D
Deleted member 124121
fakecel
bugun clav omurga ve diz plaklarına baktırcam umarım clav tibia falan açık kalmıştır aq ya hope ya rope day
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
boy kaç şuanover
Sen de mi yoksa bizim gibi 170-175cel oldun zerefover
atsanaover
175cel ne kankam daşşakmı geçiyorsun?Sen de mi yoksa bizim gibi 170-175cel oldun zeref
Uzun geldi herhalde sana agam175cel ne kankam daşşakmı geçiyorsun?
Amin ecmaininşAllah kapalıdır amin diyin müslümanlar
13 yasinda nasil kapaniyor aqbugun clav omurga ve diz plaklarına baktırcam umarım clav tibia falan açık kalmıştır aq ya hope ya rope day
170 üstü yeterliUzun geldi herhalde sana agam
ZUFFSTER ABI YA CHADDEN CL YE DUSURMUS NE KADARDA HUMBLE170 üstü yeterli
ama tip olmadan boy yine işe yarar
ben 175-180 htn - cl arası bir şeyim işe yarıyor yani boy çok sıkıntı çekmiyorum
Şansını sikeyim kankam o zaman biliyoruz zaten cl olsak boyun önemi olmadığını. Gel bir de benim engelli ltn tipime genetiğime anlat bunu.170 üstü yeterli
ben 175-180 htn - cl arası bir şeyim işe yarıyor yani boy çok sıkıntı çekmiyorum
o orta yaşlı adam ben değilimZUFFSTER ABI YA CHADDEN CL YE DUSURMUS NE KADARDA HUMBLE
özür dilerimŞansını sikeyim kankam o zaman biliyoruz zaten cl olsak boyun önemi olmadığını. Gel bir de benim engelli ltn tipime genetiğime anlat bunu.
NE ORTA YASLISI ADAM AGEPILLI YENMIS VE BAYA GENC HISSEDIYORo orta yaşlı adam ben değilim
Ben özür dilerim küfrettim agam. Bugün Allah'a sövmekten sıkıldım geldim gerçek varlıklara sövdüm sizin gibi. Kusura bakma.özür dilerim
adamın olayını çok bilmiyorum o yüzden şakalara çok hakim değilim anlayamıyorum ondan kusuruma bakmaNE ORTA YASLISI ADAM AGEPILLI YENMIS VE BAYA GENC HISSEDIYOR
Allah'a küfretme. o da seni böyle sınıyor yapacak bir şey yok. Yine de benim kusuruma bakma haklısın kısa boyu kurtarmak için tip gerekebiliyor ama genelde 175 civarı boyların eksisi olmuyor 160 - 165 bir kız bulursanBen özür dilerim küfrettim agam. Bugün Allah'a sövmekten sıkıldım geldim gerçek varlıklara sövdüm sizin gibi. Kusura bakma.
Seni cok sevdim mümin kardescan adina kurbanAllah'a küfretme. o da seni böyle sınıyor yapacak bir şey yok. Yine de benim kusuruma bakma haklısın kısa boyu kurtarmak için tip gerekebiliyor ama genelde 175 civarı boyların eksisi olmuyor 160 - 165 bir kız bulursan
Ya amk oglu gene larplamaya gelmişadamın olayını çok bilmiyorum o yüzden şakalara çok hakim değilim anlayamıyorum ondan kusuruma bakma
Ya amk oglu gene larplamaya gelmiş
Kanka sevdim seniAllah'a küfretme. o da seni böyle sınıyor yapacak bir şey yok. Yine de benim kusuruma bakma haklısın kısa boyu kurtarmak için tip gerekebiliyor ama genelde 175 civarı boyların eksisi olmuyor 160 - 165 bir kız bulursan
öyle gibi duruyorSen de mi yoksa bizim gibi 170-175cel oldun zeref
atsanaclav nasıl kapanmış olabiliyor kafayı yiyecem aq kemik yaşım 19
bu arada yanlis bakiyon clavicle kapanmis olamaz adli tıpta clavicle kapandiginda kemik yasi minimum 25'ten basliyorclav nasıl kapanmış olabiliyor kafayı yiyecem aq kemik yaşım 19
kemik yaşından bağımsız kapanabilir kemik yası sadece plaklara bağlı değil gr-pyle methoddabu arada yanlis bakiyon clavicle kapanmis olamaz adli tıpta clavicle kapandiginda kemik yasi minimum 25'ten basliyor
dogru yere baktigina emin misin sternumla eklem yaptigi yere bakman gerek zaten sadece medial uc var diye biliyorum
olm yanlis bakiyon klavikuladaki epifiz plaklarinda ossifikasyon merkezini gorebilmen icin kemik yasinin 16 olmasi lazim zaten ki sen kapandi diyonkemik yaşından bağımsız kapanabilir kemik yası sadece plaklara bağlı değil gr-pyle methodda
yani 16 yasina kadar daha epifiz plagi gozukmuyor bile ama sen kapanmis diyorsun? 14 yasinda clavicle kapanmasi imkansiz.olm yanlis bakiyon klavikuladaki epifiz plaklarinda ossifikasyon merkezini gorebilmen icin kemik yasinin 16 olmasi lazim zaten ki sen kapandi diyon
rontgeni bana at ben bakayim
yanlis baktigina adim kadar eminim
ya amk böyle dedikçe bunun da alt olduğuna emin hissetmeye başladım paranoyadan olcemadamın olayını çok bilmiyorum o yüzden şakalara çok hakim değilim anlayamıyorum ondan kusuruma bakma
dışlanmış sub3175cel ne kankam daşşakmı geçiyorsun?
@cl4zai sen misin la170 üstü yeterli