Istanbulda eczaneden arimidex bulabilirmiyim?

Cyclotic

Cyclotic

Iron
Istanbulda rastgele ecznelere gitsem ve "annem için arimidex alabilirmiyim" diye sorarsan verirlermi? daha önce bunu yapan birisi bana söylesin

kendimi öldüreceğim.

• JFL
  • +1
Reactions: iwishiwastaller, blackpillruinedmyli, szenn and 5 others
niye? saçma bişey söylemişsem yardım edebilir misin? bilgili birisine benziyosun
Kanka adamın 50 tane threadi var bunla ilgili + 50 tane threadede yanıt verdi siktirin gidin eczanwlere sorun diye

• +1
Reactions: ankaranin_adami
Istanbulda rastgele ecznelere gitsem ve "annem için arimidex alabilirmiyim" diye sorarsan verirlermi? daha önce bunu yapan birisi bana söylesin
la üşengeç orosbu cocu kocaman köşede arama logosu var insan bi tirad açmadan önce bi basar oraya araştırır bi anlıyamadığı bişey olunca açar tiradı orosbu cocu beyaz reçete devlet habire kontrol etmiyo git eczaneye 1 kutu arimidex anastrozol diycen sorarsa doktorum istedi diycen küçük taşşaklı ibne cesaret edemiyo

• +1
  • JFL
Reactions: blackpillruinedmyli and ldarmaxxerr
la üşengeç orosbu cocu kocaman köşede arama logosu var insan bi tirad açmadan önce bi basar oraya araştırır bi anlıyamadığı bişey olunca açar tiradı orosbu cocu beyaz reçete devlet habire kontrol etmiyo git eczaneye 1 kutu arimidex anastrozol diycen sorarsa doktorum istedi diycen küçük taşşaklı ibne cesaret edemiyo
5'7sin sinirlenme

niye? saçma bişey söylemişsem yardım edebilir misin? bilgili birisine benziyosun
proje misiniz olm siz bana ragebait için hesap mı açıyonuz

chatgpt araştırma yaptım reçete gerekiyomuş alamazmışım
Aicel kanka kurban olayım siktir git eczanenin birine sor ya sor veya yaşından büyük göateren arkadaşın varsa git ona sordur bazen kendi çözümlerinizi kendiniz üretmeniz lazım amk her şeyi mi yazayım

• +1
Reactions: blackpillruinedmyli and ankaranin_adami
@Stardew bi kural falan getir amk şu eczane threadlerine

• +1
Reactions: Stardew
@Stardew bi kural falan getir amk şu eczane threadlerine
keske aq
globalde de mesela eli ayagi tutan bonesmash yada accutane guidei aciyor onda guide olmasina ragmen
yapicak bisey yok gormezden gelin en kotu

• +1
  • JFL
Reactions: blackpillruinedmyli and Trenmaxx1
chatgpt araştırma yaptım reçete gerekiyomuş alamazmışım
doğru doktora gidip yazdırman lazım yoksa asla alamazsın hatta polisi falan arayabilir

• JFL
Reactions: iwishiwastaller, ankaranin_adami, christabelle0952 and 1 other person
doğru doktora gidip yazdırman lazım yoksa asla alamazsın hatta polisi falan arayabilir
Bu ironik mi? Yoksa gerçekten hapis cezası varmı?

• JFL
Reactions: christabelle0952 and Naughty America
Bu ironik mi? Yoksa gerçekten hapis cezası varmı?
var kanka ssrilar, bzdler ve aromataz inhibitorlerini reçetesiz bir şekilde istersen polisi arayabilirler

• JFL
Reactions: christabelle0952 and susisesi
eczaneye giden luksmeksci arimidex isterken eczaneci arkadan yakalarsa

• JFL
Reactions: iwishiwastaller and ankaranin_adami
evt bulursun ama letrozole al daha ucuz

yaw götünüzü sikeyim nerden geliyor bu aptallar amk

• JFL
Reactions: christabelle0952