StuntmanMike
Luminary
@recai iskender
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
O sırada benim siktiğim kürtlerMersinde çekik gözlü gook bacını sikiyolar senin yaptığın işe bak yakışmadı
O adanalı kürdün kardeşleri nasıl am sikiyodur la şimdi adanadaO sırada benim siktiğim kürtler
Adanalı kürt
Bingöllü zaza
Erzincanlı zaza kürt
Bingöllü ve adanalı direk orospuydu önüne gelene verdiler ama erzincanlı öyle değildi geçen gördüm evlenmiş çocuğu olmuş gelecekte foruma gelir senin gibi takılır
Virgin ? 3 sene önceki postlarım da bile adanalı kürtleri siktiğimi söylüyorum senin yaşından fazla karı sikmişimdir amkO adanalı kürdün kardeşleri nasıl am sikiyodur la şimdi adanadayabancı forumda geçeb virginim dediğini gördüm bu arada
![]()
Bak bak nasıl kudurdu amına koyduğumun türkü tamam söz veriyorum o sarışın bacını gözünün önünde sikecem. Kürtlerle bu kadar takıntılı olmanın sebebi de büyük ihtimal çocukken (20 sene önce) ananı eve kürt atarken gördünVirgin ? 3 sene önceki postlarım da bile adanalı kürtleri siktiğimi söylüyorum senin yaşından fazla karı sikmişimdir amk
İlk ilişkimi de 16 yaşında yaşadım.
Bacılarını sakın eskortluktan kurtarma da bol bol sikelim oe seni
BENİM ÜLKEM YOK BEN ANASINI TÜRK ASKERLERİNE SİKTİREN BOKTENLİ BİR KÜRDÜM.NAMUSUM YOK SÜLALEMDEKİ TÜM KADINLAR BATIDA OROSPULUK YAPIYOR 29 KARDEŞİMİN GEÇİMİNİ KIZ KARDEŞLERİMİ SİKTİREREK SAĞLIYORUM