İtachi lines nasıl geçer

veneficus

veneficus

Vazgeçtim

Beyler şu lavukdaki gibi orta yanağımda çizgi var aylardir guasha + buz yapmama rağmen geçmiyo bazı yerlerde maxillan geride olduğu için olabilir gibi yazılar okudum ama geride de değil yeterince uyuyorum hergun 3 4 litre su iciyorum ama yine geçmiyo sizde de varmı bu iz

bende yüz bloatedken vardı her zaman yoktu bazı ışık açılarında vardı ama vardı diyet yapıyorum şuan gitti

kemiğin yok destekleyecek

bende yüz bloatedken vardı her zaman yoktu bazı ışık açılarında vardı ama vardı diyet yapıyorum şuan gitti
Knk bende de öyle ışık üstten vurunca belli oluyo sadece günlük hayatta belli olmuyo suan kilo almaya calisiyorum cut yapsam gider belki cansın

• +1
Reactions: EK0
üstteki destek olmadığından alttaki de kilodan ve bloattan. üstteki fat graftla çözülür büyük ihtimal alttakine de kilo vercen.

herkeste bu var bu arada. Ama recessedsan daha belli oluyor

• +1
  • Love it
Reactions: ascendantwill and veneficus

Beyler şu lavukdaki gibi orta yanağımda çizgi var aylardir guasha + buz yapmama rağmen geçmiyo bazı yerlerde maxillan geride olduğu için olabilir gibi yazılar okudum ama geride de değil yeterince uyuyorum hergun 3 4 litre su iciyorum ama yine geçmiyo sizde de varmı bu iz

kotu kollajen kardesim fat graft senin cozumun

• +1
Reactions: veneficus