ascendantwill
A
Karı sikmek falan dahil değil fantezi yok ben 200 sene falan yaşamak isterdim misal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ceza almayacağımı bilsem bütün gotik ve hippileri öldürürdümhippi olmak isterdim
Chadlite ve global oyuncu olup tiktokta bana yapılan editleri izlemekKarı sikmek falan dahil değil fantezi yok ben 200 sene falan yaşamak isterdim misal
Ceza almayacağımı bilsem bütün gotik ve hippileri öldürürdüm
hippileri niye öldürüyon adamların tek yaptığı şey kafayı bulup yatmak amgCeza almayacağımı bilsem bütün gotik ve hippileri öldürürdüm
Şunları öldürücem
Kısaca lucas bergwall olmakChadlite ve global oyuncu olup tiktokta bana yapılan editleri izlemek
HltnKısaca lucas bergwall olmak
hltn in big 26Hltn
gotik karilari öldürme kardesimCeza almayacağımı bilsem bütün gotik ve hippileri öldürürdüm
Gotik kızlar okeyde gotuk erkek görünce hele dikenli bileklik falan takıyolar ya kafasını kaldırımda ezesin geliyo ahhhgotik karilari öldürme kardesim
onlarida kiz yapip sikelimGotik kızlar okeyde gotuk erkek görünce hele dikenli bileklik falan takıyolar ya kafasını kaldırımda ezesin geliyo ahhh
Stressiz sorunsuz karımla normal bir hayatKarı sikmek falan dahil değil fantezi yok ben 200 sene falan yaşamak isterdim misal
göz çıkarıp kavanozda saklayıp koleksiyon yapmayı çok isterdim
cok asiri guclu plmak istiyım benKarı sikmek falan dahil değil fantezi yok ben 200 sene falan yaşamak isterdim misal
en ıyıdı awStressiz sorunsuz karımla normal bir hayat
guclerim olsun cok isterdim herseyi yapardimKarı sikmek falan dahil değil fantezi yok ben 200 sene falan yaşamak isterdim misal
Güzel bir deniz kenarında yatim ve jet ski olcak helikopter le inicem yatimaKarı sikmek falan dahil değil fantezi yok ben 200 sene falan yaşamak isterdim misal
2 metre chad olmak isterdim karı sikmek için falan değil de daha üstün olmak, moglamak için falan