Forumdaki veletlerin %80i kürt yada kürt tipli

htb yine düşürülürde lite stacy unutun bana kalırsa, bakın düşüremezsiniz de demiyorum direkt denk gelmezsin ki denk gelsen bile karı otomatikmen öff buneymiş be diyip domalmayacak hayat bp editleri gibi düz işleyen bir şey değil.(lite ve stacyler tipe bakmıyor demiyorum lafı başka yere çekmeyin) O yüzden çok zor hayallerinizi gerçekci şekilde tasarlayın kafanızda yoksa tatmin olamazsınız surgeryleriniz bitmiş olsa bile.
direniş kardeşim haklı stacylitelar ayırılıyor önceden milyarderlerin çocuklarına onlar markette yok bile boşuna düşünmeyin
htb bulursunuz max ben buldum walla size kolay gelsn

• Love it
Reactions: Resistance.
bu forumda sunu anladim, bu hayatta sadece kadin deger yargisi olan insanlar var,
yani su sekilde gozukmeyi jmursamiyo stacy ile birlikeyse, isterse golf1in icinde 100kg turkiyenin en berbat koyunde aynaya baktiginda gordugu sey sub5 olsun, hayat amaci stacy ile birlikte olmak.
kotu hayati umrumda degil tek umrumda olan sey stacy, hayat dinamiklerini anlamayacak kadar retard, sosadd.

igrenc, gercekten igrenc.
Kürdler bile senden iyi türkçe konuşuyor amk

• JFL
Reactions: why not me?, Resistance., Serialsuicide and 1 other person
Kürdler bile senden iyi türkçe konuşuyor amk
Toplanın kurdishmaxxerlar

@Dathomirian Zabrak @Resistance. @churmaxxed
@Serialsuicide
@kurdistan

Last edited:
  • JFL
Reactions: why not me?, pashanimair, kurdistan and 2 others
  • JFL
  • So Sad
Reactions: cakdripa, why not me?, pashanimair and 4 others
Rojavamaxxer @recai iskender i nası unutursun
Fakecell o orospu cocugu dicemde “Annemi Sikeyim” diye Thread’i var True kurdish amk recai.

Attachments

• 0DE299D5-DAFC-4C37-ADD9-37E14B3DCBB0.jpeg
    0DE299D5-DAFC-4C37-ADD9-37E14B3DCBB0.jpeg
    316 KB · Views: 0
  • JFL
Reactions: cakdripa, why not me?, pashanimair and 3 others
  • JFL
  • Woah
Reactions: Resistance., why not me?, kurdistan and 1 other person
  • JFL
Reactions: Resistance., why not me?, jauscope and 4 others
Toplanın kurdishmaxxerlar

@Dathomirian Zabrak @Resistance. @churmaxxed
@Serialsuicide
@kurdistan
datho denen ermeniyi koymadın mı

• JFL
Reactions: why not me?, Auchelius and pashanimair
BEYLER
1762708807555

@barsula

Bu arkadaşın bi kuyruk acısı var sanırım burda nefret kusuyor yazık yani 26 yaşında :kys:

• JFL
Reactions: Serialsuicide
kimsenin sikinde değil kanka stacyler en azından kendim için konuşuyorum, ayrıca sana sadece kelimenin manasını yanlış bildiğini söyledik garip garip çıkarımlar yapmana gerek yok dostum
Sikimde değil aq kızlar sadece her girdiğim ortamda glaze'lenmek istiyorum. O gün dışarıya çıktık arkadaşlarla, yanimdaki arkadaşa bir yabancı gelip çok yakışıklısın dedi ve fotoğraf çekindikler. Hayatımds ilk defa böyle bir şeye tanık oldum ve ağrıma gitti o kişinin ben olmayışı.

Kız her zaman sikilir