Resistance.
“Why do we fall Bruce?”
- OP

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
@Serialsuicide @auitistsurvior @swaggy
peak retardation
TİKTOKTAKİ ORG USER KARDEŞLERİMİZ
YALNIZ DEĞİLSİNİZ BU ANDAN İTİBAREN SIZE TÜM GÜCLERİMİZLE VAKİTİMİZLE HER ŞEYİMİZLE DESTEK OLACAĞIZ İLK KURŞUNU @nevaevametheratall KARDEŞİMLE ATMIŞ BULUNUYORUZ BU THREAD SUBFORUM TARIHINE ALTIN HARFLERLE GEÇSİN
SIRADAKİ FOİDLERE DUYURULUR EĞER YORUMLARINIZI SİLMEZ VE ORG USERLARINA TURKİŞ SABFORUMUNA BİAT ETMEZSENIZ SIRADAKİLER SİZ OLACAKSINIZ TÜM HOROZ EMİCİLERİ TEK TEK ÜŞENMEDEN AFİŞLEYECEĞİZ AİLELERİNİZ YAKINLARINIZ SINIF ARKADAŞLARINIZ HEPSİ BUNLARI GÖRECEK VE REZİL OLACAKSINIZ UTANACAKSINIZ BİRGÜN BİRİYLE KONUŞURKEN ACABA O GÖRDÜ MÜ OLANLARI BEN NEDEN BUNU YAPTIM KEŞKE YAPMASAYDIM DIYEREK PİŞMANLIKTAN PARMAKLARINIZI ISIRACAKSINIZ SİZE TESLİM OLMAK İÇİN SON BİR ŞANS TANIYORUZ BU ANDAN İTİBARREN DEATH DIVISONS OLARAK KENDIMIZI İLAN EDİYORUZ.
MERHAMET YOK FOİDE ACIMAK YOK YAŞASIN LIGHT TRIAD
View attachment 4037706
(bayrak için tşkler btw @divisionpanzerfaust / Ebu Division El Greeci )
.20.08.2025 ÖLÜM TÜMENLERİNİN KENDİNİ İLAN EDİŞİ
@Zodiac @maarda @menas @swaggy @Misogynist_Maxxer @Dwrk @Serialsuicide @Angutoid ve diğerlerine tüm subforuma duyurulur!
!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
BİZE KATILIN!
OLSUN REİS SON KISIMA GEL NE ATTIM AZICIK BİLE SİNİR ETSEK YETİYOMUŞ BUNU ÖĞRENDİKbroceller bunları yaparak zarar vereceğinizi düşünmüyorum çünkü zaten hepsi aşırı delüzyonel ve düşük IQ'lü olduğu için hepsi kendini çok güzel zannediyo
kendin guzel sanması esit degildir increased hipergamibroceller bunları yaparak zarar vereceğinizi düşünmüyorum çünkü zaten hepsi aşırı delüzyonel ve düşük IQ'lü olduğu için hepsi kendini çok güzel zannediyo
şurdaki yorumlar kimin videosunda la
şurdaki yorumlar kimin videosunda la
kadınlardaki mtb ve htb+ oranı erkeklerdeki mtn ve htb+ oranına göre daha düşük kadınlar genel olarak daha çirkin olma eğiliminde çünkü (homo değilim)Gariplerim yorumda bize sövenlere bakıyoruz içlerinde mtb bile yok bakın htb yok demıyorum mtb bile yok amına koyayım hepsi korkunç deformasyonlara sahipler ve ltbler %90i böyle aralarındanda mtb cıkıyo bikaçtane (weak btw) kendilerini güzel olduklarına inandırıp genetik lottoyu vurduklarını zannediyolar aq![]()
hadi be son dedigin olmadıkadınlardaki mtb ve htb+ oranı erkeklerdeki mtn ve htb+ oranına göre daha düşük kadınlar genel olarak daha çirkin olma eğiliminde çünkü (homo değilim)
Grey dedikleri adam daha subforumda 5-6 page varken buraya post atıyodu amkGREYOGLUGREYYYY DARKTRİAD>>>>>
View attachment 4038553
btw sen atınca gordum aq bana nie gelmıyobunların bildirimi?GREYOGLUGREYYYY DARKTRİAD>>>>>
View attachment 4038553
eski hesabının ismi neyGrey dedikleri adam daha subforumda 5-6 page varken buraya post atıyodu amk
biliyorumGrey dedikleri adam daha subforumda 5-6 page varken buraya post atıyodu amk
followlıcagına söylesene amkGelişmelerle devam ediyoruzzzz
tüm exleri kendisi gibi low tierGelişmelerle devam ediyoruzzzz
TİKTOKTAKİ ORG USER KARDEŞLERİMİZ
YALNIZ DEĞİLSİNİZ BU ANDAN İTİBAREN SIZE TÜM GÜCLERİMİZLE VAKİTİMİZLE HER ŞEYİMİZLE DESTEK OLACAĞIZ İLK KURŞUNU @nevaevametheratall KARDEŞİMLE ATMIŞ BULUNUYORUZ BU THREAD SUBFORUM TARIHINE ALTIN HARFLERLE GEÇSİN
SIRADAKİ FOİDLERE DUYURULUR EĞER YORUMLARINIZI SİLMEZ VE ORG USERLARINA TURKİŞ SABFORUMUNA BİAT ETMEZSENIZ SIRADAKİLER SİZ OLACAKSINIZ TÜM HOROZ EMİCİLERİ TEK TEK ÜŞENMEDEN AFİŞLEYECEĞİZ AİLELERİNİZ YAKINLARINIZ SINIF ARKADAŞLARINIZ HEPSİ BUNLARI GÖRECEK VE REZİL OLACAKSINIZ UTANACAKSINIZ BİRGÜN BİRİYLE KONUŞURKEN ACABA O GÖRDÜ MÜ OLANLARI BEN NEDEN BUNU YAPTIM KEŞKE YAPMASAYDIM DIYEREK PİŞMANLIKTAN PARMAKLARINIZI ISIRACAKSINIZ SİZE TESLİM OLMAK İÇİN SON BİR ŞANS TANIYORUZ BU ANDAN İTİBARREN DEATH DIVISONS OLARAK KENDIMIZI İLAN EDİYORUZ.
MERHAMET YOK FOİDE ACIMAK YOK YAŞASIN LIGHT TRIAD
View attachment 4037706
(bayrak için tşkler btw @divisionpanzerfaust / Ebu Division El Greeci )
.20.08.2025 ÖLÜM TÜMENLERİNİN KENDİNİ İLAN EDİŞİ
@Zodiac @maarda @menas @swaggy @Misogynist_Maxxer @Dwrk @Serialsuicide @Angutoid ve diğerlerine tüm subforuma duyurulur!
!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
BİZE KATILIN!
HİÇBİR KARDEŞİMİZİ MAZLUMU YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ ÇATIŞMALARA DEVAM EDİYORUZ HEMDE EN ÖN SAFLARDAeline sağlık amk
orhan yine güldürdün beiş güç olmayınca tabi
cok komigim keske yakisikli olsam dimiorhan yine güldürdün be
belki yakışıklısındır nereden bilecemcok komigim keske yakisikli olsam dimi
163 hltn iyi miyimbelki yakışıklısındır nereden bilecem
böyle tipim olsa pp koymaya utanırdım çirkin foidler
değilsin maalesef163 hltn iyi miyim
Cope Türkiye de ortalama bile üzeriyimböyle tipim olsa pp koymaya utanırdım çirkin foidler
16cm ll yaptirip sonrasinda chade ascendleyince ayagima kapancan amadeğilsin maalesef
derkenhangi discord
diskord kanalın ismi nederken
arkadaşımla dmim kral kendisini threadın başında etiketledim normalde dc sildiydimde sadece bikaç arkadaşımı eklediğim private hesap kurdm o kdrdiskord kanalın ismi ne
kimin lafıydı o amk 27 miCope Türkiye de ortalama bile üzeriyim
nope amk bitane 190 eleman vardı rate threadı hala duruyordur alaindelon fln angutoid yazıyodu cok old btw belki bilmezsinkimin lafıydı o amk 27 mi![]()
seni seviyorum orhan16cm ll yaptirip sonrasinda chade ascendleyince ayagima kapancan ama
tip okuyan miydi onope amk bitane 190 eleman vardı rate threadı hala duruyordur alaindelon fln angutoid yazıyodu cok old btw belki bilmezsin
az biraz hatırlıyorumnope amk bitane 190 eleman vardı rate threadı hala duruyordur alaindelon fln angutoid yazıyodu cok old btw belki bilmezsin
gercek miseni seviyorum orhan
gerçekgercek mi
medipoldeydi hatta sanirimtip okuyan miydi o