Co polecacie na deficyt kaloryczny?

ezet

ezet

Iron
Title

Mam na myśli jedzenie tak żebym mógł naliczyć sobie kalorie węgle itp. Kodem kreskowym (liczę kalorie w Fitatu) a ni chuja nie chce mi się ważyć wszystkiego

• +1
Reactions: BigBallsLarry
Jak ci sie nie chce wazyc produktow co zajmuje 10sekund to watpie ze bedzie ci sie chcialo trzymac diete przez sensowny czas odpusc se albo zmien mindset

• +1
Reactions: gofer, fi93, ezet and 1 other person
Title

Mam na myśli jedzenie tak żebym mógł naliczyć sobie kalorie węgle itp. Kodem kreskowym (liczę kalorie w Fitatu) a ni chuja nie chce mi się ważyć wszystkiego
fitatu jest dowalone

• +1
Reactions: ezet
Title

w fitatu mozesz liczyc kodem kreskowym

• +1
Reactions: ezet
w fitatu mozesz liczyc kodem kreskowym
Już używam problem jest taki że choćby jak sobie zjem obiad zrobiony przez rodziców to nie wiem ile dać że zjadłem. Normalnie używam GrokAI żeby policzyć białko tłuszcze węgle etc ale jest to BARDZO męczące

Jak ci sie nie chce wazyc produktow co zajmuje 10sekund to watpie ze bedzie ci sie chcialo trzymac diete przez sensowny czas odpusc se albo zmien mindset
Nie to że mi się nie chce ale mam 16 lat i po prostu mój ojciec z którym mieszkam nie szanuje tego że staram się odchudzać. Licze każdą kalorie ale nie zawsze jestem pewien ile mam dać kalori

Nie to że mi się nie chce ale mam 16 lat i po prostu mój ojciec z którym mieszkam nie szanuje tego że staram się odchudzać. Licze każdą kalorie ale nie zawsze jestem pewien ile mam dać kalori
Jak pomylisz się o jakieś 50 codziennie to to nic nie zmieni

Title

reta + prawdziwe jedzenia nie jakieś kurwa naliczenie węgli mamy 2026 japierdole

• +1
Reactions: BigBallsLarry and Galvatron
Co to reta?
japierdole, peptyd na bf loss, przyśpiesza metabolizm i jesteś mniej głodny japierdole skąd ty się urwałeś

• JFL
Reactions: BigBallsLarry
surowe mleko i wątroba

• JFL
Reactions: fi93
Title

Jak ci sie ważyć nie chce co zajmuje ile tam 10s? To powodzenia xd ja jem czasem jogurt grecki z granolą jako taki dodatek bez większego bloatu