kader günü

D

Deleted member 124121

fakecel
bugun clav omurga ve diz plaklarına baktırcam umarım clav tibia falan açık kalmıştır aq ya hope ya rope day

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, Kayra139, Thrill and 6 others
inşAllah kapalıdır amin diyin müslümanlar

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: Zodiac, pashanimair, Fridx and 10 others
  • Ugh..
  • +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, Fridx, kobain and 3 others
over

• +1
Reactions: pashanimair
@ZerefDragnee1l

• +1
Reactions: pashanimair and Thrill
  • +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, Thrill, pashanimair and 1 other person
bugun clav omurga ve diz plaklarına baktırcam umarım clav tibia falan açık kalmıştır aq ya hope ya rope day
13 yasinda nasil kapaniyor aq

• +1
Reactions: Thrill, pashanimair and muhammet arda
Uzun geldi herhalde sana agam
170 üstü yeterli
ama tip olmadan boy yine işe yarar
ben 175-180 htn - cl arası bir şeyim işe yarıyor yani boy çok sıkıntı çekmiyorum

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, pashanimair, meynet and 7 others
170 üstü yeterli
ben 175-180 htn - cl arası bir şeyim işe yarıyor yani boy çok sıkıntı çekmiyorum
ZUFFSTER ABI YA CHADDEN CL YE DUSURMUS NE KADARDA HUMBLE

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill, pashanimair, susisesi and 5 others
170 üstü yeterli
Şansını sikeyim kankam o zaman biliyoruz zaten cl olsak boyun önemi olmadığını. Gel bir de benim engelli ltn tipime genetiğime anlat bunu.

• +1
  • So Sad
Reactions: Thrill, pashanimair, iwishiwastaller and 2 others
  • +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: Thrill, pashanimair, szenn and 3 others
Şansını sikeyim kankam o zaman biliyoruz zaten cl olsak boyun önemi olmadığını. Gel bir de benim engelli ltn tipime genetiğime anlat bunu.
özür dilerim

• +1
Reactions: pashanimair, anathema, Ameliyat Masası and 1 other person
  • +1
Reactions: Thrill, pashanimair, Kayra139 and 1 other person
özür dilerim
Ben özür dilerim küfrettim agam. Bugün Allah'a sövmekten sıkıldım geldim gerçek varlıklara sövdüm sizin gibi. Kusura bakma.

• +1
Reactions: Thrill, pashanimair, anathema and 2 others
NE ORTA YASLISI ADAM AGEPILLI YENMIS VE BAYA GENC HISSEDIYOR
adamın olayını çok bilmiyorum o yüzden şakalara çok hakim değilim anlayamıyorum ondan kusuruma bakma

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, pashanimair, Serialsuicide and 1 other person
Ben özür dilerim küfrettim agam. Bugün Allah'a sövmekten sıkıldım geldim gerçek varlıklara sövdüm sizin gibi. Kusura bakma.
Allah'a küfretme. o da seni böyle sınıyor yapacak bir şey yok. Yine de benim kusuruma bakma haklısın kısa boyu kurtarmak için tip gerekebiliyor ama genelde 175 civarı boyların eksisi olmuyor 160 - 165 bir kız bulursan

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: Thrill, pashanimair, Kayra139 and 3 others
Allah'a küfretme. o da seni böyle sınıyor yapacak bir şey yok. Yine de benim kusuruma bakma haklısın kısa boyu kurtarmak için tip gerekebiliyor ama genelde 175 civarı boyların eksisi olmuyor 160 - 165 bir kız bulursan
Seni cok sevdim mümin kardescan adina kurban

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: talha_, Thrill, pashanimair and 4 others
adamın olayını çok bilmiyorum o yüzden şakalara çok hakim değilim anlayamıyorum ondan kusuruma bakma
Ya amk oglu gene larplamaya gelmiş

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: anathema, Thrill, pashanimair and 5 others
Ya amk oglu gene larplamaya gelmiş
1772046175684

sanırım taklit yaptığımı falan kastediyorsun
bu forum gerçekten garip bir yer çünkü alakam olmayan kişilerle ilişkilendiriliyorum. ilgi çekici

• JFL
  • +1
Reactions: anathema, Thrill, pashanimair and 4 others
Kanka sevdim seni

• +1
  • Love it
Reactions: Thrill, pashanimair, Fridx and 1 other person
clav nasıl kapanmış olabiliyor kafayı yiyecem aq kemik yaşım 19

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair and Fridx
clav nasıl kapanmış olabiliyor kafayı yiyecem aq kemik yaşım 19
bu arada yanlis bakiyon clavicle kapanmis olamaz adli tıpta clavicle kapandiginda kemik yasi minimum 25'ten basliyor
dogru yere baktigina emin misin sternumla eklem yaptigi yere bakman gerek zaten sadece medial uc var diye biliyorum

• +1
Reactions: Thrill, pashanimair and Kayra139
bu arada yanlis bakiyon clavicle kapanmis olamaz adli tıpta clavicle kapandiginda kemik yasi minimum 25'ten basliyor
dogru yere baktigina emin misin sternumla eklem yaptigi yere bakman gerek zaten sadece medial uc var diye biliyorum
kemik yaşından bağımsız kapanabilir kemik yası sadece plaklara bağlı değil gr-pyle methodda

• +1
Reactions: pashanimair
kemik yaşından bağımsız kapanabilir kemik yası sadece plaklara bağlı değil gr-pyle methodda
olm yanlis bakiyon klavikuladaki epifiz plaklarinda ossifikasyon merkezini gorebilmen icin kemik yasinin 16 olmasi lazim zaten ki sen kapandi diyon
rontgeni bana at ben bakayim
yanlis baktigina adim kadar eminim

• +1
Reactions: Thrill and pashanimair
olm yanlis bakiyon klavikuladaki epifiz plaklarinda ossifikasyon merkezini gorebilmen icin kemik yasinin 16 olmasi lazim zaten ki sen kapandi diyon
rontgeni bana at ben bakayim
yanlis baktigina adim kadar eminim
yani 16 yasina kadar daha epifiz plagi gozukmuyor bile ama sen kapanmis diyorsun? 14 yasinda clavicle kapanmasi imkansiz.

• +1
Reactions: Thrill, pashanimair and Kayra139
ya amk böyle dedikçe bunun da alt olduğuna emin hissetmeye başladım paranoyadan olcem

• +1
170 üstü yeterli
@cl4zai sen misin la

• +1