Genç ve güzel Türk kadınları hangi erkek tipini çekici buluyor? Ten rengi, fenotip, saç ve göz rengi açısından?

Bullofturkishfoids

Bullofturkishfoids

Bronze
İstanbul'dayken birçok Koreli ve diğer Asyalı erkeğin Türk kadınlarıyla birlikte olduğunu gördüm. Ancak ben Asyalı değilim. Bu yüzden özellikle genç ve güzel Türk kadınlarının Asyalı olmayan erkeklerde hangi fiziksel özellikleri çekici bulduğunu merak ediyorum.
Özellikle Asyalı olmayan erkekler söz konusu olduğunda; ten rengi, etnik köken/milliyet, yüz tipi veya fenotip, saç rengi, saç kesimi ve giyim tarzı açısından genelde neleri beğeniyorlar? Belirli bir erkek tipi, görünüş veya tarz daha mı çekici bulunuyor?
Kısacası, genç ve güzel Türk kadınları Asyalı olmayan erkeklerde dış görünüş açısından en çok neleri çekici buluyor? İstanbul'da kısa süre kalmış olmama rağmen Türk kadınlarını Koreli ve diğer Asyalı erkeklerle oldukça sık gördüğüm için bunu merak ettim. Antalya'da ise bunu pek gözlemlemedim. Umarım soru yanlış anlaşılmaz veya kimseyi rahatsız etmez.

Last edited:
  • +1
Reactions: stacyworshipper, EK0, -BayHarbourButcher and 1 other person
kürtleri ve slavları seviyolar
kara saç, beyaz ten veya sarı saç, sarı ten, mavi göz

ayrıca hipergamikler, 1.85cm+, fit ve en az hmtn olman lazım

tabi paran varsa işler hızlanır, iki bacaklarının arasına iki günde girersin

genelde sadıktırlar ama fazla güvenme, foidlere asla güvenilmez

• +1
Reactions: caglar3, ankaranin_adami, -BayHarbourButcher and 1 other person
dnr buddy boyo use a better translator next time

• +1
Reactions: caglar3
kürtleri ve slavları seviyolar
kara saç, beyaz ten veya sarı saç, sarı ten, mavi göz

ayrıca hipergamikler, 1.85cm+, fit ve en az hmtn olman lazım

tabi paran varsa işler hızlanır, iki bacaklarının arasına iki günde girersin

genelde sadıktırlar ama fazla güvenme, foidlere asla güvenilmez
Peki Kürtleri ve Slavları neden seviyorlar? Sence onları Korelilerden ve İskandinavlardan daha mı çekici buluyorlar? Bir de Koreli erkeklerde fiziksel olarak en çok neyi beğendiklerini düşünüyorsun?

1.85+ derken çıplak ayakla mı 1.85 ve üzeri diyorsun, yoksa ayakkabı/tabanla birlikte mi? Ben 1.80’im ama bacak uzatma ameliyatı için maddi imkanım var ve bu konuda biraz araştırma yaptım.

Bir de HMTN derken tam olarak neyi kastediyorsun? Google bunu yanlış çevirmiş olabilir.

Saç rengi konusunda sence siyah saç mı yoksa kahverengi saç mı daha çekici bulunuyor?

Bir de bazı insanlar güzel Türk kızlarının esmer/koyu tenli erkekleri sevdiğini söylüyor. Sence bu abartı mı ve aslında çoğunlukla açık/beyaz teni mi tercih ediyorlar? Eğer öyleyse, ne kadar açık bir tenden bahsediyorsun? Örnek verebilir misin?

Bir de “sarı ten” derken tam olarak neyi kastediyorsun? Açık/beyaz ten gibi bir şey mi, yoksa daha sarı alt tonlu bir ten mi? Mümkünse buna örnek bir fotoğraf da atabilir misin?

dostum aslında asyalıları sevmiyolar tip yapısı olarak sadece asyalı oldukları için onlarla oluyolar mesela bir avrupalı ol tıpatıp asyalıya benze seninle ilgilenmezler

asyalıları sevme sebepleri sadece çevrelerine hava atmak onun dışında türk kızlarının pek belirli tipi yoktur benim çevremde çok kız arkadaşım var ve hepsinin tip sevgisi ayrı biri esmer sever biri kumral sever

pek özellikle ilgilendikleri bi tip yok boy olarakta sorsan 180-190 altıyla çıkmazlar ama sokakta 25 suç işlemiş bir 170 bir suçluyla sevgili olurlar yani türk kadınlarının dediği hiç birşeye hiç bir kritere dinlememek lazım

yinede herkes ilgilenmesede belirtmem lazım sarışın ve kumral erkek çok olmadığı için burda değerliler hepsinin ilk tercihi olmasada genellikle çoğu kumral veya sarışın erkekle çıkarlar

• +1
Reactions: veneficus, caglar3 and coax96
İstanbul'dayken birçok Koreli ve diğer Asyalı erkeğin Türk kadınlarıyla birlikte olduğunu gördüm. Ancak ben Asyalı değilim. Bu yüzden özellikle genç ve güzel Türk kadınlarının Asyalı olmayan erkeklerde hangi fiziksel özellikleri çekici bulduğunu merak ediyorum.
Özellikle Asyalı olmayan erkekler söz konusu olduğunda; ten rengi, etnik köken/milliyet, yüz tipi veya fenotip, saç rengi, saç kesimi ve giyim tarzı açısından genelde neleri beğeniyorlar? Belirli bir erkek tipi, görünüş veya tarz daha mı çekici bulunuyor?
Kısacası, genç ve güzel Türk kadınları Asyalı olmayan erkeklerde dış görünüş açısından en çok neleri çekici buluyor? İstanbul'da kısa süre kalmış olmama rağmen Türk kadınlarını Koreli ve diğer Asyalı erkeklerle oldukça sık gördüğüm için bunu merak ettim. Antalya'da ise bunu pek gözlemlemedim. Umarım soru yanlış anlaşılmaz veya kimseyi rahatsız etmez.
türk kadınları maskulenleri seviyolar genel olarak

• +1
Reactions: Bullofturkishfoids
Get lost nigger, I own all Turkic foids

Hmtn appeal olup 180 ve üzeri olduğun sürece alıcın kesinlikle çıkıyor hangi ırktan olman farketmez illa ki seven kız çok çıkıyor

1000064516

• JFL
Reactions: Bullofturkishfoids and maarda
durum hangi etnik kökenli insanın ne kadar sık bulunduğuna bağlı türkiyedeki kadınlar rus sarışın erkeklere daha bağlıyken rus kadınları türkiyedeki buğday tenli esmer erkeklere ilgi duyuyor eger kisisel olarak soruyosan ilgi cekmek icin fiziksel ozellikleri ve besin degeri dusuk ulkelerde bulunmak en iyisi ornek tayland olabilir yada boy ortalaması 170cm altı olan ülkeleri tercih et tabi mtn üstü olmak onemli

Hmtn appeal olup 180 ve üzeri olduğun sürece alıcın kesinlikle çıkıyor hangi ırktan olman farketmez illa ki seven kız çok çıkıyor
nerde bulunduguna baglı kankam turkiyede ilgi gormedigim halde yurtdısındaki bazi ulkelerde ilgi gosteriyodum (bugday tenli guney kafkas etnigiyim) rusyada bu ozelliklere sahip biri baya ilgi ceker tam tersi turkiyedede rusya gibi yerlerde yasayan beyaz tenli veya bu ozelliklere sahip insanlaenilgi ceker

• +1
nerde bulunduguna baglı kankam turkiyede ilgi gormedigim halde yurtdısındaki bazi ulkelerde ilgi gosteriyodum (bugday tenli guney kafkas etnigiyim) rusyada bu ozelliklere sahip biri baya ilgi ceker tam tersi turkiyedede rusya gibi yerlerde yasayan beyaz tenli veya bu ozelliklere sahip insanlaenilgi ceker
Öyle knk nerde o nadir görülüyorsa o ilgi çeker de adam anahtar kelime olarak Türk kadınıyla İstanbulu kullanmış bende ona göre konuştum

• +1
Öyle knk nerde o nadir görülüyorsa o ilgi çeker de adam anahtar kelime olarak Türk kadınıyla İstanbulu kullanmış bende ona göre konuştum
ya turkiyede yasayan biriysen turk kadınının ilgisini cekmek icin en az htn 185 ustu erkek olman gerektigini dusunuyorum genel

• JFL
Reactions: eniyiguresci
türk kadınları maskulenleri seviyolar genel olarak
Bunu duymuştum ama sonra saçsız bir Çinli adamın, hiç zorlanmadan Türk bir kızı tavladığını da gördüm. Kız, adamla sadece bir dakika konuştuktan sonra —ki adamı daha önce hiç görmemişti— bir kağıda numarasını yazıp ona verdi. Kız normalde pek evden çıkmayan, hoş görünümlü biriydi; Çinli adamın ise saçı yoktu, hatta saç ektirmek için Türkiye'ye gelmişti.

• +1
Reactions: eniyiguresci
Get lost nigger, I own all Turkic foids
Allright I will go to your Home City Rize and drink all your Cay

Sooner or later you will share hahahah

Çıplak ayakla 1.80, ayakkabıyla 1.84 boyundayım. Pek bir fark yaratmadı ve sanırım asgari bir görünüm seviyesi gerekiyor. Ama sonra İstanbul Taksim'de Türk kızlarının bu 30 yaşındaki kel Çinli adama nasıl yaklaştığını anlamıyorum. Bu yüzden beyaz tenli ve Asyalı erkeklere karşı bir fetişleri olduğunu düşünüyorum. Sadece çok çekiciyse mi Türk erkeklerinden hoşlanıyorlar dersiniz? Çünkü Çinli adam kesinlikle orta boyluydu.

durum hangi etnik kökenli insanın ne kadar sık bulunduğuna bağlı türkiyedeki kadınlar rus sarışın erkeklere daha bağlıyken rus kadınları türkiyedeki buğday tenli esmer erkeklere ilgi duyuyor eger kisisel olarak soruyosan ilgi cekmek icin fiziksel ozellikleri ve besin degeri dusuk ulkelerde bulunmak en iyisi ornek tayland olabilir yada boy ortalaması 170cm altı olan ülkeleri tercih et tabi mtn üstü olmak onemli
Biliyorum ama amacım Türk kadınları için olabildiğince çekici biri olmak; bu yüzden genel olarak Türk kadınlarına en çekici gelen ten renginin hangisi olduğunu öğrenmek istiyorum. Ayrıca sarışın veya Asyalı erkekler dışında onlar için en çekici olabilecek erkek tipi hangisidir? Çünkü ben bu iki gruba da girmiyorum.
Boyum 1,80 m ama bu yeterli gelmedi sanki. Türk kadınlarıyla doğal yollardan nasıl tanışılır ki? Online flörtü denedim ama süreç zordu; üstelik karşımdaki kişi aniden iletişimi kesip ortadan kayboldu.

Ortalama olarak Türk kadınlarına en çekici gelecek erkek ten rengine dair bana bir örnek fotoğraf gösterebilir misiniz?

Biliyorum ama amacım Türk kadınları için olabildiğince çekici biri olmak; bu yüzden genel olarak Türk kadınlarına en çekici gelen ten renginin hangisi olduğunu öğrenmek istiyorum. Ayrıca sarışın veya Asyalı erkekler dışında onlar için en çekici olabilecek erkek tipi hangisidir? Çünkü ben bu iki gruba da girmiyorum.
Boyum 1,80 m ama bu yeterli gelmedi sanki. Türk kadınlarıyla doğal yollardan nasıl tanışılır ki? Online flörtü denedim ama süreç zordu; üstelik karşımdaki kişi aniden iletişimi kesip ortadan kayboldu.
"akyaz" olarak denilen erkek olabilir coloring olarak soruyosan yani ama turk kadınına gore bunlardan daha onemli bi suru etmen var ama ten olarak ilk sıra sarısın ikincisi akyaz erkek

ya turkiyede yasayan biriysen turk kadınının ilgisini cekmek icin en az htn 185 ustu erkek olman gerektigini dusunuyorum genel
Çıplak ayakla 1,85 m veya boy uzatan ayakkabı/tabanlık ile 1,85 m

Ortalama olarak Türk kadınlarına en çekici gelecek erkek ten rengine dair bana bir örnek fotoğraf gösterebilir misiniz?
görselde iki tane morph coloringmaxxing yapmıs yuz goruyorsun siyah saclı olan genelde halk arasında akyaz olarak adlandırılır ikinci fotograf genel globalde aşırı ilgi ceken erkek tipi

looksmax yapıyosan bu iki coloringden birine odaklanman lazım ama turk kadınları ilk sıraya her zaman altta koydugum fotograftaki sarısın adamın daha acık tenli ve parlak versiyonunu isteyecektir
5BDCF395 259B 4963 92CF 15446FECB85E
C73C4992 8785 4326 8334 DE07F5BEAAB1

Yok sen kız değil kadın diyosun yaş aldıkça kriterler düşüyo maddi kriter artıyor

• +1
Çıplak ayakla 1.80, ayakkabıyla 1.84 boyundayım. Pek bir fark yaratmadı ve sanırım asgari bir görünüm seviyesi gerekiyor. Ama sonra İstanbul Taksim'de Türk kızlarının bu 30 yaşındaki kel Çinli adama nasıl yaklaştığını anlamıyorum. Bu yüzden beyaz tenli ve Asyalı erkeklere karşı bir fetişleri olduğunu düşünüyorum. Sadece çok çekiciyse mi Türk erkeklerinden hoşlanıyorlar dersiniz?
Yok knk Türk erkeği diye birşey yok çünkü herkesin tipi racemixten dolayı farklı oluyor o yüzden sadece gozuyle sana tekrardan bakacak tipte olup 180 üzeri olsan senden rahat çok fazla kişi hoşlanıyor dediğim gibi işte her gün gördüğü tiplerden olmayip ilgi çekici olman gerekiyo kaç kere kel cinli gördün mk

• +1
Yok sen kız değil kadın diyosun yaş aldıkça kriterler düşüyo maddi kriter artıyor
maddi kriter zaten onemli aq ha kadın ha kız hepsi ayni sey farkeden yas skalasida en az 15-20 yil farktan oluyo 16 yasindaki kizla 36 yasindaki kadinin arasinda aman aman fark yok zaten

• +1
maddi kriter zaten onemli aq ha kadın ha kız hepsi ayni sey farkeden yas skalasida en az 15-20 yil farktan oluyo 16 yasindaki kizla 36 yasindaki kadinin arasinda aman aman fark yok zaten
Anlıyorum knk

• +1
Reactions: Bullofturkishfoids and Stardew
Yok knk Türk erkeği diye birşey yok çünkü herkesin tipi racemixten dolayı farklı oluyor o yüzden sadece gozuyle sana tekrardan bakacak tipte olup 180 üzeri olsan senden rahat çok fazla kişi hoşlanıyor dediğim gibi işte her gün gördüğü tiplerden olmayip ilgi çekici olman gerekiyo kaç kere kel cinli gördün mk
Ayrıca başka bir Çinli ve üç Korelinin, Türk kızlarını tereyağından kıl çeker gibi tavladıklarını gördüm. Bu durum, *Dark Souls* veya *Elden Ring* gibi oyunların zorlu seviyelerinden çıkıp daha makul bir zorluk seviyesine geçmek gibi hissettiriyordu. Sanki Asyalılarla etkileşime girdiklerinde bambaşka, iyi insanlara dönüşüyorlardı. Elbette onları başka erkeklerle de gördüm; ancak o diğer erkekler ya çok uzun boylu ya da çok yakışıklıydı; yani Asyalıların durumundaki gibi hiç de "ortalama" tipler değillerdi.

Zihinsel açıdan yetişkin kadınlar, aslında sadece daha uzun boylu bebeklerdir.

Evet, bu mantıklı; ama ben dış görünüş açısından en iyi çağlarında olan Türk kızlarıyla birlikte olmaya çalışıyorum. Bu da onların, dış görünüşten ziyade daha çok paraya önem verdikleri yaşlardan daha genç olacakları anlamına geliyor; dolayısıyla benim de iyi bir dış görünüşe ihtiyacım olacak.

• +1
Reactions: jsbera
isine yarar ama fraud yapmani onermem acıga cıkınca dalga konusu oluyosun
Evet, bu mantıklı. İkinci ameliyatımdan sonraki üçüncü ameliyat serisi olarak boy uzatma işlemi yaptırmayı düşünüyorum.

görselde iki tane morph coloringmaxxing yapmıs yuz goruyorsun siyah saclı olan genelde halk arasında akyaz olarak adlandırılır ikinci fotograf genel globalde aşırı ilgi ceken erkek tipi

looksmax yapıyosan bu iki coloringden birine odaklanman lazım ama turk kadınları ilk sıraya her zaman altta koydugum fotograftaki sarısın adamın daha acık tenli ve parlak versiyonunu isteyecektir
View attachment 5571211View attachment 5571212
Anladım; yani soldaki açık tenli ama sarışın olan adam, Türk kadınlarının hayallerini süsleyen türden biri olurdu. Bana gösterdiğin fotoğraftaki iki adamın dış görünüş açısından başa baş olduğunu mu düşünürsün (biri açık tenli, diğeri sarışın olduğu için), yoksa siyah saçlı ve açık tenli olanın, bronz tenli sarışın adama kıyasla Türk kadınlarına ortalamada daha çekici geldiğini mi söylersin?

Anladım; yani soldaki açık tenli ama sarışın olan adam, Türk kadınlarının hayallerini süsleyen türden biri olurdu. Bana gösterdiğin fotoğraftaki iki adamın dış görünüş açısından başa baş olduğunu mu düşünürsün (biri açık tenli, diğeri sarışın olduğu için), yoksa siyah saçlı ve açık tenli olanın, bronz tenli sarışın adama kıyasla Türk kadınlarına ortalamada daha çekici geldiğini mi söylersin?
kisisel tercihim siyah saçlıdan yana göz rengi hariç coloringim aynı zaten

türk kızları her halükarda öbürünü beğenir bence

Ayrıca başka bir Çinli ve üç Korelinin, Türk kızlarını tereyağından kıl çeker gibi tavladıklarını gördüm. Bu durum, *Dark Souls* veya *Elden Ring* gibi oyunların zorlu seviyelerinden çıkıp daha makul bir zorluk seviyesine geçmek gibi hissettiriyordu. Sanki Asyalılarla etkileşime girdiklerinde bambaşka, iyi insanlara dönüşüyorlardı. Elbette onları başka erkeklerle de gördüm; ancak o diğer erkekler ya çok uzun boylu ya da çok yakışıklıydı; yani Asyalıların durumundaki gibi hiç de "ortalama" tipler değillerdi.
Bu yüzden bize de rus kadinlari okey knk onları biz zor buluyoruz onlar da tr erkeklerini seviyor