Diyetim hakkında.

• JFL
  • +1
Reactions: why not me?, pashanimair and Serialsuicide
  • JFL
  • WTF
Reactions: why not me?, Auchelius, Serialsuicide and 1 other person
43 dereceyi gördüm mü nalları dikerim
tren daha safe aq ben clen bile kullanmak istemiyorum bak dozajlarımı falan her seyi biliyondur ona ragmen korkuyorum

• +1
Reactions: flows5991
tren daha safe aq ben clen bile kullanmak istemiyorum bak dozajlarımı falan her seyi biliyondur ona ragmen korkuyorum
cleni bende sevmiyorum elim kolum titriyor hoş değil

Kudurdumuş sen
amını siktiğimin küfürbaz haydosu milletten gaz alıp birilerine sövmeyi bırak öncelikle

herifin açtığı konuya laf atmışsında 2 3 thread altta gay sextinglerin dönüyor

birdaha sikko sikko küfürlere devam edersen ananı avradını sikerim senin kodumun çokbilmiş topacı seni

• JFL
Reactions: why not me?
  • +1
  • JFL
Reactions: pashanimair and Deleted member 136914
amını siktiğimin küfürbaz haydosu milletten gaz alıp birilerine sövmeyi bırak öncelikle

herifin açtığı konuya laf atmışsında 2 3 thread altta gay sextinglerin dönüyor

birdaha sikko sikko küfürlere devam edersen ananı avradını sikerim senin kodumun çokbilmiş topacı seni
Yarram çok rahatsız olduysan siktir git threadden 2-3 espri yaptım elemanla rahatsız olsa kendisi söyler sen niye karı gibi trip atıyorsun onu anlamadım

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair and flows5991
Yarram çok rahatsız olduysan siktir git threadden 2-3 espri yaptım elemanla rahatsız olsa kendisi söyler sen niye karı gibi trip atıyorsun onu anlamadım
testo spike yaşadım canım böcegim özür dilerim

• +1
  • Love it
Reactions: flows5991 and Auchelius
testo spike yaşadım canım böcegim özür dilerim
Sıkıntı yok canım benim izlediğin dizi ve uyuku düzeninin bozulması etkilemiştir dikkat et kendine

• +1
Reactions: pashanimair
Sıkıntı yok canım benim izlediğin dizi ve uyuku düzeninin bozulması etkilemiştir dikkat et kendine
pm at ayagımı atayım 44 numara

• +1
  • Love it
Reactions: flows5991 and Auchelius
Kanka ne yapsam bilmiyorum gerçekten çok sinir bozucu bir durum yani işin garip yanida gym’e yazilmistim 2-3 ay gittim
Bench 77.5 kg 6 tekrar
Leg press 160 kg 6 tekrar
Barla bench presstede 27.5kg 8-10 tekrar atiyordum.

Testom acaba kaçtır onu merak ediyorum fazla bf falanda yok estrojende fazla değil herhalde bi 600 var mıdır? @Resistance. @ZerefDragnee1l
baba siz 2-3 ayda nasıl 80kg 6 tekrar fln atiyonuz bide 50 kilosun aq benim testo 200 flnmi acaba
bide barla bench press dediğin dumbellmi ne diyon amk

• +1
Reactions: Auchelius
baba siz 2-3 ayda nasıl 80kg 6 tekrar fln atiyonuz bide 50 kilosun aq benim testo 200 flnmi acaba
bide barla bench press dediğin dumbellmi ne diyon amk
Aynen pardon kanka dumbell press
zargana olmak nasıl bir duygu kanka
kanka valla çoğu zaman zayıf olduğum için güçsüzdüm hep 2-3 ay gym’e gittim baya gains aldım aq sırt omuz kısmı büyü çoğunlukla. 90 kg adamı sırtlıyıp yere vuruyordum gym’e gittikten sonra o zaman zayıf olsam bile saygı duymak zorunda kaldılar.

Ve çoğu yetişkin veya benim yaşıtımdaki kişiler 54 kg olduğuma inanamıyor ben söyledikten sonra şaşırıyorlar vücud konusuna gelirsek zayıf olduğumdan estetik duruyor böyle sanırım sorduğun sorunun cevabı.

• +1
Reactions: pashanimair, why not me? and Zodiac
Aynen pardon kanka dumbell press

kanka valla çoğu zaman zayıf olduğum için güçsüzdüm hep 2-3 ay gym’e gittim baya gains aldım aq sırt omuz kısmı büyü çoğunlukla. 90 kg adamı sırtlıyıp yere vuruyordum gym’e gittikten sonra o zaman zayıf olsam bile saygı duymak zorunda kaldılar.

Ve çoğu yetişkin veya benim yaşıtımdaki kişiler 54 kg olduğuma inanamıyor ben söyledikten sonra şaşırıyorlar vücud konusuna gelirsek zayıf olduğumdan estetik duruyor böyle sanırım sorduğun sorunun cevabı.
iyi o zaman

• +1
Reactions: Auchelius
Kanka ne yapsam bilmiyorum gerçekten çok sinir bozucu bir durum yani işin garip yanida gym’e yazilmistim 2-3 ay gittim
Bench 77.5 kg 6 tekrar
Leg press 160 kg 6 tekrar
Barla bench presstede 27.5kg 8-10 tekrar atiyordum.

Testom acaba kaçtır onu merak ediyorum fazla bf falanda yok estrojende fazla değil herhalde bi 600 var mıdır? @Resistance. @ZerefDragnee1l
optimal calısmıyon ondandır