yıl disariya cikarsan emin ol geçicek hayatta basarilarBak güzel kardesim siz buyuk ihtimalle şuan satanist bilek metal nis deniyorsunuz ve tuttu o yuzden gotunuz kalkmis belli
1 2 yil sonra hic bi sekilde tutmucak
o yuzden o inkwell hesaplarini sil burda takilma siktir git baska forumda takil ama o sosyal medyalarini sil,ilerde cok pisman olucaksin dost aci soyler
söyle ona yazdiklarimi ciddiye alsın hayati kotuye gitmesin bizimki gibi bide boyun calissin feminen durma sebeplerinden en buyuk neden oBELER TAŞAK GEÇTİĞİNİZ ADAMLATLA SOUBET EDİYORUM TAKİPLEŞİUPRUÖ ARKADAŞIM BEN LÜTFEN DAHA BUMPLAMAYIN SU KONUYU KOTU HISSEDIYOM KENDIMI
olum milleti bu kadar kiskanmayin la
Tiktoğunuza dönün ananizi sikerimtamam dost ama ben satanist gibi takilmiyorum hangi gotten cikardiysan tekrar sok suan bahsettigin tip tamamen sensin amacim tutmak değil zaten sizin gibi kekolari kudurtmak uzi ve cakal abilerini dinle onlar bile en azindan annesine bakıyor ödendiğiniz adamlar bile komik ama baktığım zaman en azindan bir sorumluluk almışlar ailesine bakıyorlar sizde o bile yok sanayi diye bana laf atiyorsunuz sosyal medya inan gram umrumda değil siz burdan cikamiyorsunuz muhtemelen anlamazsin dediklerimi ama hayat internetten ibaret değil güzelim dışarı cik ve kiz arkadasina sarıl yada dur yapma çünkü daha henüz kadin korkunu aşmadın ama 1-2 yıl disariya cikarsan emin ol geçicek hayatta basarilar
BENİM GİBİ ILIK GÖTLÜ OLMAYAN HERKES KEKOtamam dost ama ben satanist gibi takilmiyorum hangi gotten cikardiysan tekrar sok suan bahsettigin tip tamamen sensin amacim tutmak değil zaten sizin gibi kekolari kudurtmak uzi ve cakal abilerini dinle onlar bile en azindan annesine bakıyor ödendiğiniz adamlar bile komik ama baktığım zaman en azindan bir sorumluluk almışlar ailesine bakıyorlar sizde o bile yok sanayi diye bana laf atiyorsunuz sosyal medya inan gram umrumda değil siz burdan cikamiyorsunuz muhtemelen anlamazsin dediklerimi ama hayat internetten ibaret değil güzelim dışarı cik ve kiz arkadasina sarıl yada dur yapma çünkü daha henüz kadin korkunu aşmadın ama 1-2 yıl disariya cikarsan emin ol geçicek hayatta basarilar
disari ciktiginda haber edersinTiktoğunuza dönün ananizi sikerim
Bak canım senle dogru dille konusuyoz yine saçma salak keko damgasi vuruyorsuntamam dost ama ben satanist gibi takilmiyorum hangi gotten cikardiysan tekrar sok suan bahsettigin tip tamamen sensin amacim tutmak değil zaten sizin gibi kekolari kudurtmak uzi ve cakal abilerini dinle onlar bile en azindan annesine bakıyor ödendiğiniz adamlar bile komik ama baktığım zaman en azindan bir sorumluluk almışlar ailesine bakıyorlar sizde o bile yok sanayi diye bana laf atiyorsunuz sosyal medya inan gram umrumda değil siz burdan cikamiyorsunuz muhtemelen anlamazsin dediklerimi ama hayat internetten ibaret değil güzelim dışarı cik ve kiz arkadasina sarıl yada dur yapma çünkü daha henüz kadin korkunu aşmadın ama 1-2 yıl disariya cikarsan emin ol geçicek hayatta basarilar
seni hangi keko sikti acaba amk bu kadar göt yanığı olması normal değiltamam dost ama ben satanist gibi takilmiyorum hangi gotten cikardiysan tekrar sok suan bahsettigin tip tamamen sensin amacim tutmak değil zaten sizin gibi kekolari kudurtmak uzi ve cakal abilerini dinle onlar bile en azindan annesine bakıyor ödendiğiniz adamlar bile komik ama baktığım zaman en azindan bir sorumluluk almışlar ailesine bakıyorlar sizde o bile yok sanayi diye bana laf atiyorsunuz sosyal medya inan gram umrumda değil siz burdan cikamiyorsunuz muhtemelen anlamazsin dediklerimi ama hayat internetten ibaret değil güzelim dışarı cik ve kiz arkadasina sarıl yada dur yapma çünkü daha henüz kadin korkunu aşmadın ama 1-2 yıl disariya cikarsan emin ol geçicek hayatta basarilar
tavsiyene ihtiyacim yok yeterince eğlendim ben dediğim gibi hayatta basarilar yani dediklerinizi ciddi okuyamadim güldüm halinize malesef tavsiye vermek için cok low iq gibi konusuyorsun gercekte nasil birisin inan tanımıyorum ama yazdiklarini gördükçe umudum kararıyor duzelebilir misin bilmiyorum hadi arkadaşlar ben kaçtım nefret etmeye devam edin, @Angutoid sen hızlı yürü kardesim gotundeki yarrak ve kuyruk acın belli olmasin bide, kilodunu degistir kokuyorsun Slazenger deodorant bok kokunu götürmüyor aq sikmayin artikne kiskanmasi kanka cocuga tavsiye veriyoruz aq
Günün 8 saatini sosyal medyada geçiren elemanın yazdığı şeye bakdisari ciktiginda haber edersin
kardesıme max ltnsın yazdım engelledı yorumlarda birsürü kız var bideView attachment 3302529
Bir tane daha bunun gibi martı kaşlı yarrak var (kürt, 13 yaşında onu bulamadım) ikiside max mtn ve mert27 gibi delusional bunları bulup bıçaklayacak var mi şimdi bunu görür hesap açar “sana kaç kız bakıyo kanka benim yorumlarımda hep iltifat ediyorlar bana” der kesin böylelerini boğmak lazım sinir oluyorum.
VARSAYİMLARA DEVAM ET COK ETKİLİ OLUYOR KOCUMtavsiyene ihtiyacim yok yeterince eğlendim ben dediğim gibi hayatta basarilar yani dediklerinizi ciddi okuyamadim güldüm halinize malesef tavsiye vermek için cok low iq gibi konusuyorsun gercekte nasil birisin inan tanımıyorum ama yazdiklarini gördükçe umudum kararıyor duzelebilir misin bilmiyorum hadi arkadaşlar ben kaçtım nefret etmeye devam edin, @Angutoid sen hızlı yürü kardesim gotundeki yarrak ve kuyruk acın belli olmasin bide, kilodunu degistir kokuyorsun Slazenger deodorant bok kokunu götürmüyor aq sikmayin artik
Ya kardeş sana hic bir sey layik degil ya surda bile elinden tutmaya calistik kabul etmedin valla ugrasmicam seninletavsiyene ihtiyacim yok yeterince eğlendim ben dediğim gibi hayatta basarilar yani dediklerinizi ciddi okuyamadim güldüm halinize malesef tavsiye vermek için cok low iq gibi konusuyorsun gercekte nasil birisin inan tanımıyorum ama yazdiklarini gördükçe umudum kararıyor duzelebilir misin bilmiyorum hadi arkadaşlar ben kaçtım nefret etmeye devam edin, @Angutoid sen hızlı yürü kardesim gotundeki yarrak ve kuyruk acın belli olmasin bide, kilodunu degistir kokuyorsun Slazenger deodorant bok kokunu götürmüyor aq sikmayin artik
anladim canim benim kesin 8 saat sosyal medyadayimdir forumlarda sikimsonik tanimadigin herkese laf yapistirmak cok iyidir sen devam et boyleGünün 8 saatini sosyal medyada geçiren elemanın yazdığı şeye bak
Boktan algoritmada aynı komik olmayan içerikleri tüketeceğime forumlarda gezerim daha iyi kanka ama sen twde çok takılmaktan bunu hayatsizlik saniyosun
BABA COCUGA BİZ KEKO DEGİLİZ SİR ELİTİZ SİR AYAGİ CEKMENE GEREK YOKBak canım senle dogru dille konusuyoz yine saçma salak keko damgasi vuruyorsun
Biz o arkadasin raton gibi normal metal bilek metal karisik dinliyoruz uzi falan dinlemiyoruz aq peter steele i bilmiyorsun daha 6"5 Type o negative solist Psl god
Sen heralde cok boyle zorbalanmamissin burdanda belli insanlar seni hep en dusuk yerinden vurmaya calisirlar sanayi senin en dusuk yerindi twink gibi gorunmen feminen gozukmen senin en dusuk yerindi bizde ordan vurduk tamam mi yoksa sanayide calisman inan gram sikimizde degil biz internetteki her is modelini deniyoruz disarda calisiyoruz hani bizde insaniz inkwell forumundasinndiye karsindakileri cirkin falan sanma bu forumun en kotu tiplisi mert27 onunda boyu 186 idi En dusuk LTN gorduk hic subhuman yoktu Herkes mtn AMA HERKES YAGLI
Bana demissin kiz eli tutamiyorsun o senin traumaticdad hesabindan gt yaptigin kizlari ben havada kapiyorum kankam bizde ekmegimizi senin niche ile geciniyoruz ama sacma sapan freak videolar cekmiyoruz
çocuk çirkin değil copelamaya gerek yok high mtn var. batıda görünmez olurdu ama trde ortalama mid ltnkardesıme max ltnsın yazdım engelledı yorumlarda birsürü kız var bide
Kanka omuz genişliğin 12 yaşında anoreksiya bir kız çocuğuyla eşdeğer ölçülerde hala millete o sikik kaşlarınla laf yetiştermeye çalışıyosun. Senin ben delüzyonel götünü sikeyim.vay be super gelismelerden haber edersin
Oda olgunlaşacak illa bir sekilde illa bir zamanKanka omuz genişliğin 12 yaşında anoreksiya bir kız çocuğuyla eşdeğer ölçülerde hala millete o sikik kaşlarınla laf yetiştermeye çalışıyosun. Senin ben delüzyonel götünü sikeyim.
Bunu verip bonekingi alamiyor muyuzen azindan hala anneme boyun egmiyorum cocuklar, ne olursa olsun yalamaya devam edin gülmeyi özlemişim sagolasiniz hepiniz güldürdünüz
Ya bu redpillcileri kim aliyo burayaforumceller kendinden iyi genetiğe sahip birini görüp incel rage geçirmiş neden kıskanıp sövüyorsunuz lan adam en azından parasını kazanıyor hayat mücadelesi veriyor rahat am içinde yüzüyordur ama forumda 2k mesajlı elemanlar tarafından küfür yiyor. bide konuda bi yerde kekolar mı övüldü ben mi yanlış anladım?
boşver gitsin ben eglendim baya kekoları övüyorlar keko degiliz diyorlar kekoları kotuluyor sonra yolda görsem bicaklarim diyorlar anlamadim harbidenforumceller kendinden iyi genetiğe sahip birini görüp incel rage geçirmiş neden kıskanıp sövüyorsunuz lan adam en azından parasını kazanıyor hayat mücadelesi veriyor rahat am içinde yüzüyordur ama forumda 2k mesajlı elemanlar tarafından küfür yiyor. bide konuda bi yerde kekolar mı övüldü ben mi yanlış anladım?
Seni yolda görsem tecavüzcü sanar polise veririm o nasıl surat nasil sima bu tipe kim kari verir kim iş verir güvenip deboşver gitsin ben eglendim baya kekoları övüyorlar keko degiliz diyorlar kekoları kotuluyor sonra yolda görsem bicaklarim diyorlar anlamadim harbiden
redpill ne kral anlatta bilelimYa bu redpillcileri kim aliyo buraya
oğlum sen nasıl bir bakterisin lan her gün yeni hesap açıp bu foruma gelip şaklabanlık yapmak yormuyor mu seni nasıl bir mental buSeni yolda görsem tecavüzcü sanar polise veririm o nasıl surat nasil sima bu tipe kim kari verir kim iş verir güvenip de
Yormuyo cok komik, bide o adam degilim ben birazdan rate postu açacağımredpill ne kral anlatta bilelim
oğlum sen nasıl bir bakterisin lan her gün yeni hesap açıp bu foruma gelip şaklabanlık yapmak yormuyor mu seni nasıl bir mental bu
bana benzeyen birinden tecavüze mi ugradinSeni yolda görsem tecavüzcü sanar polise veririm o nasıl surat nasil sima bu tipe kim kari verir kim iş verir güvenip de
Sana benzeyen birilerini tecavuz ettimbana benzeyen birinden tecavüze mi ugradin
ozaman beni benzettiğin kişi sensin ve tipin benden daha kötü üzüldümSana benzeyen birilerini tecavuz ettim
Ben sadece senin gibi boceklere tecavuz ediyorumozaman beni benzettiğin kişi sensin ve tipin benden daha kötü üzüldüm
tek başarın benimle laf dalaşına girebilmis olman 2-3 sene sonra kiz arkadasina bununla tartıştık ya biz dersin ani oldu sana tebriklerBen sadece senin gibi boceklere tecavuz ediyorum
Yanaklarini ısırıp gözlerini kısıp herkesten iyiyim diye gezmeye devam birkaç sene sonra büyüdüğünde keşke bunlari yapmasaydim diye ah vah cekeceksintek başarın benimle laf dalaşına girebilmis olman 2-3 sene sonra kiz arkadasina bununla tartıştık ya biz dersin ani oldu sana tebrikler
tek başarın benimle laf dalaşına girebilmis olman
yanak isirmadigimi zaten kanitladim hala ısırıyorsun diyorsun aegyosalim var diye göz kisiyorsun diyosun herkesten iyiyim demiyorum ama senin her halinden daha iyiyim çocukYanaklarini ısırıp gözlerini kısıp herkesten iyiyim diye gezmeye devam birkaç sene sonra büyüdüğünde keşke bunlari yapmasaydim diye ah vah cekeceksin
tipinizi atın da ona göre yorum yapsin ozamanView attachment 3304659
View attachment 3304662
Bu adam bana sub5 diyor ne yapmalıyım alttaki foto glow up anlamadıysanız
tipinizi atın da ona göre yorum yapsin ozaman
yanak isirmadigimi zaten kanitladim hala ısırıyorsun diyorsun aegyosalim var diye göz kisiyorsun diyosun herkesten iyiyim demiyorum ama senin her halinden daha iyiyim çocuk
Kafan su bizim 191 subhuman cocugunkiyle ayni boyutta kimden daha iyi oluyon @Angutoidyanak isirmadigimi zaten kanitladim hala ısırıyorsun diyorsun aegyosalim var diye göz kisiyorsun diyosun herkesten iyiyim demiyorum ama senin her halinden daha iyiyim çocuk
iyi genetik = 20 efekt basıp iyi ışığın altında squintliyip yanak ıssırmak egoist olmakforumceller kendinden iyi genetiğe sahip birini görüp incel rage geçirmiş neden kıskanıp sövüyorsunuz lan adam en azından parasını kazanıyor hayat mücadelesi veriyor rahat am içinde yüzüyordur ama forumda 2k mesajlı elemanlar tarafından küfür yiyor. bide konuda bi yerde kekolar mı övüldü ben mi yanlış anladım?
ARDA KİNG CEVABI VERMİS BENİM YAZASİM BİLE GELMEDİ O KADAR MAL BİR ARKADASİMİZ Kİiyi genetik = 20 efekt basıp iyi ışığın altında squintliyip yanak ıssırmak egoist olmak
ARDA KİNG CEVABI VERMİS BENİM YAZASİM BİLE GELMEDİ O KADAR MAL BİR ARKADASİMİZ Kİ
adam rahat yorumlarda kuduranlardan daha iyi, yoksa bu saldırganlık normal değiliyi genetik = 20 efekt basıp iyi ışığın altında squintliyip yanak ıssırmak egoist olmak
POSTLARİN COGU OFFTOPİCTE İNGİLİZCEN YETSE SEN DAHA FAZLA VAKİT GECİRİRDİN BURDA MUHTEMELEN