Çok bir şey istemedim bir tane htb kız arkadaş istedim

StuntmanMike

StuntmanMike

Luminary
Bir tane htb kızın ayağını koklayamadan öldük gittik amını damını sikeyim

• So Sad
  • JFL
Reactions: iwishiwastaller, Aven, jsbera and 1 other person
ben şuan ltb ayağınada okeyim:(

• Ugh..
Reactions: Aven, StuntmanMike and Topkra
ben şuan ltb ayağınada okeyim:(
10000 yıl incel olarak yaşayacak olsam bile submid karının ayağını yalamam bu dünyadaki en güzel şey güzel bir kızın güzel ayaklarıyken en boktan şey çirkin bir kızın çirkin ayaklarıdır

• +1
Reactions: Serialsuicide and Topkra
10000 yıl incel olarak yaşayacak olsam bile submid karının ayağını yalamam bu dünyadaki en güzel şey güzel bir kızın güzel ayaklarıyken en boktan şey çirkin bir kızın çirkin ayaklarıdır
reis herkes yalatmıyor ondan kız bulmasına kız buluyoruzda yalatmaz herkes ben ondan bi kerecik denemek amacıyla ltb ayağınada okeyim

• JFL
Reactions: Serialsuicide
reis herkes yalatmıyor ondan kız bulmasına kız buluyoruzda yalatmaz herkes ben ondan bi kerecik denemek amacıyla ltb ayağınada okeyim
Chad ayağını yalamak istiyorum desin gör bi nasıda yalatıyor

• JFL
  • So Sad
Reactions: jsbera, hardmaxxx and EK0
Chad ayağını yalamak istiyorum desin gör bi nasıda yalatıyor
bizim bi chad tanıdık var çocuk kızla yiyişirken şakasına göt deliğimi yala seninle sikişiyim demiş kız hemen olur olur yapmış azgın köpek gibi bizde burda ayak yalatmıyolar diyoruz :feelswhy:

• Ugh..
Reactions: Turanmethod
30 yaşında adam gelmiş sikik incel formunda foid ayağı yalamak evevev saçmalıyor amk hayata bak ya

• JFL
  • +1
Reactions: jsbera, Iranidnordid, whatkindamusic and 6 others
  • JFL
  • +1
Reactions: jsbera, hardmaxxx, googlegemini and 3 others
freud boşuna dememiş ayak fetişistleri gaydir diye.amk gay türkü seni gel benim kalın damarlı kürt emanetide yala

freud boşuna dememiş ayak fetişistleri gaydir diye.amk gay türkü seni gel benim kalın damarlı kürt emanetide yala
forumda tek kürt yokken stuntmanmike ı baitlemek için larplanması çok yordu be

• JFL
  • +1
Reactions: szolliontaraelis, ascendantwill, Gordon Freeman and 3 others
Biz harbi kürdüz @szenn @Gordon Freeman @OversallSülo

• JFL
Reactions: Iranidnordid, Gordon Freeman, EK0 and 4 others
shitskin kapkara saç kürtlük yordu beni artık yoruldum sokakta suratıma bile bakmıyor kızlar yere bakıyor

• JFL
Reactions: jsbera, Gordon Freeman, EK0 and 2 others
stuntmanmikeın kürtlüğe olan nefretinin sebebi kendisinin kürt olmasıdır

• JFL
Reactions: EK0, ascendantwill, Trenmaxx1 and 1 other person
Bune lan piçler rakip kurdish clan geliyo heralde szen piçi de karşı tarafa geçmiş bekliyodum zaten sınıf 2 ihanet okumuş adam

AYAKLANIN KINGOLAR @maarda @Trenmaxx1 @Serialsuicide @ascendantwill @why not me? @kurdistan @Auchelius @jsbera @StuntmanMike

Last edited:
  • JFL
  • Love it
Reactions: Gordon Freeman, maarda, Trenmaxx1 and 3 others
Bune lan piçler rakip kurdish clan geliyo heralde szen piçi de karşı tarafa geçmiş bekliyodum zaten sınıf 2 ihanet okumuş adam

AYAKLANIN KINGOLAR @maarda @Trenmaxx1 @Serialsuicide @ascendantwill @why not me? @kurdistan @Auchelius @jsbera @StuntmanMike
Kardeşim avengersı çağırdı @Auchelius

• JFL
Reactions: Gordon Freeman, Serialsuicide, jsbera and 1 other person
30 yaşında adam gelmiş sikik incel formunda foid ayağı yalamak evevev saçmalıyor amk hayata bak ya
Bu bugun bizim dukkana basvurdu galiba sakalli orta kiloli manlet ltn senmiydin stuntmanmike valla ise almayacaklar ne yalan solim g.olsun

• JFL
Reactions: googlegemini and Futanari

15 temmuz ekip

• JFL
Reactions: jsbera

maardada kürtlerden kürdistanda kürtlerden serial suicideda kürtlerden ve ben has türk olmama rağmen bende kürtlerdenim

• JFL
Reactions: Serialsuicide and jsbera
Yok öyle bir şey forumdaki tipleri gördüm çoğu arap-hrt karışımı boktenler

Larp değilse bile larp olmalı çünkü tipleri kürt

1000 senedir götünü siken kim onu söyle amına koyduğumun vatansız orospu çocuğu atalarım ninenelerinin kafasına bastıra bastıra türkçeyi öğretti bunu unutma göt deliğin bana ait