dna testim

tansel

tansel

i love vasiliy stepanov
IMG 3775

sizce nasıl? ben safkan mıyım?

• +1
  • JFL
Reactions: Fridx, Thrill, tekeng and 3 others
Bump

• +1
Reactions: Thrill and tansel
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Kayra139, Thrill and NoxInfernum
0% kürdüm…
Kuzey iran suriye gösteriyor, biraz ya arapsın ya da kürt ama genel olarak anadolu neolitik çiftçisi ve kafkasya toplayıcıları

• +1
Reactions: Thrill
Kuzey iran suriye gösteriyor, biraz ya arapsın ya da kürt ama genel olarak anadolu neolitik çiftçisi ve kafkasya toplayıcıları
testte kuzey iran ve irak çıkıyor ama bu aslında turkiye’yi temsil ediyor. ben 98% turkum, hakaret etmeyi bırak

Last edited:
  • +1
Reactions: Kayra139 and Thrill
önce siteden raw datanı indir sonra onu gedmatch e yükle. gedmatch dodecad k12b olacak ama ona dikkat et sonucu buraya yolla.

• +1
bu myheritage e benzemiyor. my heritage animasyonlu sonucu tamamen bullshit. 23andme daha iyi ama bu şirketler modern populasyon ortalamasını alıyorlar o yüzden sonuçlar doğru olmuyor. doğru sonuçlar için g25 modellemeleri ve karşılaştırmalra lazım. İlk önce gedmatch işini hallet sonra gel. Bir de illustrative dna var o hesaplama üzerine olduğu için en gerçek sonuçlardan birini veriyor oraya da yüklemeyi deneyebilirsin. tdp den bazı kişiler medival turkic hesaplamak içni özel bi hesaplayıcı da geliştirmişlerdi onu da birazdan atarım onu da kullanabilirsin.

• +1
ve hayır safkan değilsin kimse değil. Belki safkana en yakın olanlar sentinel adası yerlileri olabilirler ama onlar da oraya bir yerden geldiler ve o kan silinmeyecek 0.00001 olsa bile

• +1
  • So Sad
Reactions: Thrill, Orcairis and tansel
önce siteden raw datanı indir sonra onu gedmatch e yükle. gedmatch dodecad k12b olacak ama ona dikkat et sonucu buraya yolla.
ancestrydna ham verileri göstermiyor😢

• +1
Reactions: Thrill and herson
bu myheritage e benzemiyor. my heritage animasyonlu sonucu tamamen bullshit. 23andme daha iyi ama bu şirketler modern populasyon ortalamasını alıyorlar o yüzden sonuçlar doğru olmuyor. doğru sonuçlar için g25 modellemeleri ve karşılaştırmalra lazım. İlk önce gedmatch işini hallet sonra gel. Bir de illustrative dna var o hesaplama üzerine olduğu için en gerçek sonuçlardan birini veriyor oraya da yüklemeyi deneyebilirsin. tdp den bazı kişiler medival turkic hesaplamak içni özel bi hesaplayıcı da geliştirmişlerdi onu da birazdan atarım onu da kullanabilirsin.
myheritage değil lol..ama o testi de sıradaki olarak yapacağım

• +1
Reactions: Thrill and herson
myheritage değil lol..ama o testi de sıradaki olarak yapacağım
my heritage yaparsan raw datanı indirip bana haber ver.

• +1
  • Love it
Bu test tek başına bir anlam ifade etmez . Raw datayı indir ne kadar doğu avrasyalısın onu bulmak lazım . Onu bulduktan sonra 2.5la çarp türki kökeni bulursun

• +1
Reactions: tansel
güzel şaka
Avrupalı sarı tenli bok tenli yada küçük pipi ırklarından hangisine sahip olduğunu öğrenmek bu kadar önemli mi:lul:

• JFL
Reactions: NoxInfernum and Gordon Freeman