StuntmanMike
Luminary
Bir tane htb kızın ayağını koklayamadan öldük gittik amını damını sikeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
10000 yıl incel olarak yaşayacak olsam bile submid karının ayağını yalamam bu dünyadaki en güzel şey güzel bir kızın güzel ayaklarıyken en boktan şey çirkin bir kızın çirkin ayaklarıdırben şuan ltb ayağınada okeyim![]()
reis herkes yalatmıyor ondan kız bulmasına kız buluyoruzda yalatmaz herkes ben ondan bi kerecik denemek amacıyla ltb ayağınada okeyim10000 yıl incel olarak yaşayacak olsam bile submid karının ayağını yalamam bu dünyadaki en güzel şey güzel bir kızın güzel ayaklarıyken en boktan şey çirkin bir kızın çirkin ayaklarıdır
Chad ayağını yalamak istiyorum desin gör bi nasıda yalatıyorreis herkes yalatmıyor ondan kız bulmasına kız buluyoruzda yalatmaz herkes ben ondan bi kerecik denemek amacıyla ltb ayağınada okeyim
bizim bi chad tanıdık var çocuk kızla yiyişirken şakasına göt deliğimi yala seninle sikişiyim demiş kız hemen olur olur yapmış azgın köpek gibi bizde burda ayak yalatmıyolar diyoruzChad ayağını yalamak istiyorum desin gör bi nasıda yalatıyor
high iq tespit30 yaşında adam gelmiş sikik incel formunda foid ayağı yalamak evevev saçmalıyor amk hayata bak ya
yaş olmuş 30 hala adam olmamis yazikhigh iq tespit
26yım oğluş sakinyaş olmuş 30 hala adam olmamis yazik
Tetiklenmedik bile aklımız halen htb ayağında30 yaşında adam gelmiş sikik incel formunda foid ayağı yalamak evevev saçmalıyor amk hayata bak ya
forumda tek kürt yokken stuntmanmike ı baitlemek için larplanması çok yordu befreud boşuna dememiş ayak fetişistleri gaydir diye.amk gay türkü seni gel benim kalın damarlı kürt emanetide yala
Biz harbi kürdüz @szenn @Gordon Freeman @OversallSüloforumda tek kürt yokken stuntmanmike ı baitlemek için larplanması çok yordu be
%15-20Biz harbi kürdüz @szenn @Gordon Freeman @OversallSülo
shitskin kapkara saç kürtlük yordu beni artık yoruldum sokakta suratıma bile bakmıyor kızlar yere bakıyorBiz harbi kürdüz @szenn @Gordon Freeman @OversallSülo
stuntmanmikeın kürtlüğe olan nefretinin sebebi kendisinin kürt olmasıdırBiz harbi kürdüz @szenn @Gordon Freeman @OversallSülo
Bune lan piçler rakip kurdish clan geliyo heralde szen piçi de karşı tarafa geçmiş bekliyodum zaten sınıf 2 ihanet okumuş adamBiz harbi kürdüz @szenn @Gordon Freeman @OversallSülo
yani adam olmadigini kabullendin ha @Serialsuicide26yım oğluş sakin
Kardeşim avengersı çağırdı @AucheliusBune lan piçler rakip kurdish clan geliyo heralde szen piçi de karşı tarafa geçmiş bekliyodum zaten sınıf 2 ihanet okumuş adam
AYAKLANIN KINGOLAR @maarda @Trenmaxx1 @Serialsuicide @ascendantwill @why not me? @kurdistan @Auchelius @jsbera @StuntmanMike
Bu bugun bizim dukkana basvurdu galiba sakalli orta kiloli manlet ltn senmiydin stuntmanmike valla ise almayacaklar ne yalan solim g.olsun30 yaşında adam gelmiş sikik incel formunda foid ayağı yalamak evevev saçmalıyor amk hayata bak ya
15 temmuz ekipBune lan piçler rakip kurdish clan geliyo heralde szen piçi de karşı tarafa geçmiş bekliyodum zaten sınıf 2 ihanet okumuş adam
AYAKLANIN KINGOLAR @maarda @Trenmaxx1 @Serialsuicide @ascendantwill @why not me? @kurdistan @Auchelius @jsbera @StuntmanMike
maardada kürtlerden kürdistanda kürtlerden serial suicideda kürtlerden ve ben has türk olmama rağmen bende kürtlerdenimBune lan piçler rakip kurdish clan geliyo heralde szen piçi de karşı tarafa geçmiş bekliyodum zaten sınıf 2 ihanet okumuş adam
Yok öyle bir şey forumdaki tipleri gördüm çoğu arap-hrt karışımı boktenlerforumda tek kürt yokken stuntmanmike ı baitlemek için larplanması çok yordu be
1000 senedir götünü siken kim onu söyle amına koyduğumun vatansız orospu çocuğu atalarım ninenelerinin kafasına bastıra bastıra türkçeyi öğretti bunu unutma göt deliğin bana aitfreud boşuna dememiş ayak fetişistleri gaydir diye.amk gay türkü seni gel benim kalın damarlı kürt emanetide yala