Göz rengi hk

M

meynet

Iron
Ben mavi gözlü doğdum babamın da gözleri karışık güzel bir renk annem t30 ben şu an t40ım bu kodumun rengini değiştirmek için ne yapabiliriz

• JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak
Ben mavi gözlü doğdum babamın da gözleri karışık güzel bir renk annem t30 ben şu an t40ım bu kodumun rengini değiştirmek için ne yapabiliriz
göz rengini değiştirmek ne mal mısın

Ameliyatı falan var diye biliyorum bilgisi olanlar yazsın diye yazdım

Kaliteli lens al aga. Keratopigmentasyon var ama mavi rengi bok gibi oluyor onda. Lazerle var bi de 10 seans falan sürüyor ve her seans 3-4k dolar diye biliyom tam emin değilim ama yine de pahalı. En mantıklısı kaliteli bi lens almak fenotipin uygunsa fark edilmez

• +1
Reactions: Zodiac, Ashoimex and nmn14
Kaliteli lens al aga. Keratopigmentasyon var ama mavi rengi bok gibi oluyor onda. Lazerle var bi de 10 seans falan sürüyor ve her seans 3-4k dolar diye biliyom tam emin değilim ama yine de pahalı. En mantıklısı kaliteli bi lens almak fenotipin uygunsa fark edilmez
Ben aslında açık kahverengi gözleri daha çok seviyorum kaliteli bir lens markası önerir misin lütfen

biyokinezi yapican kanki degisir oyle

Keratopigmentasyonda diğer renkler nasıl oluyor özellikle t07 gibi renkler

Keratopigmentasyonda diğer renkler nasıl oluyor özellikle t07 gibi renkler
knk açık kahverengi aralarında en normal olanlar ama onlar da normal göze göre tuhaf duruyo lens al geç pahalı bi işlem zaten onu yapacağına implant falan yap daha çok ascendlersin. Lens markası bilmiyom bulursan güzel bana da söyle açık kahverengi arıyom bende

Al keratopigmentasyon böyle duruyo bu en normali. mavi falan direkt ucubr gibi