D
Deleted member 86491
Master
Title
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
softmaxla nereye high htn oluyon amk. anca ameliyatlarla high htn olursunşaka maka mtn yim şuan ama eğer soft max ile hig htn zorlarsam lite chad
siktir git istesem chad lite olurum amk bu benim softmaxxı bırak baımsız halim telefonun lensi de bok gibi zaten her neyse neyi açıklıyorsam dediğim gibi chadlite olurum 5 ayasoftmaxla nereye high htn oluyon amk. anca ameliyatlarla high htn olursun
siktir git istesem chad lite olurum amk bu benim softmaxxı bırak baımsız halim telefonun lensi de bok gibi zaten her neyse neyi açıklıyorsam dediğim gibi chadlite olurum 5 aya
fwhr sub5 amk
keskesenolsaydimağlama veled bu halimle bile sen mogluyorum yarram bide sub5 diyor kıskanma la bari söyle
Ltnsin domaltilip sikilmeye musait low t low androjen faggot pasif gorunumun varşaka maka mtn yim şuan ama eğer soft max ile hig htn zorlarsam lite chad
birader siktir git amk profilini sen neden GTA koydun çok mu intarnt kafede zaman geçirdin zaten gerçekçi bir insan şuan mmtn olduğumu ama leanmax + softmaxx ile htn olacağımı bilir chadlite dediğim olay şu belki surgery yaparsam o olurkeskesenolsaydim
ne gtası aqbirader siktir git amk profilini sen neden GTA koydun çok mu intarnt kafede zaman geçirdin zaten gerçekçi bir insan şuan mmtn olduğumu ama leanmax + softmaxx ile htn olacağımı bilir chadlite dediğim olay şu belki surgery yaparsam o olur
dünyadan bir haberisin bana bide ltn diyorsun la bi siktir git la valla kafayı yedirteceksin lelemanın profili GTA DAN ALINMA BAK VALLA DELİRİCEM LA KARI GIBI YUZUNUZUN YARISINI ATIP BANA LTN DİYONUZ BEN ANLIK ÇEKİP ATIYORUM SİZ KARISINIZ LAne gtası aq
profilimde bilge adam reis var akıl hastası mıısn amk ne anlatıyon 1 saattirdünyadan bir haberisin bana bide ltn diyorsun la bi siktir git la valla kafayı yedirteceksin lelemanın profili GTA DAN ALINMA BAK VALLA DELİRİCEM LA KARI GIBI YUZUNUZUN YARISINI ATIP BANA LTN DİYONUZ BEN ANLIK ÇEKİP ATIYORUM SİZ KARISINIZ LA
bak hala götünden dinliyor lafı lan ben onu sana demedim yukarı git bi aaz kaydır görücen zaten ya bak ben deliricem amk adım deliye çıkacak böyle devam ederseprofilimde bilge adam reis var akıl hastası mıısn amk ne anlatıyon 1 saattir
git ona yaz bana niye yazıyon amk özürlüsü siktir git intihar et ne sikim yiyorsan ye rahat bırak benibak hala götünden dinliyor lafı lan ben onu sana demedim yukarı git bi aaz kaydır görücen zaten ya bak ben deliricem amk adım deliye çıkacak böyle devam ederse
sen kimsin LAAAAAAAAAA sen dedin diye intihar edicem kafana şapalağı vurdummu yere indiririm amkgit ona yaz bana niye yazıyon amk özürlüsü siktir git intihar et ne sikim yiyorsan ye rahat bırak beni
sen kimsin LAAAAAAAAAA sen dedin diye intihar edicem kafana şapalağı vurdummu yere indiririm amk
sen 20 yaşında mısınOğlum şu tipine bak la kaç aydır üyesin amk ben 2 günlük halimle bile o sikik tipini mogluyom la hayırdır
@doomslayer34412414 ın eşgalidir
Doomslayerın tipi bu işte bide bana laf atıyor amksen 20 yaşında mısın
BU TİP NE LA HARBİ ALLAHINI SİKİM OGRE DE OLAMAMIS MİNNAK OGRE
kanka allah yardım etsin boyu uzun olsa bari.Doomslayerın tipi bu işte bide bana laf atıyor amk
Evetkanka allah yardım etsin boyu uzun olsa bari.
sen 20 yaşıdna mısın
16 yaşında gibisinEvet
benziyordu ama tam böylede değildi 16 dan sonra uzamadım zaten amk 1.80 de kaldım16 yaşında gibisin
16 yaşında tipin aynı böyle miydi
yaş alamama problemin mi var
16 yaşında mı kaldın
16y aşında kalmışsın.benziyordu ama tam böylede değildi 16 dan sonra uzamadım zaten amk 1.80 de kaldım
kanka bide benim elime x ray çektiridm kemikler kapanmış ve şey amk benim babam 1.85 annemin babası 1.95 babamın abisi 1.90 felaan full uzunuz ama ben 1.80 kaldım16y aşında kalmışsın.
AAS ler ile tekrar ergenliğe girebilirsin
testosteron 30 yaşından önce her yaşta boy uzatır bunu kimsenin bilmesini istemiyorlar
skolyozun mu var niye 180 kaldınkanka bide benim elime x ray çektiridm kemikler kapanmış ve şey amk benim babam 1.85 annemin babası 1.95 babamın abisi 1.90 felaan full uzunuz ama ben 1.80 kaldım
bildiğim kadarıyla hayır ama bilmiyorum şimdi ben hastaneden hangi randevuları alim reis bu AAS ve skolyoz mevsuzu içinskolyozun mu var niye 180 kaldın
skolyoza baktırmak için ortapediye gidiyon aas yi eczane satıyor sustanon kasının içine enjekte ediceksin iğneylebildiğim kadarıyla hayır ama bilmiyorum şimdi ben hastaneden hangi randevuları alim reis bu AAS ve skolyoz mevsuzu için
dalga geçmiyo demi aas için cidden sorup yaptırıcam çünkü harbiden küçük gösteriyorumskolyoza baktırmak için ortapediye gidiyon aas yi eczane satıyor sustanon kasının içine enjekte ediceksin iğneyle
direk ben kullanıyorum??? kan testi verdim kan değerleri aşırı iyi yere gelmis. daha 2 hafta falan oldudalga geçmiyo demi aas için cidden sorup yaptırıcam çünkü harbiden küçük gösteriyorum
bakalım boyu uzata bilirsem iyi bu arada ben 1.80 im diyorumda ben en son ölçtürdüğümde 1.75 çıktım ama frame den dolayı sanırım bilmiyorum 1.80 diyorlar omuz framim iyi bayadirek ben kullanıyorum??? kan testi verdim kan değerleri aşırı iyi yere gelmis. daha 2 hafta falan oldu
geniş yanibakalım boyu uzata bilirsem iyi bu arada ben 1.80 im diyorumda ben en son ölçtürdüğümde 1.75 çıktım ama frame den dolayı sanırım bilmiyorum 1.80 diyorlar omuz framim iyi baya
I have business intelligence, high IQ, htn face, but I am short, God gave me everything when she created me, she cut me short jfl(dişilbakalım boyu uzata bilirsem iyi bu arada ben 1.80 im diyorumda ben en son ölçtürdüğümde 1.75 çıktım ama frame den dolayı sanırım bilmiyorum 1.80 diyorlar omuz framim iyi baya
Yeniler anlamaz HAHAHAHQHAHQHHAHABQI have business intelligence, high IQ, htn face, but I am short, God gave me everything when she created me, she cut me short jfl(dişil
height surgeryI have business intelligence, high IQ, htn face, but I am short, God gave me everything when she created me, she cut me short jfl(dişil
gözüme uzun gözükmüştü. info için sağolView attachment 3165139 fwhr'si bence çok iyi, ideale yakın. ideal tablo
orospu evladı stalklayıp tipimi bulmuşOğlum şu tipine bak la kaç aydır üyesin amk ben 2 günlük halimle bile o sikik tipini mogluyom la hayırdır
@doomslayer34412414 ın eşgalidir
188 boykanka allah yardım etsin boyu uzun olsa bari.
sen 20 yaşıdna mısın
senin tipine laf mı attım amınakoyayim high mtnsinDoomslayerın tipi bu işte bide bana laf atıyor amk
info için sağol kraallll harbidden uğraşıyorsun benim için ha mahçup oluyorumView attachment 3165139 fwhr'si bence çok iyi, ideale yakın. ideal tablo
normalde gta profilliye yazacaktım yanlışıkla sana yazmışım birdaha bana Doğukan BABA DEMEZSEN seni tekrar madara ederim benim adım bu saaten sonra DOĞUKAN BABAsenin tipine laf mı attım amınakoyayim high mtnsin
amınakoyaaaamnormalde gta profilliye yazacaktım yanlışıkla sana yazmışım birdaha bana Doğukan BABA DEMEZSEN seni tekrar madara ederim benim adım bu saaten sonra DOĞUKAN BABA
Profilimdeki adam benim ona göre yani risk almak istemezsin
orta yüzün 1.03 falan, buda iyi, burnunun ağza olan oranı da iyi (ideale yakın), bizygomatic to bigonial width de iyi oda ideale yakın. yüzünün özellikleri bukadar iyiyken ltn olamazsın dostum, leanmaxx-softmaxx yap hertürlü yakışıklı oluyorsuninfo için sağol kraallll harbidden uğraşıyorsun benim için ha mahçup oluyorum