İncel Şafağı Harekatı

1755711198597
1755711211477

:lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul:

• JFL
  • +1
Reactions: orco., Zodiac, pashanimair and 3 others
aSDFSDLFKLSDFKLKDSFLKSDFDFS

Attachments

• 59ba06d1-a58d-483d-af93-b324074e2bc5.jpeg
    59ba06d1-a58d-483d-af93-b324074e2bc5.jpeg
    17.5 KB · Views: 0
  • +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, pashanimair, swaggy and 1 other person
1755712415738

• JFL
  • +1
işte bu tiktok videosunu beğendim dostum bugün istediğimiz harekat buydu başarılar

• +1
  • Love it
Reactions: Zodiac, deathisseks, pashanimair and 2 others
1755718937857

DFWODFOFOPWEFPOWEFPODFPODSFPODSFPODSFPODFS
JFL:lul::lul::lul::lul::lul:

Last edited:
  • JFL
  • +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Zodiac, pashanimair and 2 others
TİKTOKTAKİ ORG USER KARDEŞLERİMİZ

YALNIZ DEĞİLSİNİZ BU ANDAN İTİBAREN SIZE TÜM GÜCLERİMİZLE VAKİTİMİZLE HER ŞEYİMİZLE DESTEK OLACAĞIZ İLK KURŞUNU @nevaevametheratall KARDEŞİMLE ATMIŞ BULUNUYORUZ BU THREAD SUBFORUM TARIHINE ALTIN HARFLERLE GEÇSİN

SIRADAKİ FOİDLERE DUYURULUR EĞER YORUMLARINIZI SİLMEZ VE ORG USERLARINA TURKİŞ SABFORUMUNA BİAT ETMEZSENIZ SIRADAKİLER SİZ OLACAKSINIZ TÜM HOROZ EMİCİLERİ TEK TEK ÜŞENMEDEN AFİŞLEYECEĞİZ AİLELERİNİZ YAKINLARINIZ SINIF ARKADAŞLARINIZ HEPSİ BUNLARI GÖRECEK VE REZİL OLACAKSINIZ UTANACAKSINIZ BİRGÜN BİRİYLE KONUŞURKEN ACABA O GÖRDÜ MÜ OLANLARI BEN NEDEN BUNU YAPTIM KEŞKE YAPMASAYDIM DIYEREK PİŞMANLIKTAN PARMAKLARINIZI ISIRACAKSINIZ SİZE TESLİM OLMAK İÇİN SON BİR ŞANS TANIYORUZ BU ANDAN İTİBARREN
DEATH DIVISONS OLARAK KENDIMIZI İLAN EDİYORUZ.

MERHAMET YOK FOİDE ACIMAK YOK YAŞASIN LIGHT TRIAD

View attachment 4037706
(bayrak için tşkler btw @divisionpanzerfaust / Ebu Division El Greeci )
.20.08.2025 ÖLÜM TÜMENLERİNİN KENDİNİ İLAN EDİŞİ

@Zodiac @maarda @menas @swaggy @Misogynist_Maxxer @Dwrk @Serialsuicide @Angutoid ve diğerlerine tüm subforuma duyurulur!

!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

BİZE KATILIN!

broceller bunları yaparak zarar vereceğinizi düşünmüyorum çünkü zaten hepsi aşırı delüzyonel ve düşük IQ'lü olduğu için hepsi kendini çok güzel zannediyo

• +1
  • Hmm...
Reactions: orco., Zodiac, maarda and 4 others
broceller bunları yaparak zarar vereceğinizi düşünmüyorum çünkü zaten hepsi aşırı delüzyonel ve düşük IQ'lü olduğu için hepsi kendini çok güzel zannediyo
OLSUN REİS SON KISIMA GEL NE ATTIM AZICIK BİLE SİNİR ETSEK YETİYOMUŞ BUNU ÖĞRENDİK

• +1
Reactions: Zodiac, swaggy, pashanimair and 1 other person
kendin guzel sanması esit degildir increased hipergami

• +1
Reactions: Zodiac, swaggy, pashanimair and 1 other person

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, pashanimair, Resistance. and 2 others

Gariplerim yorumda bize sövenlere bakıyoruz içlerinde mtb bile yok bakın htb yok demıyorum mtb bile yok amına koyayım hepsi korkunç deformasyonlara sahipler ve ltbler %90i böyle aralarındanda mtb cıkıyo bikaçtane (weak btw) kendilerini güzel olduklarına inandırıp genetik lottoyu vurduklarını zannediyolar aq :lul::lul::lul:

• +1
  • JFL
Reactions: orco., Zodiac, swaggy and 4 others
Gariplerim yorumda bize sövenlere bakıyoruz içlerinde mtb bile yok bakın htb yok demıyorum mtb bile yok amına koyayım hepsi korkunç deformasyonlara sahipler ve ltbler %90i böyle aralarındanda mtb cıkıyo bikaçtane (weak btw) kendilerini güzel olduklarına inandırıp genetik lottoyu vurduklarını zannediyolar aq :lul::lul::lul:
kadınlardaki mtb ve htb+ oranı erkeklerdeki mtn ve htb+ oranına göre daha düşük kadınlar genel olarak daha çirkin olma eğiliminde çünkü (homo değilim)

• +1
  • Hmm...
kadınlardaki mtb ve htb+ oranı erkeklerdeki mtn ve htb+ oranına göre daha düşük kadınlar genel olarak daha çirkin olma eğiliminde çünkü (homo değilim)
hadi be son dedigin olmadı:lul:

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Zodiac, pashanimair and Resistance.
GREYOGLUGREYYYY DARKTRİAD>>>>>
1000008182

• JFL
  • +1
Reactions: Geoff2024, Zodiac, Serialsuicide and 2 others
sidik yarıştırır gibi olmuş sanki bir tık hesabın arkasında zaten büyük ihtimal evinden çıkmayan bir femcel falan var hesabındaki yorumlar koparttı ama başarılar dayı
Screenshot 20250808 023018

• +1
Reactions: Zodiac, maarda, Resistance. and 3 others
Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: Geoff2024, TrueSub𝟑 and Resistance.
Gelişmelerle devam ediyoruzzzz

Attachments

• 8997bd5c-1d67-4852-bd75-50b2c1d6ef61 (1).jpeg
    8997bd5c-1d67-4852-bd75-50b2c1d6ef61 (1).jpeg
    53 KB · Views: 0
  • 0abc7015-d544-4f47-94f6-ca448e837dc0.jpeg
    0abc7015-d544-4f47-94f6-ca448e837dc0.jpeg
    34.3 KB · Views: 0
  • JFL
Reactions: Zodiac and swaggy

@swaggy @auitistsurvior @Serialsuicide @pashanimair

SALDIRIIIINN!!!!!!

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac and pashanimair
TİKTOKTAKİ ORG USER KARDEŞLERİMİZ

YALNIZ DEĞİLSİNİZ BU ANDAN İTİBAREN SIZE TÜM GÜCLERİMİZLE VAKİTİMİZLE HER ŞEYİMİZLE DESTEK OLACAĞIZ İLK KURŞUNU @nevaevametheratall KARDEŞİMLE ATMIŞ BULUNUYORUZ BU THREAD SUBFORUM TARIHINE ALTIN HARFLERLE GEÇSİN

SIRADAKİ FOİDLERE DUYURULUR EĞER YORUMLARINIZI SİLMEZ VE ORG USERLARINA TURKİŞ SABFORUMUNA BİAT ETMEZSENIZ SIRADAKİLER SİZ OLACAKSINIZ TÜM HOROZ EMİCİLERİ TEK TEK ÜŞENMEDEN AFİŞLEYECEĞİZ AİLELERİNİZ YAKINLARINIZ SINIF ARKADAŞLARINIZ HEPSİ BUNLARI GÖRECEK VE REZİL OLACAKSINIZ UTANACAKSINIZ BİRGÜN BİRİYLE KONUŞURKEN ACABA O GÖRDÜ MÜ OLANLARI BEN NEDEN BUNU YAPTIM KEŞKE YAPMASAYDIM DIYEREK PİŞMANLIKTAN PARMAKLARINIZI ISIRACAKSINIZ SİZE TESLİM OLMAK İÇİN SON BİR ŞANS TANIYORUZ BU ANDAN İTİBARREN
DEATH DIVISONS OLARAK KENDIMIZI İLAN EDİYORUZ.

MERHAMET YOK FOİDE ACIMAK YOK YAŞASIN LIGHT TRIAD

View attachment 4037706
(bayrak için tşkler btw @divisionpanzerfaust / Ebu Division El Greeci )
.20.08.2025 ÖLÜM TÜMENLERİNİN KENDİNİ İLAN EDİŞİ

@Zodiac @maarda @menas @swaggy @Misogynist_Maxxer @Dwrk @Serialsuicide @Angutoid ve diğerlerine tüm subforuma duyurulur!

!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

BİZE KATILIN!

eline sağlık amk

• Hmm...
  • +1
Reactions: pashanimair and Resistance.
eline sağlık amk
HİÇBİR KARDEŞİMİZİ MAZLUMU YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ ÇATIŞMALARA DEVAM EDİYORUZ HEMDE EN ÖN SAFLARDA

• +1
Reactions: Serialsuicide, pashanimair and Zodiac
diskord kanalın ismi ne
arkadaşımla dmim kral kendisini threadın başında etiketledim normalde dc sildiydimde sadece bikaç arkadaşımı eklediğim private hesap kurdm o kdr

• +1
Reactions: pashanimair and deathisseks
kimin lafıydı o amk 27 mi :lul:
nope amk bitane 190 eleman vardı rate threadı hala duruyordur alaindelon fln angutoid yazıyodu cok old btw belki bilmezsin

• +1
Reactions: pashanimair and Zodiac
nope amk bitane 190 eleman vardı rate threadı hala duruyordur alaindelon fln angutoid yazıyodu cok old btw belki bilmezsin
az biraz hatırlıyorum

• Hmm...
  • +1
Farklı muzıkler kuklanın aynı vıdeo sanıyom

• +1