Isotretinoin ve AI’lar nasıl temin edilir

susisesi

susisesi

Turkish Subforum Pharmacist
Şimdi hava durumunu kontrol etmeniz lazım.

Yağmur yağmadan 1 gün önce yumuşak toprak bir araziye gidip (çim olmaması çok önemli)

İstediğiniz ilacın eczane fiyatı kadar para, 1 tane eti karam, 4 tane kinder pingui ve safranotu gömmeniz etrafına da 4 tane dondurma çubuğunu köşegenlerininin ortasında dikmeniz lazım (markası fark etmez)

Sonra gece 3 de (yağmur yağıyo olması lazım gece yağmıyorsa başka günü bekleyin) başına gidip (şemsiyesiz yapmanız lazım)

Gandi Gandi Gandi bana looksmax güçlerini bahşet diye bağıracaksınız.

Sonra 3 iş günü içinde size gandi heavendan ihtiyacınız olan ilaçlar yollanacak.

İlaçları aldıktan sonra dondurma çubuklarını götünüze sokmazsanız sub5 descendlersiniz önemli bi husus

Gatekeep bilgi lütfen forum dışına çıkmasın

• JFL
  • +1
Reactions: piuafl, foidsforlife, letrozoleabusing324 and 6 others
bugün denedim evde yokken fırsat bulup anamı sikmişler

• JFL
  • +1
Reactions: veneficus and susisesi
Şimdi hava durumunu kontrol etmeniz lazım.

Yağmur yağmadan 1 gün önce yumuşak toprak bir araziye gidip (çim olmaması çok önemli)

İstediğiniz ilacın eczane fiyatı kadar para, 1 tane eti karam, 4 tane kinder pingui ve safranotu gömmeniz etrafına da 4 tane dondurma çubuğunu köşegenlerininin ortasında dikmeniz lazım (markası fark etmez)

Sonra gece 3 de (yağmur yağıyo olması lazım gece yağmıyorsa başka günü bekleyin) başına gidip (şemsiyesiz yapmanız lazım)

Gandi Gandi Gandi bana looksmax güçlerini bahşet diye bağıracaksınız.

Sonra 3 iş günü içinde size gandi heavendan ihtiyacınız olan ilaçlar yollanacak.

İlaçları aldıktan sonra dondurma çubuklarını götünüze sokmazsanız sub5 descendlersiniz önemli bi husus

Gatekeep bilgi lütfen forum dışına çıkmasın
hemen denicem