En iyi workout programini olusturuyoruz

MogEater

MogEater

sub1 to true adam.
Kaynaklar

Bence 2 bacak günü fazla.
Latlar, omuz, biceps ve triceps’i büyütmek gerekiyor ki (rame daha iyi görünsün.
Güçlenmek de önemli; özellikle grip strength kazanmak lazım.
Birisiyle el sıkıştığımızda gücümüz belli olmalı.
Şu an sanırım en iyi yöntemlerden biri:
FB - FB - R - P-P-L - R
6 tekrar ve 1-2 set şeklinde ilerliyorum. fblerde
Ek olarak, magnezyum tozu kullanmaya başlayacağım.
Çok terliyorum ve bu yüzden istediğim ağırlıklara giremiyorum.
Eldiven ya da strap kullanmak da bence grip gücünü engelliyor.

Aslında kol günü eklemek istiyorum. İkinci full body (FB) günü yerine kol günü koyulabilir.
Ama emin olmadığım konulardan biri şu: Hangi kas grubunu haftada kaç set çalışmak gerekiyor?
Eğer bu programa kol günü eklersem yeterli olur mu, tam olarak bilmiyorum.

• +1
Reactions: Kayra139
daha spora adam akilli baslamadan program olusturmak otistikligin kacinci seviyesi? her gun bi bolge calis hafta sonlari da gitme iste aq. istikrar ve gotunu harbiden salonda terletmek disinda yapman gereken bir sey yok.

• +1
Reactions: Tornoviaa, ascendantwill and maarda
daha spora adam akilli baslamadan program olusturmak otistikligin kacinci seviyesi? her gun bi bolge calis hafta sonlari da gitme iste aq. istikrar ve gotunu harbiden salonda terletmek disinda yapman gereken bir sey yok.
Bağırtma aq 2025deyiz tabiki herif bro split yapmıycak amk

• +1
Kaynaklar

Latlar, omuz, biceps ve triceps’i büyütmek gerekiyor ki (rame daha iyi görünsün.
FB - FB - R - P-P-L - R

Aslında kol günü eklemek istiyorum. İkinci full body (FB) günü yerine kol günü koyulabilir.
Ama emin olmadığım konulardan biri şu: Hangi kas grubunu haftada kaç set çalışmak gerekiyor?

Her kas grubunu haftada 2-3 kere ve haftalık 6-8 set çalışma optimaldir

• +1
Bağırtma aq 2025deyiz tabiki herif bro split yapmıycak amk
yok ya kanka? ben 5gun bro split + gogus/sirt + omuz/kol yapiyorum 2 yildir kolum 33cmden 45cm e geldi natty kollarim dizime gelmesine ragmen. ppl ul fb yapilmaz. eger yapabiliyorsaniz da idmanin hakkini vermiyorsunuzdur. tek adeleye odaklan cok istiyorsan goguste 2 hareket biceps sirtta 2 hareket triceps ekle. 2025te olunca vucudun biyomekanik ve hormonal ayarlarina update mi geliyo allahin salataligi seni

• +1
Reactions: whitemonster6
dogru aslinda, daha 3 ay oldu sadece en kisa surede max verim almak istiyorum o yuzden baya arastiriyom, onemli olan duzenli gitmek kendini zorlamak iyi yemek iyi uyumak bu kadar aslinda bir olay yok onun disindaki hersey %20 max etkiyi almak icin yapitigin seyler olur herhalde roids disinda

• +1
yok ya kanka? ben 5gun bro split + gogus/sirt + omuz/kol yapiyorum 2 yildir kolum 33cmden 45cm e geldi natty. ppl ul fb yapilmaz. eger yapabiliyorsaniz da idmanin hakkini vermiyorsunuzdur. tek adeleye odaklan cok istiyorsan goguste 2 hareket biceps sirtta 2 hareket triceps ekle. 2025te olunca vucudun biyomekanik ve hormonal ayarlarina update mi geliyo allahin salataligi seni
Her adeleye 3-4 hareket 4 set. Mi gerek var cidden bağırtmayın artık pm gel sana 3 ayda bu programlarla yaptığım vucudu atıyım

yok ya kanka? ben 5gun bro split + gogus/sirt + omuz/kol yapiyorum 2 yildir kolum 33cmden 45cm e geldi natty kollarim dizime gelmesine ragmen. ppl ul fb yapilmaz. eger yapabiliyorsaniz da idmanin hakkini vermiyorsunuzdur. tek adeleye odaklan cok istiyorsan goguste 2 hareket biceps sirtta 2 hareket triceps ekle. 2025te olunca vucudun biyomekanik ve hormonal ayarlarina update mi geliyo allahin salataligi seni
knk bir suredir bro split yapiyorum bence ppl daha iyiydi bro splitte bence yeteri kadar gelisme olmuyor ve bir sure sonra hammer curl cable curl filan derken bar curle gelince golluma donusmeye basliyorum

• +1
Reactions: orhanhic
dogru aslinda, daha 3 ay oldu sadece en kisa surede max verim almak istiyorum o yuzden baya arastiriyom, onemli olan duzenli gitmek kendini zorlamak iyi yemek iyi uyumak bu kadar aslinda bir olay yok onun disindaki hersey %20 max etkiyi almak icin yapitigin seyler olur herhalde roids disinda
kankam sen zaten ne yapip etsen ilk yil icinde minimum 5kg ekleyeceksin. yapabilecegin en iyi sey keyif aldigin bi split bulup onu yapman.

kankam sen zaten ne yapip etsen ilk yil icinde minimum 5kg ekleyeceksin. yapabilecegin en iyi sey keyif aldigin bi split bulup onu yapman.
5cm biceps 10kg ekledim biraz yaglandim ama yeni yeni vucudumu tanimaya oturtmaya basladim

• +1
Her adeleye 3-4 hareket 4 set. Mi gerek var cidden bağırtmayın artık pm gel sana 3 ayda bu programlarla yaptığım vucudu atıyım
boyun 190altiysa cok da sikimdeydi kanka. ustuyse de yine sikimde degil. otistik dalyaraklar gibi her boka matematik problemi seklinde bakmayi birakin. verimli olsun verimsiz olsun amk banane

• +1
abi selam
lower eyelid retraction yaptirdin mi

abi selam
lower eyelid retraction yaptirdin mi
annenin karnindan penisimi retractledim kardesim. gymcel oldum hayat guzellesti artik o tur seylerle kafami bozmuyorum. sana da aynisi oneririm. saygilar sevgiler

• Love it
Reactions: yenesy
boyun 190altiysa cok da sikimdeydi kanka. ustuyse de yine sikimde degil. otistik dalyaraklar gibi her boka matematik problemi seklinde bakmayi birakin. verimli olsun verimsiz olsun amk banane
Gym gainlerini maximuma çıkarmanın nesi yanlış amına koyum boş boş yarrak kürek bro split yapacağıma science based çalışırım daha iyi

annenin karnindan penisimi retractledim kardesim. gymcel oldum hayat guzellesti artik o tur seylerle kafami bozmuyorum. sana da aynisi oneririm. saygilar sevgiler
once anne sonra saygi
saygini sikeyim sevgiler saygilar
anneni sikmem ama

• JFL
Reactions: maarda
Gym gainlerini maximuma çıkarmanın nesi yanlış amına koyum boş boş yarrak kürek bro split yapacağıma science based çalışırım daha iyi
neredeyse hergun 2-3 saatimi aliyor yemek dus filan derken %10 ek fayda bile degerli bi noktada ama isin en buyuk kismi duzenli gitmek ve antremanda kendini parcalamak bence

neredeyse hergun 2-3 saatimi aliyor yemek dus filan derken %10 ek fayda bile degerli bi noktada ama isin en buyuk kismi duzenli gitmek ve antremanda kendini parcalamak bence
max 1.30 saatini alması lazım program fb veya upper lower olsa bile

max 1.30 saatini alması lazım program fb veya upper lower olsa bile
git gel hazirlan cikis dusa girme protein carb yemek yeme filan hesapladim

1747859428731

ya sizin ben olmayan beyninizi sikeyim yerden 150kg kaldirmayan adamlar gelmis hala ‘science based lifting moruq’ diyo. siktirin gidin bi kavanoz nutella yiyin de gelin. sol tassagim sizden daha fazla bench atar hala yok hipertrofi yok sistemik yorgunluk. imzadaki statlar hayal urunu degil aq bisey biliyoz da konusuyoz

• +1
Reactions: Deleted member 48755
ya sizin ben olmayan beyninizi sikeyim yerden 150kg kaldirmayan adamlar gelmis hala ‘science based lifting moruq’ diyo. siktirin gidin bi kavanoz nutella yiyin de gelin. sol tassagim sizden daha fazla bench atar hala yok hipertrofi yok sistemik yorgunluk. imzadaki statlar hayal urunu degil aq bisey biliyoz da konusuyoz
ben sizin gibi sansli mukemmel boyda ve proporsiyonda bir insan degilim, thyroidlerim cok hizli calisiyor tum vital degerlerim cok hizli calisiyor, 1.5k kaloeri fazla alsam bile 2 gun aksattigim zaman 3 kilo veriyorum. ben %20yi sciance basedi yapmam lazim. yetmez belki ilac kullanmam belki ll olmam lazim. cok ye agir kaldir herkes icin gecerli bir tavsiye degil, baziarinin baslangic noktasi cok kotu olabiliyor. yapacak tek sey en iyisi olmak alternatifi yok.

hergün barfiks çekip anasının yemeğiyle beslenen bromun statları beni ikiye katlıyor kanka cok zrouma gidiyor o günden beri science based falan yapmıyorum aq sikerim her bölgeyi 3 günde bir yapıyorum bazenleri aksıyor 1 haftada bir falan oluyor

hergün barfiks çekip anasının yemeğiyle beslenen bromun statları beni ikiye katlıyor kanka cok zrouma gidiyor o günden beri science based falan yapmıyorum aq sikerim her bölgeyi 3 günde bir yapıyorum bazenleri aksıyor 1 haftada bir falan oluyor
hergun 100 barfiks ceken biri sene sonunda allah olur

hergün barfiks çekip anasının yemeğiyle beslenen bromun statları beni ikiye katlıyor
Böyle biseu yaşasam rich piana cycle girerim herhalde

Böyle biseu yaşasam rich piana cycle girerim herhalde
benım 4 aylık spor gecmısınde kolum 29dan 33 oldu omuzlarım kütlw kazandı lateralı çok iyi formda yapıyorum ve ağırlıklar düzenli artıyor ne sikimse herif sadece barfiks yaprak 3 ayda kolu benimki gibi yaptı aqqqqq

benım 4 aylık spor gecmısınde kolum 29dan 33 oldu omuzlarım kütlw kazandı lateralı çok iyi formda yapıyorum ve ağırlıklar düzenli artıyor ne sikimse herif sadece barfiks yaprak 3 ayda kolu benimki gibi yaptı aqqqqq
ben sanirim o kadarda kucuk degilim lan, 1cm daha kucuk kollarim boyum senden baya kisa bfde dusuk, herhalde biraz fazla kendime sert oluyorum ben 3 aydir yapiyorum

Kaynaklar

FB - FB - R - P-P-L - R

grip gücünü siktir et bilek ayridan çalışırsın istersen sırt daha önemli frame için strap almanı öneririm ama 3 ay oldu demişsin şuan hala sırtın guclenmemis olabilir spordaki ilk aylar genel olarak o kadarda önemli değil diye biliyorum vücut çok daha hızlı kas kazanıyor tabi bunu maksimuma çıkarmak daha iyi olur onun dışında antrenmandan daha çok beslenmene dikkat et kilo başına 1,5-2 gram protein al bunlar en basit bilgiler soyliyim yinede

• +1
Reactions: MogEater
aynen mal amk

Kaynaklar

FB - FB - R - P-P-L - R

Değişir en iyiside yok bence hem bünyeye hem kişiye göre değişir misal spora yeni başlayan adam full body atar genel düşük kas oranı olduğundan

genetik tamamen

Kaynaklar

FB - FB - R - P-P-L - R

ellerine sağlık beğendim

Benim split DAY 1Chest/shoulder/Bicep
DAY2 BACK
DAY 3 Shoulder/Chest/Triceps
DAY4 Rest
Day 5LEG
Day 6 Arm
7 OFF

• +1
Reactions: szolliontaraelis
+

Benim split DAY 1Chest/shoulder/Bicep
DAY2 BACK
DAY 3 Shoulder/Chest/Triceps
DAY4 Rest
Day 5LEG
Day 6 Arm
7 OFF
iyiymis bu arm dayde var

bir kas grubu icin haftalik 6 set 8 set yetmez arkadaslar. sizin gittiginizi sandiginiz tukenis tukenis degil. buyuk kas gruplarini 4 gunde bir kucukleri 2 gunde bir calisin.

kollarda biceps icin preacher ve reverse curl, triceps icin cable skullcrusher ve jm press yapin 3er set tukenis bu setlerden birinde de tukenisin otesine gecmeye calisin yarim tekrarlarla.

sirt icin 2 fly 2 row hareketi yine 3er set. yarim tekrarla bitirin form bozulmaya baslayinca.

omuzda 2press 2flu ve goguste 2press 1 fly. fly 5set yapilacak. gogus icin incline barbell ile baslayin pec deck veya cable fly yapin sonra duz barbell bench dumbell bench veya makine varsa ona gecin. serbest agirlikla daha sik calisin.

bu kadar aq bir daha gorursem spor hakkinda abidik gubidik sorular aminiza koyarim hepinizin

yarim tekrarlardan
bir kas grubu icin haftalik 6 set 8 set yetmez arkadaslar. sizin gittiginizi sandiginiz tukenis tukenis degil. buyuk kas gruplarini 4 gunde bir kucukleri 2 gunde bir calisin.

kollarda biceps icin preacher ve reverse curl, triceps icin cable skullcrusher ve jm press yapin 3er set tukenis bu setlerden birinde de tukenisin otesine gecmeye calisin yarim tekrarlarla.

sirt icin 2 fly 2 row hareketi yine 3er set. yarim tekrarla bitirin form bozulmaya baslayinca.

omuzda 2press 2flu ve goguste 2press 1 fly. fly 5set yapilacak. gogus icin incline barbell ile baslayin pec deck veya cable fly yapin sonra duz barbell bench dumbell bench veya makine varsa ona gecin. serbest agirlikla daha sik calisin.

bu kadar aq bir daha gorursem spor hakkinda abidik gubidik sorular aminiza koyarim hepinizin
yarim tekrarlardan sonrasini okumadim bi daha oneri verme

yarim tekrarlardan

yarim tekrarlardan sonrasini okumadim bi daha oneri verme
niye kanka? senden buyuk abilerin tarafindan pandiklenirken karsi koyma sansin olsun yazi yaziyorum o kadar sebep sunmadan bunu soyluyorsun. acaba beyin loblarini da siktiler de o yarim tekrarlari tum hareket boyunca yapin gibi bir sey yazdigim yanilgisina mi dustun?