Infazim verilecek. Görüşürüz dostlar.

OversallSülo

OversallSülo

6'3 Sül o pry
Beyler chudun tekinin kız olan bir arkadaşı vardı dün gece ayarla yazdım kral o kızı bana falan kudurdu tehditler kufurler sorsan arkadasi baksan kızin umrunda degil gelmiş şimdi flortume ne dersin yapamazsın unut onu yapamazsın boğarım seni sevgili olmuyorum sanane oĥğfĥğ 4 kez aradi beni dışarı cagiriyor şimdi

@Topkra kanka git slayle / ilk deneyiste bizdir

• JFL
  • +1
  • Woah
Reactions: szenn, mekato, kullancı1998572619 and 15 others
Flörtü olan kıza niye yavşıyon aq

• JFL
  • +1
Reactions: mekato, kullancı1998572619, Gordon Freeman and 5 others
moruk dikkat bıçaklamasın öldürmesin seni zaten trnin rate düşük bi chad daha eksilirse durumumuz vahim

• JFL
  • +1
Reactions: iwishiwastaller, Gordon Freeman, balve and 3 others
Flörtü olan kıza niye yavşıyon aq
Olm cocuk arkadaşım diyor ben isteyince flört oluyor kızın umrunda değil eleman Screenshot 20260712 001752 Gallery

• JFL
  • +1
Reactions: kullancı1998572619, Gordon Freeman, balve and 4 others
Ltn olsaydın siktir lan diyip geçer giderdi chad olduğunu görünce delirmiş diye yorumladım

• +1
  • JFL
Reactions: iwishiwastaller, Gordon Freeman, balve and 4 others
  • JFL
  • +1
Reactions: iwishiwastaller, mekato, balve and 2 others
ya kızın büyük ihtimal umurunda bile değil platonik işte kıza kız duysa büyük ihtimal ben seni kardeşim gibi görüyorum der
Kanka ciddiyim kiza yazdıklarını atsam öldürür beni kiz engeller polise şikayet eder sizofren falan amk he kanka 1yildir "flortsun'

• JFL
  • +1
Reactions: balve and EK0
Sülo ne olursa olsun kızı al. Blackpilled anı yaşasın egoya bak amına koyim egosu paramparça olsun

• +1
  • JFL
Reactions: iwishiwastaller, rakosx, balve and 1 other person
Kanka ciddiyim kiza yazdıklarını atsam öldürür beni kiz engeller polise şikayet eder sizofren falan amk he kanka 1yildir "flortsun'
kavgaya falan dönüştürürse olayı kıza yollamakla tehtid et uslu bi köpüş gibi oturur yerine :lul:

• +1
  • JFL
Reactions: balve and OversallSülo
Sülo ne olursa olsun kızı al. Blackpilled anı yaşasın egoya bak amına koyim egosu paramparça olsun
Kızı almak basit 1 aya geliyor buraya amk evladi işimi kolaylastirsin dedim sizofren hastası çıktı
kavgaya falan dönüştürürse olayı kıza yollamakla tehtid et uslu bi köpüş gibi oturur yerine :lul:
Delirir amk sizofren herhalde dün akşam yeteri kadar ragebait attim sonu kötü biter ama ufaktan derim

• +1
Reactions: balve and Iranidnordid
Delirir amk sizofren herhalde dün akşam yeteri kadar ragebait attim sonu kötü biter ama ufaktan derim
kanka eğer baktın lavuk harbi seni dövmek istiyor ozaman o kozu oyna zaten kızı sen rahat elde edersin istiyorsan git al zaten bu lavuğun bi adım atacağı yok gibi duruyor platonik takılır bu bari sen tadını çıkar

• +1
  • JFL
Reactions: balve and OversallSülo
kanka eğer baktın lavuk harbi seni dövmek istiyor ozaman o
kozu oyna zaten kızı sen rahat elde edersin istiyorsan git al zaten bu lavuğun bi adım atacağı yok gibi duruyor platonik takılır bu bari sen tadını çıkar
Screenshot 20260712 002533 Gallery
Burda dövmuyorlarki amk vuruyorlar direk dayak yersem iyi kuzenleri topluyorum hayatta kalmak için bakicaz amk evladının problemi ne suan sevmiyorum diyor eleman 10 defa ariyor deli amk karısını otobana firlatip üstünden tırla geçtik sanki

-Kanka ayarla bu kızı bana
...

• +1
  • JFL
Reactions: balve and EK0
Kanka yksye girdin şehir değişicen şimdi demi kızı gitmene yakın bi güzel beraber ol sik kaç bunun da ağzı kopursun

• +1
Reactions: balve, Iranidnordid, OversallSülo and 1 other person
View attachment 5348200
Burda dövmuyorlarki amk vuruyorlar direk dayak yersem iyi kuzenleri topluyorum hayatta kalmak için bakicaz amk evladının problemi ne suan sevmiyorum diyor eleman 10 defa ariyor deli amk karısını otobana firlatip üstünden tırla geçtik sanki

...
kanka kafayı sıyırmış amkkkk varya ben olsam kıza ilgim olmasa bile bundan sonra yürürdüm amk havalara bak yarram tapulu malı sanki

• +1
  • JFL
Reactions: balve, Iranidnordid and OversallSülo
Beyler chudun tekinin kız olan bir arkadaşı vardı dün gece ayarla yazdım kral o kızı bana falan kudurdu tehditler kufurler sorsan arkadasi baksan kızin umrunda degil gelmiş şimdi flortume ne dersin yapamazsın unut onu yapamazsın boğarım seni sevgili olmuyorum sanane oĥğfĥğ 4 kez aradi beni dışarı cagiriyor şimdi

sen kürt klan himayesinde olsaydin seni koruyacak 500 dostun 1000akraban olurdu neyse bicaklanma dikat et

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, Gordon Freeman, balve and 4 others
Amk şizosu vizildandi ayni şekilde deli mi ne amk ahahaha kız gelsin anlaticam herseyi bakalım ne dusunuyor . potansiyal sevgilim diyor kız kek vermiş ona bunu örnek veriyor başka bir şey diyemedi . Bizi görünce çorbacıya kaçtı arkadaşıyla, orda konuştuk çıkarken elini omzuma atiyor konuyu açmayalım bir daha bra falan sen bekle olm o kiz gelsin hem sikicem hem gerçek yüzünü gostericem o zaman infazim verilir

• JFL
  • +1
Reactions: EK0, Gordon Freeman, maarda and 1 other person

kıza kendini at sadece

• +1
Reactions: Gordon Freeman, OversallSülo and balve
olm dikkat et haberlerde senide görmiyek amk chadsin bide 1 yıl dilden düsmezsin

• +1
Reactions: Gordon Freeman, OversallSülo and cancsrs
View attachment 5348200

...
kuzenlerin de chad mı

• Hmm...
Reactions: OversallSülo
  • +1
Reactions: Trenmaxx1
Amk şizosu vizildandi ayni şekilde deli mi ne amk ahahaha kız gelsin anlaticam herseyi bakalım ne dusunuyor . potansiyal sevgilim diyor kız kek vermiş ona bunu örnek veriyor başka bir şey diyemedi . Bizi görünce çorbacıya kaçtı arkadaşıyla, orda konuştuk çıkarken elini omzuma atiyor konuyu açmayalım bir daha bra falan sen bekle olm o kiz gelsin hem sikicem hem gerçek yüzünü gostericem o zaman infazim verilir
Seni yakalarsam bende döverdim çok kaşınıyorsun

• JFL
Reactions: EK0, Serialsuicide, Gordon Freeman and 1 other person
Olum gecenin birinde bir saatte kuzenlerle hemen toplastiniz mi sizde de biraz kürtlük olabilir mi acaba

• JFL
Reactions: Iranidnordid, EK0, kullancı1998572619 and 5 others
Ben de geçenlerde benzer bir olay yaşamıştım thread de açmıştım, Sevgilisi olan kızla sexting yapmıştım birkaç gün sonra bu durumdan pişman oldu ve sevgilisine “bu çocuk bana yazıyor” yazdı. Sevgilisi de önce çok kibar yazdı sonra ben de ben ne sikim istersem onu yaparım diyip laubali tavırlar sergileyince kavgaya çağırdı ve gelmedi. Maalesef o birbirimizi çok seviyoruz stleri attığı kız gece 3’te fotoma amını parmaklayarak boşaldı, vicdan azabı çekti. Kendisi de şuan bunu bilmeyerek rahat bir uyku çekiyor.

Müsterih ol kardeşim, eğer zayıfsan güçlü görünmeye çalış güçlüysen de zayıf görünmeye çalış.

• JFL
Reactions: EK0, szenn, OversallSülo and 3 others
  • JFL
Reactions: EK0, szenn and OversallSülo
Hangi şehirdesin

• So Sad
heval gangi topla

• JFL
  • So Sad
  • +1
Reactions: EK0, veneficus and OversallSülo
Ben de geçenlerde benzer bir olay yaşamıştım thread de açmıştım, Sevgilisi olan kızla sexting yapmıştım birkaç gün sonra bu durumdan pişman oldu ve sevgilisine “bu çocuk bana yazıyor” yazdı.
He kanka suçlu sensin dimi şimdi amk foidi rollere gel

• +1
Reactions: Gordon Freeman and BugraSA
Olum gecenin birinde bir saatte kuzenlerle hemen toplastiniz mi sizde de biraz kürtlük olabilir mi acaba
Kucuk yer herkes yakın birbirine genetjk olarak Turkluk araplik fransizlik kurdoluk var güneydoğu Anadolu classics babaaneme anneaneme sorarak bu analizi yaptım

• +1
  • JFL
Reactions: Gordon Freeman, szenn and maarda
Kucuk yer herkes yakın birbirine genetjk olarak Turkluk araplik fransizlik kurdoluk var güneydoğu Anadolu classics babaaneme anneaneme sorarak bu analizi yaptım
yazsana ben çedim sen ltnsin saygı duy diye

• JFL
Reactions: Gordon Freeman, EK0 and kullancı1998572619
Son çare ai ile sedat peker yanında fotonu yap kardeşim.

• JFL
Reactions: Gordon Freeman, Serialsuicide, EK0 and 3 others
ulan sülo gece bizde dayak yicen falan sandık lavuk keko gibi kuzen toplayıp dominantlık kurmuş patladım amk keko chad

• JFL
düşünsene chad family kavgaya gidiyon karşıda 10 tane 190 chad var o yediğin dayak çok brutal olur
Chad mad bilmemde senin profildeki adam gibiler

• JFL
Reactions: EK0
Chad mad bilmemde senin profildeki adam gibiler
APWKDPOAWKDPOAWOP kekomaxxingciler benim gibiler moruk siktir et sen sana hiç birşey olmaz onlar varken benim kuzenler falanda aynı hepsi cezaevlerinde 6 yıldır falan kavgaya gelmiyor kimse benle

• Love it