tr şartlarında kekomaxxing nasıl yapılır (en basit anlatım)

jjaaw.775

jjaaw.775

Iron
1 bfyi arttır en az 23 olmalı
2 şehrindeki keko giyim mağazalaırna gidip en aptal şeyleri al
3 gerçekten tanışabilceğin insanları seç ortamı olan bunlar çoçukluk arkadaşın ilokul arkadaşiın falan olursa daha iyi onlarla bağ kur ama aptal bir bağ değil anne babayula tanıştırmalı falan fistan emin olun kekolarla konuşmak o kadar zor değil
4 bu biraz hardmaxx olucak hırsızlık yap hırsızlık derken basit hırsızlık 28 gün cezası var git yat 28 gün hem içerdede dost edinirsin çoçuk cezaevi zaten her ilden insan var çıktıktan sonra burda çekindiğin fotoalrın hepsini tiktoka fırlat detay sorarsanız cevaplarım hacı tecrübem var

• Woah
  • JFL
Reactions: Thrill, eniyiguresci and stacyworshipper
guideım var kardeşim inceleyebilirsin

• +1
Reactions: yigittsaint, Thrill, herson and 4 others
kanka incedledim de spesifik şeyler yazmamışsın içinde olman lazım kekomaxxlamak için

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, herson, stacyworshipper and 2 others
  • +1
Reactions: Thrill, stacyworshipper and EK0
kanka incedledim de spesifik şeyler yazmamışsın içinde olman lazım kekomaxxlamak için
Allah seni kahretmesin bana mı içinde olman lazım diyon beni kaldırımda görsen yol değiştirirsin

• +1
Reactions: Thrill
Allah seni kahretmesin bana mı içinde olman lazım diyon beni kaldırımda görsen yol değiştirirsin
Kanka seninle face reveal yapma şansımız var mı bende sana atarım hatta ilk ben atayım sen olmaz dersen
Yüzünü cidden merak ediyorum tabi istemezsende anlarım sıkıntı yok

• +1
Reactions: Thrill and EK0
beni merak edenlere direkt tiktok veririm bi ton fotom var

Kanka seninle face reveal yapma şansımız var mı bende sana atarım hatta ilk ben atayım sen olmaz dersen
Yüzünü cidden merak ediyorum tabi istemezsende anlarım sıkıntı yok
kanka bi kaç ay beklersen burnu yaptırıcam kırık burnum ondan sonra atarım burnum fena dağınık şuan

• +1
Reactions: Thrill and Kasana77
1787312837502

OPKAWDPOKAWPODAWPO ah ulan moruk kim bilir hangi keko özentisisin tiktokta post paylaşmak dışı icraatiniz yok
öylemiymiş SKDBFSDBFSDBFKSD

1 bfyi arttır en az 23 olmalı
2 şehrindeki keko giyim mağazalaırna gidip en aptal şeyleri al
3 gerçekten tanışabilceğin insanları seç ortamı olan bunlar çoçukluk arkadaşın ilokul arkadaşiın falan olursa daha iyi onlarla bağ kur ama aptal bir bağ değil anne babayula tanıştırmalı falan fistan emin olun kekolarla konuşmak o kadar zor değil
4 bu biraz hardmaxx olucak hırsızlık yap hırsızlık derken basit hırsızlık 28 gün cezası var git yat 28 gün hem içerdede dost edinirsin çoçuk cezaevi zaten her ilden insan var çıktıktan sonra burda çekindiğin fotoalrın hepsini tiktoka fırlat detay sorarsanız cevaplarım hacı tecrübem var
ben a101den redbull alıp o aldığım redbullu bi köşeye koyuyom sonra a101den aldığım redbullun fişiyle bime girip ordan redbull kapıp çıkıyorum 2 tane redbullum oluyo minecraft item dupe glitch gibi

• JFL
ben a101den redbull alıp o aldığım redbullu bi köşeye koyuyom sonra a101den aldığım redbullun fişiyle bime girip ordan redbull kapıp çıkıyorum 2 tane redbullum oluyo minecraft item dupe glitch gibi
yakalasalar bile başım belaya girmez çünkü fişim var eğer şok migros varsa dahada artıyo market başı 1 eşya yakalayabilmeleri için kameradan incelemeleri lazım onuda yapmazlar zaten fişi görünfe bırakırlar hemen:feelsokman:

• +1
yakalasalar bile başım belaya girmez çünkü fişim var eğer şok migros varsa dahada artıyo market başı 1 eşya yakalayabilmeleri için kameradan incelemeleri lazım onuda yapmazlar zaten fişi görünfe bırakırlar hemen:feelsokman:
helal güzel taktikte ceza yatcaksan bu suçtan yatma kapıya atarlar amq d.

kanka bi kaç ay beklersen burnu yaptırıcam kırık burnum ondan sonra atarım burnum fena dağınık şuan
Benle de gel cok merak ettim

• +1
Reactions: EK0
Kim daha keko diye tartışmışlar amk Jfl hahaha

• JFL
Reactions: EK0
dün yazdıklarımdan dolayı pişman oldum aşırı utandım amınqoyim eko gel barışak la
sıkıntı yok cano küsmedik etmedik küçük bir gerginlik sadece

• Love it
Reactions: jjaaw.775