ÇİİK BAYTİNGE BAK AMINA KOYAYIM SENİN ATMA ŞÖYLE ŞEYLER UTANIYORUM

ne salaksiniz oglum la harbiden iki saattir butun yorumlarınızı okudum esenyurt delikanlilari annenizden roid parası isteyin çocuklar çalışıyorum cevap verecek vaktim yok :D

Hemde forumdan çıkıp iş başvurusu yapmalisiniz anneniz size 18 yasindan sonra bakamaz malesef sikik normieler

Hemde forumdan çıkıp iş başvurusu yapmalisiniz anneniz size 18 yasindan sonra bakamaz malesef sikik normieler
''normieler'' :lul::lul::lul::lul:

• JFL
Reactions: maarda
Bu elemanlarin fenotipi zaten max lisenin ortasina kadar is yapiyor, sonrasinda amdan cikmis sik gibi kaliveriyolar ortada. Allah ortaokullu bebelerin ve homoseksuel otistiklerin verdigi ilgiye kimseyi muhtac birakmasin.
vay be super gelismelerden haber edersin

hornete de atabilirler

• JFL
Reactions: temelyeterliliktest
istedikleri yere atsinlar kahkaha patlatiyorum ben olduğum yerde eğer ciddiye alacağım birileri olsaydi zaten forumun konusu ben değil onlar olurdu ❤️

yüzünün binbir fotoğrafı ve adın varken burada sağa sola laf yetiştiriyorsun

tipini bilmem ama zeka trucel

• +1
Reactions: temelyeterliliktest, szolliontaraelis, maarda and 3 others
istedikleri yere atsinlar kahkaha patlatiyorum ben olduğum yerde eğer ciddiye alacağım birileri olsaydi zaten forumun konusu ben değil onlar olurdu ❤️
SANKİ İYİ BİR SEBEPTEN THREAD ACMİSLAR MK SALAGİ OVUNUYOR BİDE
SANAYİDE AMELELİK YAPMAYA DEVAM ET

• +1
  • JFL
Reactions: recai iskender, maarda, Tornoviaa and 2 others
OLUM BU SH4 RATON IKINIZINDE AMINA KORUM BAK
SALIN LAN KARILARIMI OCCCCC OCCCCCC BENIM OLCAK HEPSI NE LANBU
isim ver engel atalim fırsatın olur belki kızla konuşursun forumdan cikarsin XD

• JFL
Reactions: Peter Steele
isim ver engel atalim fırsatın olur belki kızla konuşursun forumdan cikarsin XD
@toprak @Angutoid Ibine sh4met hesap acmis hosgeldinkardesim

• JFL
Reactions: toprak and Angutoid
SANKİ İYİ BİR SEBEPTEN THREAD ACMİSLAR MK SALAGİ OVUNUYOR BİDE
SANAYİDE AMELELİK YAPMAYA DEVAM ET
en azindan hala anneme boyun egmiyorum cocuklar, ne olursa olsun yalamaya devam edin gülmeyi özlemişim sagolasiniz hepiniz güldürdünüz

• JFL
Reactions: maarda, elemanzelvadre and Peter Steele
@ER enjoyer keremcigim su insel teror orgutu baskani arkadasini alir misin elimde kalcak

• +1
Reactions: maarda
olum occc oldururumnseni amk normiesi biz bu ise yuregimizi koymusuz
Testo var rimo var
hayirdir amina goyim

• JFL
Reactions: recai iskender
en azindan hala anneme boyun egmiyorum cocuklar, ne olursa olsun yalamaya devam edin gülmeyi özlemişim sagolasiniz hepiniz güldürdünüz
NE ANNEYE BOYUN EGMESİ SALAK ADAM 2 KUTU İLAC SATİYOM 1 GUNDE USTANA DOMALDİGİN PARAYİ ALİYORUM SEN USTANDAN PANDİK YEMEYE DEVAM ET

• +1
Reactions: Peter Steele and toprak
@toprak @Angutoid Ibine sh4met hesap acmis hosgeldinkardesim
bukadar eğlenceli olduğunu bilseydim daha önce gelirdim hepinizin ilaç parasi benden 😄

• JFL
Reactions: Skull Knight, elemanzelvadre and Peter Steele
bukadar eğlenceli olduğunu bilseydim daha önce gelirdim hepinizin ilaç parasi benden 😄
Oldururum seni occcc ilac parasi benden diyor bak senin o paran yeter mi lan haa sanayici

O IBINE VE INKWELL KARISIK LINGONU SIKERIM SENIN BAM

NE ANNEYE BOYUN EGMESİ SALAK ADAM 2 KUTU İLAC SATİYOM 1 GUNDE USTANA DOMALDİGİN PARAYİ ALİYORUM SEN USTANDAN PANDİK YEMEYE DEVAM ET
sormadim ama en azından geçici olarak bir sikin ucundan tutmussun yavaş yavaş götüne de sokarsin ha gayret

sormadim ama en azından geçici olarak bir sikin ucundan tutmussun yavaş yavaş götüne de sokarsin ha gayret
YANMA KOCUM BEDEN İSCİLİGİNE DEVAM ET BU TİPLE ZATEN SANAYİDE SAMAR OGLANİ OLMAMA İHTİMALİN YOK HER SOSYAL ORTAMDA SİKİLMEYE MAHKUMSUN

• +1
Reactions: toprak and Peter Steele
Oldururum seni occcc ilac parasi benden diyor bak senin o paran yeter mi lan haa sanayici
zamaninda anani da bi sanayici sikti sen çıktın güzelim

• JFL
NE SACMA LINGO LAN BU OROSPUNUN ENIGI

• JFL
Reactions: Angutoid
  • JFL
Reactions: temelyeterliliktest, recai iskender, Peter Steele and 2 others
@Chalom DOST ACI SÖYLER KARDEŞ BU TIPLERLE KONUSMAYLA EN FAZLA 17 YE IDARE EDERSINIZ BENDE SIZ GIBIYDIM (KISILIK OLARAK TIP HALA BENZIYOR SIZIN GIBILERE AMA IBNE DEGILIZ ELHAMDURILLAH) AMA BIR GUN BILGE ADAM REIS CIKTI BIZI TWINKLIKTEN IBNELIKTEN KURTARDI CANO IZLEMEYE BAŞLA DERIM

YANMA KOCUM BEDEN İSCİLİGİNE DEVAM ET BU TİPLE ZATEN SANAYİDE SAMAR OGLANİ OLMAMA İHTİMALİN YOK HER SOSYAL ORTAMDA SİKİLMEYE MAHKUMSUN
havalı kardesim benim sanayiyi kucumsuyor kendisi ilaç satiyor amk CYLWCYLYLCWXYLWYCLEYLCEYXKWYCLYCLWYCWYCLCYLW

• Hmm...
havalı kardesim benim sanayiyi kucumsuyor kendisi ilaç satiyor amk CYLWCYLYLCWXYLWYCLEYLCEYXKWYCLYCLWYCWYCLCYLW
İLAC SATMAK KUCUMSENCEK BİSEY Mİ DUMBELEK TUM PTLER ALTİNA EVİNİ ARABASİNİ CEKTİ AİLE GECİNDİRİYOR SEN 15 SENE CALİSİP USTA OLMAYİ HAYAL EDERKEN

• +1
Reactions: Peter Steele, elemanzelvadre and toprak
lan sen mal misin oc ilaclarda hayatinda gormedigin para donuyor o martı kaşların ile dar omuzlairnsikicembak

İLAC SATMAK KUCUMSENCEK BİSEY Mİ DUMBELEK TUM PTLER ALTİNA EVİNİ ARABASİNİ CEKTİ AİLE GECİNDİRİYOR SEN 15 SENE CALİSİP USTA OLMAYİ HAYAL EDERKEN
vay be supermis

LAN SEN PETER STEELE A LAF MI ATTIN OROSPU EVLADI

• JFL
Reactions: temelyeterliliktest, maarda, zygomaticdisability and 2 others
kasten yaralama falan ense trasina zeval gelmesin dost
Ne ense tirasi occcccc sikerim seni bak occc karsinda ALLAHIN VAR ALLAHIN
POSER OROSPU EVLATLARINA BENZEMEYIZ @nmn14 @Angutoid BLACK METAL BABA YA DIYE GEZEN 13 LUKSUNUZ KARSINIZDA BABANIZ VAR SAYGI DUYMAYI OGRENCEKSINIZ GENCO

• JFL
Reactions: nmn14 and Angutoid
Ne ense tirasi occcccc sikerim seni bak occc karsinda ALLAHIN VAR ALLAHIN
POSER OROSPU EVLATLARINA BENZEMEYIZ @nmn14 @Angutoid BLACK METAL BABA YA DIYE GEZEN 13 LUKSUNUZ KARSINIZDA BABANIZ VAR SAYGI DUYMAYI OGRENCEKSINIZ GENCO
peki gelişmelerden haber edersin kardo

• JFL
Bak güzel kardesim siz buyuk ihtimalle şuan satanist bilek metal nis deniyorsunuz ve tuttu o yuzden gotunuz kalkmis belli
1 2 yil sonra hic bi sekilde tutmucak
o yuzden o inkwell hesaplarini sil burda takilma siktir git baska forumda takil ama o sosyal medyalarini sil,ilerde cok pisman olucaksin dost aci soyler

kasten yaralama falan ense trasina zeval gelmesin dost
KİM BİLİR HANGİ KEKO CUCKLADI DA BÖYLE KİNLENDİN İNTERNETTEN NEFRETİNİ DÖKÜYON
BİZİ GÖREN GÖRDÜ KEKO DEĞİL NORMAL MASC ADAMIZ HİÇBİR KEKOYA DA SENİN GİBİ DOMALMAYIZ KEKOLARI DA SENİ DE GÖTÜNDEN SİKERİZ ANKARADASINDIR İNŞALLAH DA BURAYA VİDEONU ATARIM BULUŞURUZ DA :))) AMA KAVGA MAVGA KEKO İŞİ DEMİ HIZLI YÜRÜ ONUN YERİNE

• +1
Reactions: Skull Knight, elemanzelvadre, toprak and 1 other person
KİM BİLİR HANGİ KEKO CUCKLADI DA BÖYLE KİNLENDİN İNTERNETTEN NEFRETİNİ DÖKÜYON
BİZİ GÖREN GÖRDÜ KEKO DEĞİL NORMAL MASC ADAMIZ HİÇBİR KEKOYA DA SENİN GİBİ DOMALMAYIZ KEKOLARI DA SENİ DE GÖTÜNDEN SİKERİZ ANKARADASINDIR İNŞALLAH DA BURAYA VİDEONU ATARIM BULUŞURUZ DA :))) AMA KAVGA MAVGA KEKO İŞİ DEMİ HIZLI YÜRÜ ONUN YERİNE
@ATSIZIN IZINDEN

@Angutoid abisi Tirrik granç kiz bilekmetal kiz sikiyor niche i ile salar misin cocugu

• JFL
Reactions: Angutoid
@Chalom Tamam çok taşşak geçtik ciddi konusuyoruz oku
Bizim burada seni boyle toxiclememiz veya nefret duyma sebebin bizi moglaman falan değil (sen oyle dusunuyon jfl) ilerde utanç duycaksın çünkü bizde bu dönemlerden geçtik hem dijital ayakizini sikiyorsun hemde arkadaslarina rezil oluyorsundur emin ol tassak geciyolardir
en kisa zamanda hesabini sil (tiktok vb.) daha sonrasinda Bidahada inkwell diliyle discord telegram bu forum veya baska forum haric konuşma
Biz keko falan degiliz yaptigimiz tamamen mizah anlamadiysan kendi sucun biz normal maskulen adamlariz senle ugrasma sebebimiz kekolara vb. kisilere kinlenmeniz
KINLENME KARDESIM GIT DOV
BIZIMDE BASIMIZDA VARDI BOYLE BIRILERI DOVDUK DAHA DOVCEGIMIZDE VAR
azcik erkekligi hisset ok?
Emin ol o tt videolarindan ilerde utancaksın abi tavsiyesi aramizda cok yas farki olmasa bile

Last edited:
  • +1
Reactions: temelyeterliliktest, hesaplar_banlı, recai iskender and 2 others

sanayide araba altında yanaklarını şöyle ısır da tokatı çakıp bayayım seni kodumun ibnesi

toz ol forumdan o lolcü jargonunu da bırak kitabını sikmeyelim samet
Lolcü jargonu gayet iyi jargon ben seviyom

• Woah
Reactions: toprak
şu twink şekilde geizp cybershot efekti basmayida bırak normaldede yasina gore (ilerde senin niche in etki etmeyecek) iyi tipin ama ilerde sorunlar yasicaksin hemde eski tipin ve kisiligin yuzunden

Users who are viewing this thread

Back