iqmaxxing lgsmaxxing

bak şimdi knk bence beyin gelişirken tıpkı pubertymaxxlamak için hormon almak gibi iqmaxxlamak için çeşitli maddeler vs alınmalı bu konu benim uzmanlık alanım bir ara thread yapıcam taglarım seni ama kısa sürede maxxlamak için şunları al
1- donepezil hafızayı arttırır doenza/aricept ismiyle alabilirsin
2- memantin hafızayı arttırır ama asetilkolinesteraz inhibitörü olmadığından daha dandik çok maxxlamak istemiyorsan gerek yok çalışma prensibi magnezyumla aynı o yüzden…
3- magnezyum glisinat+ l treonat ikisi bir kullan hem uykuyuda düzenler LGSDE UYKU ÇOK ÖNEMLİ AMK BEN 4 SAATLİK UYKUYLA GİRDM 5 YANLIİ YAPTIM AMK
4- bu opsiyonel atomoksetin strattera olarak satılıyor antidepresan ama dikkat açıcı aynı zamanda hiperaktiflere veriliyor
5- veee son olarak metilfenidat yani ritalin ama artık çok bulunmuyo daha çok uzun vadede etki eden concerta satılıyo bunu öyle diğer saydıklarım gibi elini kolunu sallaya sallaya eczaneden alamazsın psikiyatriste git öyle
evet 1 ayda etki etcekler bunlar dediğim gibi thread yaptığımda taglarım bakarsın daha
Donepezil ve memantin alzheimer ilacı olması lazım NMDA reseptör antagonisti olduğu için sağlıklı birinde etki yapacağını sanmam üzerinde araştırma da yok zaten,magnezyum eksikliğin varsa (büyük ihtimalle) legit, son 2 de adhd ilacı gerci bu dönemde herkesin dikkat eksikliği var amk ama bence ilk 2 si para kaybı

• +1
Reactions: Zodiac and Tornoviaa
Donepezil ve memantin alzheimer ilacı olması lazım NMDA reseptör antagonisti olduğu için sağlıklı birinde etki yapacağını sanmam üzerinde araştırma da yok zaten,magnezyum eksikliğin varsa (büyük ihtimalle) legit, son 2 de adhd ilacı gerci bu dönemde herkesin dikkat eksikliği var amk ama bence ilk 2 si para kaybı
Şimdi baktım ikiside nmda reseptörlerini etkileyip glutamat dengesini değiştirerek çalışıyor ama çalışmalar zaten dengesiz glutamat düzeyine sahip alzheimer hastalarında yapılmış yani sağlıklıysan cope gibi geldi

• +1
Reactions: Zodiac and Tornoviaa
Şimdi baktım ikiside nmda reseptörlerini etkileyip glutamat dengesini değiştirerek çalışıyor ama çalışmalar zaten dengesiz glutamat düzeyine sahip alzheimer hastalarında yapılmış yani sağlıklıysan cope gibi geldi
asetilkolini arttırıyormuş ama zaten asetilkolini normal olan biri fazlalaştırmaya çalışırsa zarar verebilir veya işe yaramaz diye düşünüyorum, birkaç eski araştırmaya baktım:
noopept (sağlıklı insanlarda cope sanırım)
Lion's Mane (bu çok arada bişe)
Uridine
CDP-Choline (şu balık yağlarında olan bonus sitkolin)
etkili druglarmış bu konularda, bir şans vercem gibi
(bence en etkili drug hgh gibi hem nöron büyümesine neden oluyor ayrıca igf 1 boostlanınca NGF üretimi artıyo) ayrıca BDNF denilen şeyi sürekli elde tutabilirseniz albırt aynstayn oluyomusunuz

Last edited:
bu lion's mane sanırım harbiden işe yarayan bir şey

asetilkolini arttırıyormuş ama zaten asetilkolini normal olan biri fazlalaştırmaya çalışırsa zarar verebilir veya işe yaramaz diye düşünüyorum, birkaç eski araştırmaya baktım:
noopept (sağlıklı insanlarda cope sanırım)
Lion's Mane (bu çok arada bişe)
Uridine
CDP-Choline (şu balık yağlarında olan bonus sitkolin)
etkili druglarmış bu konularda, bir şans vercem gibi
(bence en etkili drug hgh gibi hem nöron büyümesine neden oluyor ayrıca igf 1 boostlanınca NGF üretimi artıyo) ayrıca BDNF denilen şeyi sürekli elde tutabilirseniz albırt aynstayn oluyomusunuz
noopept trde yok ve lion’s mane’in gerçeğini bulman imkansıza yakın ve gerçeği de libidonu filan öldürüyor ayrıca etkisi garanti değil
yurt dışına yolun düşerse bdnf arttırmak için dihexa, selank, semax kullan gerisi cope

noopept trde yok ve lion’s mane’in gerçeğini bulman imkansıza yakın ve gerçeği de libidonu filan öldürüyor ayrıca etkisi garanti değil
yurt dışına yolun düşerse bdnf arttırmak için dihexa, selank, semax kullan gerisi cope
bu semaxın burum spreyi cope mu

Fl gidip napacan knk keşke mesleğe gitseysim flye gideceğime

BEYLER YARDIM EDIN VALLA KENDIMI SIKCME BUGUN DENEMEDE IKINCIL TUKETICIYI IKINCIL ETCIL TUKETICI DIYE OKUMUSUM 494 ALIYOM AMK GOZLERIMI SIKICEM DOGRU OKUSAM FULL GELIYODU YARDIM😭😭😭

BEYLER YARDIM EDIN VALLA KENDIMI SIKCME BUGUN DENEMEDE IKINCIL TUKETICIYI IKINCIL ETCIL TUKETICI DIYE OKUMUSUM 494 ALIYOM AMK GOZLERIMI SIKICEM DOGRU OKUSAM FULL GELIYODU YARDIM😭😭😭
Sg 494 yapmışsın işte daha ne olsun

Sg 494 yapmışsın işte daha ne olsun
kanka yarışmaya girsen gümüş madalya alsan demez misin lan az daha yapsam altın alırdım diye onun gibi dusun 1 yanlis var amk fullemeye