Doğunun anasini gotunden sikeyim

orta yüzün 1.03 falan, buda iyi, burnunun ağza olan oranı da iyi (ideale yakın), bizygomatic to bigonial width de iyi oda ideale yakın. yüzünün özellikleri bukadar iyiyken ltn olamazsın dostum, leanmaxx-softmaxx yap hertürlü yakışıklı oluyorsun
PSL GOD olur muyum :p ( şaka maka merak ediyorum HTN versiyonumu )

orta yüzün 1.03 falan, buda iyi, burnunun ağza olan oranı da iyi (ideale yakın), bizygomatic to bigonial width de iyi oda ideale yakın. yüzünün özellikleri bukadar iyiyken ltn olamazsın dostum, leanmaxx-softmaxx yap hertürlü yakışıklı oluyorsun
appeal>>>psl allahgibi hesab yapmayin

• JFL
Reactions: Deleted member 88667
kanka bak harbiden mahçup hissediyorum la o kadar uğraşıyon :D

appeal>>>psl allahgibi hesab yapmayin
olum sen ne değişik insansın okadar forum gezdim okumakta ençok zorlandığım mesajlar seninki amk? ne diyorsun anlamadım

appeal da önemli haklısın onuda araştırıyorum şuan nasıl daha iyi ola bilir
ne kast etmiş orda ben anlamadım

olum sen ne değişik insansın okadar forum gezdim okumakta ençok zorlandığım mesajlar seninki amk? ne diyorsun anlamadım
bossla karsilamasmissin

kanka bak harbiden mahçup hissediyorum la o kadar uğraşıyon :D
gözlerinin arasındaki mesafe de perfect bro

ne kast etmiş orda ben anlamadım
şöyle düşün mesela adam ortalama veya altı ama çok bir takım elbise güzel bir saçla mesela milyoner iş adamı gibi görünen birini düşün tipi orta veya alt ama o milyoner iş adamı vibı verdiği için çekici gelir çekicilik appeal aslında

şöyle düşün mesela adam ortalama veya altı ama çok bir takım elbise güzel bir saçla mesela milyoner iş adamı gibi görünen birini düşün tipi orta veya alt ama o milyoner iş adamı vibı verdiği için çekici gelir çekicilik appeal aslında
yani orda sana appealin iyi diyor anladım da pslallahgibihesapyapmayın diye bişey demiş nece bu?

yani orda sana appealin iyi diyor anladım da pslallahgibihesapyapmayın diye bişey demiş nece bu?
ha bana appeal demedi appeal yüzden daha iyidir dedi bana demedi generl oalrak herkese

çekicilik > yakışıklı olmak gibi düşün

• +1
Reactions: Deleted member 92925
çekicilik > yakışıklı olmak gibi düşün
Ekran grnts 2024 09 12 152425
sonuclar genel olarak doğruya yakın,çok doğru değil ama yüzünü burdanda ölçebilirsin. çıkan sonuçları kendine göre puanlıyo oyuzden kafasına göre perfect veya çok kötü falan diyo sen onu takma sonuçları al Bu Guide'yi kullanarak kendin hesapla

mesela midfacene 0.98 demiş ama ben hesapladım 1.03 çıktı, pek doğru değil burası oyuzden (fotoğrafa kafanı hafif yan çevirerek baksan bile fark veriyor)

birader siktir git amk profilini sen neden GTA koydun çok mu intarnt kafede zaman geçirdin zaten gerçekçi bir insan şuan mmtn olduğumu ama leanmax + softmaxx ile htn olacağımı bilir chadlite dediğim olay şu belki surgery yaparsam o olur
Sen o göz ve o dudakla htn olamazsin bitanem

Gerçek hz bonekingi görsen feleğin şaşardi

• JFL
Reactions: Deleted member 92925 and Deleted member 86220
Yanlış ölçüm olum bu, ayrıca ön kamera fotosundan ratio ölçülmez
arka kameramı gerekiyor ? bide ölçümü ordaki guide'ye göre yaptım onlardamı yanlış?

1.7 fwhr kötüdür aq

orta yüzü 0.95 falan olması gerekmiyo mu midfacesi azcık uzun duruyo 1in üstü değildir

• +1
Reactions: Deleted member 92925