Daha 17 17 17🤣🤣🤣(puan)

kumaddikt

kumaddikt

Iron
👀❔

Attachments

• 7160.jpg
    7160.jpg
    919.6 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: iwishiwastaller and -BayHarbourButcher
Yanıtyokhapı io

IQlet gtfo🤣
Türkçe cevirisi
Ben kendini akıllı zanneden bir orospu evladiyim. Ayni şekilde yakisikli olduğuma da inaniyorum ve forumlara yuzumu atıp incel kullanicilardan ilgi bekliyorum. Beklediğim ilgi yi alamadığım takdirde instagrqmda larplamaya geri donecegim ve aynı zamanda tekrar hatırlatmam gerek ben bir orospu evladiyim

• JFL
  • +1
Reactions: Detective, iluvanavar, loksmaxxir and 4 others
Türkçe cevirisi
Ben kendini akıllı zanneden bir orospu evladiyim. Ayni şekilde yakisikli olduğuma da inaniyorum ve forumlara yuzumu atıp incel kullanicilardan ilgi bekliyorum. Beklediğim ilgi yi alamadığım takdirde instagrqmda larplamaya geri donecegim ve aynı zamanda tekrar hatırlatmam gerek ben bir orospu evladiyim
Ol banane amk , ettiğin küfürler hariç hak veriyorum biraz . Ama daha yaşadıklarımı bilmeden bunları yazman gerçekten üzücü bir durum değil mi ? İnsanların kendini puanlatmak istemesi normal bir sürü kişi yapıyor hepsine mi sövüceksin ?
6990

Şurdan geldim buralara ama hala yeterli gelmiyor , belki burdan onay alırım diye buraya geldim yine nefret söylemi yiyorum GG

• +1
Reactions: Deleted member 512778
Ol banane amk , ettiğin küfürler hariç hak veriyorum biraz . Ama daha yaşadıklarımı bilmeden bunları yazman gerçekten üzücü bir durum değil mi ? İnsanların kendini puanlatmak istemesi normal bir sürü kişi yapıyor hepsine mi sövüceksin ?View attachment 5524603

Şurdan geldim buralara ama hala yeterli gelmiyor , belki burdan onay alırım diye buraya geldim yine nefret söylemi yiyorum GG
Yav bi sg felsefe yapma amq osbir falan çek hmtnsin hadi sg

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher
Yakışıklısın hayatına bak

• +1
Reactions: Deleted member 512778
Nasıl bu kadar nefret dolu olabilirsin
Nefret etmiyor forumun kültürü bu yeni kullanıcıya hymen yazıyorlar kızlık zarını patlattım misali
Larper oldugun için kızmış sana

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher
Nefret etmiyor forumun kültürü bu yeni kullanıcıya hymen yazıyorlar kızlık zarını patlattım misali
Larper oldugun için kızmış sana
Piçler banada yazmışlardı 😢

• JFL
  • +1
Reactions: -BayHarbourButcher, iluvanavar and EK0
htn

• +1
Reactions: kumaddikt
kemik eklemedende htnsin üzülme
Rep atamıyorum amk yine de çok sağolun Allah kuran çarpsın compliment fish için gelmedim ilgi hoşa gidiyo tabii de istediğim onayı kimseden alamadım nohomo

• +1
Reactions: herson and Trenmaxx1
MTN-hmtngibi

Türkçe cevirisi
imageboard jargonu kullanıyo ayrıca

rate bilmem. tip yeterli, daha iyi olabilir.

• +1
hmtn

• +1