Cyclotic
Iron
Istanbulda rastgele ecznelere gitsem ve "annem için arimidex alabilirmiyim" diye sorarsan verirlermi? daha önce bunu yapan birisi bana söylesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
niye? saçma bişey söylemişsem yardım edebilir misin? bilgili birisine benziyosunkendimi öldüreceğim.
Kanka adamın 50 tane threadi var bunla ilgili + 50 tane threadede yanıt verdi siktirin gidin eczanwlere sorun diyeniye? saçma bişey söylemişsem yardım edebilir misin? bilgili birisine benziyosun
threadlere linkleseneKanka adamın 50 tane threadi var bunla ilgili + 50 tane threadede yanıt verdi siktirin gidin eczanwlere sorun diye
la üşengeç orosbu cocu kocaman köşede arama logosu var insan bi tirad açmadan önce bi basar oraya araştırır bi anlıyamadığı bişey olunca açar tiradı orosbu cocu beyaz reçete devlet habire kontrol etmiyo git eczaneye 1 kutu arimidex anastrozol diycen sorarsa doktorum istedi diycen küçük taşşaklı ibne cesaret edemiyoIstanbulda rastgele ecznelere gitsem ve "annem için arimidex alabilirmiyim" diye sorarsan verirlermi? daha önce bunu yapan birisi bana söylesin
5'7sin sinirlenmela üşengeç orosbu cocu kocaman köşede arama logosu var insan bi tirad açmadan önce bi basar oraya araştırır bi anlıyamadığı bişey olunca açar tiradı orosbu cocu beyaz reçete devlet habire kontrol etmiyo git eczaneye 1 kutu arimidex anastrozol diycen sorarsa doktorum istedi diycen küçük taşşaklı ibne cesaret edemiyo
5'6sın eşşek arimidexle hgh kürüne inanıyon5'7sin sinirlenme
176yım5'6sın eşşek arimidexle hgh kürüne inanıyon![]()
yaş kaç176yım
daha yeni 15 oldum5'6sın eşşek arimidexle hgh kürüne inanıyon![]()
bekle sen manlet gurubunda 165 olan adam mısınyaş kaç
170 la yanlış ölçmüşüm dedim diye yazdımnya orosbu cocu okumadınmıbekle sen manlet gurubunda 165 olan adam mısın
ergenliğe kaçta girdindaha yeni 15 oldum
14ergenliğe kaçta girdin
Yalan
proje misiniz olm siz bana ragebait için hesap mı açıyonuzniye? saçma bişey söylemişsem yardım edebilir misin? bilgili birisine benziyosun
chatgpt araştırma yaptım reçete gerekiyomuş alamazmışımproje misiniz olm siz bana ragebait için hesap mı açıyonuz
Aicel kanka kurban olayım siktir git eczanenin birine sor ya sor veya yaşından büyük göateren arkadaşın varsa git ona sordur bazen kendi çözümlerinizi kendiniz üretmeniz lazım amk her şeyi mi yazayımchatgpt araştırma yaptım reçete gerekiyomuş alamazmışım
keske aq@Stardew bi kural falan getir amk şu eczane threadlerine
doğru doktora gidip yazdırman lazım yoksa asla alamazsın hatta polisi falan arayabilirchatgpt araştırma yaptım reçete gerekiyomuş alamazmışım
Bu ironik mi? Yoksa gerçekten hapis cezası varmı?doğru doktora gidip yazdırman lazım yoksa asla alamazsın hatta polisi falan arayabilir
var kanka ssrilar, bzdler ve aromataz inhibitorlerini reçetesiz bir şekilde istersen polisi arayabilirlerBu ironik mi? Yoksa gerçekten hapis cezası varmı?
eczaneye giden luksmeksci arimidex isterken eczaneci arkadan yakalarsadoğru doktora gidip yazdırman lazım yoksa asla alamazsın hatta polisi falan arayabilir
Istanbulda rastgele ecznelere gitsem ve "annem için arimidex alabilirmiyim" diye sorarsan verirlermi? daha önce bunu yapan birisi bana söylesin
gerçek cevap verdiğin için teşekkürlerevt bulursun ama letrozole al daha ucuz
gerçek cevap verdiğin için teşekkürler
bi ella bi arimidex alsın kurtarır bence annem icin aliyorum der ama ella şart inanmazlar polis cagirirlar yoksayaw götünüzü sikeyim nerden geliyor bu aptallar amk

Istanbulda rastgele ecznelere gitsem ve "annem için arimidex alabilirmiyim" diye sorarsan verirlermi?
meme kanserim var de alma ihtimalin daha yüksekbi ella bi arimidex alsın kurtarır bence annem icin aliyorum der ama ella şart inanmazlar polis cagirirlar yoksa![]()
bunu derken tshirtü çıkartıp memelerimi sıkıyımmı?meme kanserim var de alma ihtimalin daha yüksek