D
Deleted member 81995
rich piana cycle at 15
göt yalayıcı 15 yaşadam bizi seviyor kıskanma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
göt yalayıcı 15 yaşadam bizi seviyor kıskanma
@why not me? ye niye 31 çekiyorum ben amkya mk cocugu 50 kilonla sen kimi etiketliyorsun git why not me diye agla 31 cek
cok guldum alah da seni guldurmesin insalah@why not me? ye niye 31 çekiyorum ben amk
yapcak birşey yok subforumun yaş ortalaması belligöt yalayıcı 15 yaş
dnp başladın mıyapcak birşey yok subforumun yaş ortalaması belli
amk 187 80 kilo altına retayla inemedim hala nasıl oluyor bu
sipariş verdimdnp başladın mı
60 derece vucut sıcaklıgıyla sıcak dusta intiharsipariş verdim
43 dereceyi gördüm mü nalları dikerim60 derece vucut sıcaklıgıyla sıcak dusta intihar
tren daha safe aq ben clen bile kullanmak istemiyorum bak dozajlarımı falan her seyi biliyondur ona ragmen korkuyorum43 dereceyi gördüm mü nalları dikerim
cok guldum alah da seni guldurmesin insalah
Kudurdumuş senya mk cocugu 50 kilonla sen kimi etiketliyorsun git why not me diye agla 31 cek
cleni bende sevmiyorum elim kolum titriyor hoş değiltren daha safe aq ben clen bile kullanmak istemiyorum bak dozajlarımı falan her seyi biliyondur ona ragmen korkuyorum
amını siktiğimin küfürbaz haydosu milletten gaz alıp birilerine sövmeyi bırak öncelikleKudurdumuş sen
Yav kullan gitsin ne olcak yanınada alkol ekle @Ratonnncleni bende sevmiyorum elim kolum titriyor hoş değil
Yarram çok rahatsız olduysan siktir git threadden 2-3 espri yaptım elemanla rahatsız olsa kendisi söyler sen niye karı gibi trip atıyorsun onu anlamadımamını siktiğimin küfürbaz haydosu milletten gaz alıp birilerine sövmeyi bırak öncelikle
herifin açtığı konuya laf atmışsında 2 3 thread altta gay sextinglerin dönüyor
birdaha sikko sikko küfürlere devam edersen ananı avradını sikerim senin kodumun çokbilmiş topacı seni
testo spike yaşadım canım böcegim özür dilerimYarram çok rahatsız olduysan siktir git threadden 2-3 espri yaptım elemanla rahatsız olsa kendisi söyler sen niye karı gibi trip atıyorsun onu anlamadım
Sıkıntı yok canım benim izlediğin dizi ve uyuku düzeninin bozulması etkilemiştir dikkat et kendinetesto spike yaşadım canım böcegim özür dilerim
pm at ayagımı atayım 44 numaraSıkıntı yok canım benim izlediğin dizi ve uyuku düzeninin bozulması etkilemiştir dikkat et kendine
Hemen efendimpm at ayagımı atayım 44 numara
baba siz 2-3 ayda nasıl 80kg 6 tekrar fln atiyonuz bide 50 kilosun aq benim testo 200 flnmi acabaKanka ne yapsam bilmiyorum gerçekten çok sinir bozucu bir durum yani işin garip yanida gym’e yazilmistim 2-3 ay gittim
Bench 77.5 kg 6 tekrar
Leg press 160 kg 6 tekrar
Barla bench presstede 27.5kg 8-10 tekrar atiyordum.
Testom acaba kaçtır onu merak ediyorum fazla bf falanda yok estrojende fazla değil herhalde bi 600 var mıdır? @Resistance. @ZerefDragnee1l
zargana olmak nasıl bir duygu kanka
Aynen pardon kanka dumbell pressbaba siz 2-3 ayda nasıl 80kg 6 tekrar fln atiyonuz bide 50 kilosun aq benim testo 200 flnmi acaba
bide barla bench press dediğin dumbellmi ne diyon amk
kanka valla çoğu zaman zayıf olduğum için güçsüzdüm hep 2-3 ay gym’e gittim baya gains aldım aq sırt omuz kısmı büyü çoğunlukla. 90 kg adamı sırtlıyıp yere vuruyordum gym’e gittikten sonra o zaman zayıf olsam bile saygı duymak zorunda kaldılar.zargana olmak nasıl bir duygu kanka
iyi o zamanAynen pardon kanka dumbell press
kanka valla çoğu zaman zayıf olduğum için güçsüzdüm hep 2-3 ay gym’e gittim baya gains aldım aq sırt omuz kısmı büyü çoğunlukla. 90 kg adamı sırtlıyıp yere vuruyordum gym’e gittikten sonra o zaman zayıf olsam bile saygı duymak zorunda kaldılar.
Ve çoğu yetişkin veya benim yaşıtımdaki kişiler 54 kg olduğuma inanamıyor ben söyledikten sonra şaşırıyorlar vücud konusuna gelirsek zayıf olduğumdan estetik duruyor böyle sanırım sorduğun sorunun cevabı.
optimal calısmıyon ondandırKanka ne yapsam bilmiyorum gerçekten çok sinir bozucu bir durum yani işin garip yanida gym’e yazilmistim 2-3 ay gittim
Bench 77.5 kg 6 tekrar
Leg press 160 kg 6 tekrar
Barla bench presstede 27.5kg 8-10 tekrar atiyordum.
Testom acaba kaçtır onu merak ediyorum fazla bf falanda yok estrojende fazla değil herhalde bi 600 var mıdır? @Resistance. @ZerefDragnee1l