kumaddikt
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Olum seni irlde gorsem çok feci sikerdimde hadi iyisinYanıtyokhapı io
NedenOlum seni irlde gorsem çok feci sikerdimde hadi iyisin
fegıtBekaretini aldım gardasım ahahahahaNedenfegıt

Nasıl bu kadar nefret dolu olabilirsinBekaretini aldım gardasım ahahahaha
Türkçe cevirisiIQlet gtfo![]()
Ol banane amk , ettiğin küfürler hariç hak veriyorum biraz . Ama daha yaşadıklarımı bilmeden bunları yazman gerçekten üzücü bir durum değil mi ? İnsanların kendini puanlatmak istemesi normal bir sürü kişi yapıyor hepsine mi sövüceksin ?Türkçe cevirisi
Ben kendini akıllı zanneden bir orospu evladiyim. Ayni şekilde yakisikli olduğuma da inaniyorum ve forumlara yuzumu atıp incel kullanicilardan ilgi bekliyorum. Beklediğim ilgi yi alamadığım takdirde instagrqmda larplamaya geri donecegim ve aynı zamanda tekrar hatırlatmam gerek ben bir orospu evladiyim
Yav bi sg felsefe yapma amq osbir falan çek hmtnsin hadi sgOl banane amk , ettiğin küfürler hariç hak veriyorum biraz . Ama daha yaşadıklarımı bilmeden bunları yazman gerçekten üzücü bir durum değil mi ? İnsanların kendini puanlatmak istemesi normal bir sürü kişi yapıyor hepsine mi sövüceksin ?View attachment 5524603
Şurdan geldim buralara ama hala yeterli gelmiyor , belki burdan onay alırım diye buraya geldim yine nefret söylemi yiyorum GG
Sağol şunu baştan desen amınakoyim bu kadar şeye girmicez osbir baiti at bari rep atayımYav bi sg felsefe yapma amq osbir falan çek hmtnsin hadi sg
Rep limiti dolmuş GGSağol şunu baştan desen amınakoyim bu kadar şeye girmicez osbir baiti at bari rep atayım
Yatıyom ben iyi geceler knkRep limiti dolmuş GG
İyi geceler başkan tatlı rüyalarYatıyom ben iyi geceler knk
Bana benziyon aqqqq
Nefret etmiyor forumun kültürü bu yeni kullanıcıya hymen yazıyorlar kızlık zarını patlattım misaliNasıl bu kadar nefret dolu olabilirsin
Piçler banada yazmışlardıNefret etmiyor forumun kültürü bu yeni kullanıcıya hymen yazıyorlar kızlık zarını patlattım misali
Larper oldugun için kızmış sana

mirin ascension kankam benimkide benzer bişey
olm acayip benziyonuz amkBana benziyon aqqqq![]()
BakıyımBana benziyon aqqqq![]()
Piçler banada yazmışlardı![]()
Yav siktir git akdktkskeıtkwjeotoeoakr
Sacını sarıya boya az daha kemik ekle benBakıyım
"Kemik ekle" IT'S OVERSacını sarıya boya az daha kemik ekle ben![]()
kemik eklemedende htnsin üzülme"Kemik ekle" IT'S OVER
Rep atamıyorum amk yine de çok sağolun Allah kuran çarpsın compliment fish için gelmedim ilgi hoşa gidiyo tabii de istediğim onayı kimseden alamadım nohomokemik eklemedende htnsin üzülme
gay olsak looksmatch tikdudaklarin cok guzel![]()
Crazy shit bruv sen o yola baş koynuşsun gibigay olsak looksmatch tik![]()
@Stardewdudaklarin cok guzel![]()
Oglum bidaha mesaj falan yazma lan her mesajında chad olduğun geliyo aklıma@Stardew
imageboard jargonu kullanıyo ayrıcaTürkçe cevirisi
Ben kendini akıllı zanneden bir orospu evladiyim. Ayni şekilde yakisikli olduğuma da inaniyorum ve forumlara yuzumu atıp incel kullanicilardan ilgi bekliyorum. Beklediğim ilgi yi alamadığım takdirde instagrqmda larplamaya geri donecegim ve aynı zamanda tekrar hatırlatmam gerek ben bir orospu evladiyim