iyi kız tanıyan var mı ya ciddili

C

coax96

155iq ☠️
oglum her kızın doğasında oçluk olduguna ikna oldum son zamanlarda. yani en iyi kalpli gözükenlerden bile orospu evlatlığı çıkıyor ve hep benzer şekil. bir düşündüm eskiden yakın oldugum kız arkadaşlarımdan (iyi bildiğim yani) felan harbiden iyi olan var mı diye ama kendi deneyimlerimden edindiğim sonuç hepsinin piç olduğu. en azından benim onları piç olarak tanımlamama sebep olacak şeyleri yapıyorlar. belki onlara normaldir

• +1
Reactions: veneficus and EK0
oglum her kızın doğasında oçluk olduguna ikna oldum son zamanlarda. yani en iyi kalpli gözükenlerden bile orospu evlatlığı çıkıyor ve hep benzer şekil. bir düşündüm eskiden yakın oldugum kız arkadaşlarımdan (iyi bildiğim yani) felan harbiden iyi olan var mı diye ama kendi deneyimlerimden edindiğim sonuç hepsinin piç olduğu. en azından benim onları piç olarak tanımlamama sebep olacak şeyleri yapıyorlar. belki onlara normaldir
İyi ve foid there are no girls with good personality

• +1
Reactions: ENEFB, pardonriki and coax96
tanıyorum ilişki olarak nasıldırlar bilmyiorumda karakter olarak iyi insanlar

• +1
Reactions: coax96
tanıyorum ilişki olarak nasıldırlar bilmyiorumda karakter olarak iyi insanlar
yav zaten öyle çok var ama içten içe çok oç olduguna inanıyorum hepsinin ve şu ana kadar hiç yanılmadım gözlemlerimde.

• +1
Reactions: veneficus and EK0
yav zaten öyle çok var ama içten içe çok oç olduguna inanıyorum hepsinin ve şu ana kadar hiç yanılmadım gözlemlerimde.
insanlığın genel olarak doğası öyle bence kız erkek farketmeksizin çoğu kişinin içinde olduğuna inanıyorum

Last edited:
  • +1
Reactions: Turanmethod and coax96
İyi insan diye bir şey yoktur.

• +1
Reactions: veneficus, coax96 and Orcairis
A1 ingilizceyle havami ation amk kamili
Senin olamayan beynini sikiyim amk cahili filimden sahnede bilmiyo ropela

• +1
bi kız arkadaşım vardı looksmaxerlar otistik kıxlar bunu aramıyo falan bilmem ne derken keşfette bass’ın videosunu beğendiğini görmüştüm daha sonra wwe’de meşhur bi chadi daddy diye repostlamıştı o kadar yani

• +1
Yemin ederim bugün aynısını düşündüm amk ikna olmuyorum iyi olduklarına hepsi aynı bro tanıyınca anlıyorsun çok nadir iyi bulmak ben henüz görmedim vardır heralde

• +1
tanidigim kizlarin %85 i iyi kalpli