tansel
i love vasiliy stepanov
sizce nasıl? ben safkan mıyım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
%92 Kurdish, Armenian, Greek, Jew, Assyrian & ArabView attachment 4841622
Seni sevdim%92 Kurdish, Armenian, Greek, Jew, Assyrian & Arab
Tebrikler dostum!
neden kötüsün%92 Kurdish, Armenian, Greek, Jew, Assyrian & Arab
Tebrikler dostum!
@apo dikkat et kendineSeni sevdim
tessekur kardes@apo dikkat et kendine

Kuzey iran suriye gösteriyor, biraz ya arapsın ya da kürt ama genel olarak anadolu neolitik çiftçisi ve kafkasya toplayıcıları0% kürdüm…
testte kuzey iran ve irak çıkıyor ama bu aslında turkiye’yi temsil ediyor. ben 98% turkum, hakaret etmeyi bırakKuzey iran suriye gösteriyor, biraz ya arapsın ya da kürt ama genel olarak anadolu neolitik çiftçisi ve kafkasya toplayıcıları
dna ile ilgili bu forumda bulup bulabileceğin konuya en hakim usrelardan biriyimdir. ne sikim bilmek istiyorsan sorabilirsin her şeyi detaylıca ve anlaşılır anlatırımView attachment 4841622
ancestrydna ham verileri göstermiyorönce siteden raw datanı indir sonra onu gedmatch e yükle. gedmatch dodecad k12b olacak ama ona dikkat et sonucu buraya yolla.

myheritage değil lol..ama o testi de sıradaki olarak yapacağımbu myheritage e benzemiyor. my heritage animasyonlu sonucu tamamen bullshit. 23andme daha iyi ama bu şirketler modern populasyon ortalamasını alıyorlar o yüzden sonuçlar doğru olmuyor. doğru sonuçlar için g25 modellemeleri ve karşılaştırmalra lazım. İlk önce gedmatch işini hallet sonra gel. Bir de illustrative dna var o hesaplama üzerine olduğu için en gerçek sonuçlardan birini veriyor oraya da yüklemeyi deneyebilirsin. tdp den bazı kişiler medival turkic hesaplamak içni özel bi hesaplayıcı da geliştirmişlerdi onu da birazdan atarım onu da kullanabilirsin.
safkan kurmanji her biji
my heritage yaparsan raw datanı indirip bana haber ver.myheritage değil lol..ama o testi de sıradaki olarak yapacağım
tessekur kardesssmy heritage yaparsan raw datanı indirip bana haber ver.

Şuna kaç para domaldin bilmiyorumda parasını haketmedigine eminimView attachment 4841622
güzel şakaŞuna kaç para domaldin bilmiyorumda parasını haketmedigine eminim
Avrupalı sarı tenli bok tenli yada küçük pipi ırklarından hangisine sahip olduğunu öğrenmek bu kadar önemli migüzel şaka
benim icin evetAvrupalı sarı tenli bok tenli yada küçük pipi ırklarından hangisine sahip olduğunu öğrenmek bu kadar önemli mi![]()