kekomax neden yalan

IlI

IlI

vulnerabilities coming from you are my priorities
agalar 19 yildir bagcilarda yasiyorum ve cok fazla keko arkadasim var kadin gorunce selektor atan tipler de var

1-kekolarin datingde ufak avantaji oldugu asikar ama cogu nis icin gecerli bu metalcilerde falan da var cirkin kekolar sandiginiz kadar kolay kiz dusurmuyo keko 1000 tane arkadasim vardir sizin guzel kizlari kekolarla gordugunuzu sanma sebebiniz perception yani sen guzel kizla normal erkek gordugunde aklinda kalmiyo ama keko gordugunde gozune batiyo aklinda kaliyo

2-kekoluk larplanabilcek bisey degil benim tum cevremdeki insanlar kekoydu ben beyefendi olarak yetistim ailen seni sokak pici yapip saliyosa zaten olursun da ailenden gerekli ilgiyi gorduysen sen mal olma diye bi caba sarfettilerse kendini keko durumuna sokamazsin cok mal degilsen

3-gozunkara degilse keko olamazsin mal cesaretinin olmasi lazim

4-kekoya donusup oyle davranabilcek kadar nt olsaydin forumda kekomax threadi okumazdin

5-yapmacik olmak her zaman cevreden ayikilir kizlar sizden cok daha kolay farkeder bunu

cakma lufian cakma dsquared giy avmlerde gez ama olmadigin biri gibi davrandigin surece hicbi kosulda mutlu olmayacaksin

• +1
Reactions: pashanimair, wateriswet, ascendantwill and 5 others
O keko diye sikiştiği sanıldığı adamlar keko olmasada sikişir. Keko olup tokmaklaşanların hepsinin eli yüzü düzgündü gördüğüm kadarı ile sadece tarzları ve saç traşları garip.

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, ascendantwill, Serialsuicide and 6 others
O keko diye sikiştiği sanıldığı adamlar keko olmasada sikişir. Keko olup tokmaklaşanların hepsinin eli yüzü düzgündü gördüğüm kadarı ile sadece tarzları ve saç traşları garip.
Bu bahsettiğim kısım kekoların %10u falan gerisi 5-6 lı gruplar halinde köpek sürüsü gibi dolanıyorlar orda burda. BROTAAAAL

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, ascendantwill, iwishiwastaller and 3 others
Bu bahsettiğim kısım kekoların %10u falan gerisi 5-6 lı gruplar halinde köpek sürüsü gibi dolanıyorlar orda burda. BROTAAAAL
bakirkoyde 5-6 kisi kurtce sarki acip dans eden gop bocegi arkadasim arada oyle kiz dusuruyodu (dans ederken cagirarak falan)

gelenler kurt keko fln olsa da

ozguvenli olduklari icin ufak bi avantajlari var

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, Thrill, Orcairis and 2 others
bakirkoyde 5-6 kisi kurtce sarki acip dans eden gop bocegi arkadasim arada oyle kiz dusuruyodu (dans ederken cagirarak falan)

gelenler kurt keko fln olsa da

ozguvenli olduklari icin ufak bi avantajlari var
Dişi Hayvana Çifleşme Çağrısı Yapan Eril Hayvan

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, ascendantwill, Serialsuicide and 2 others
Ben de dahil olmak üzere buradaki çoğu kişi otistik, bütün gün looksmax içeriklerini araştırıyor, hiçbirimiz keko olamazyız aq

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, Serialsuicide, IlI and 2 others
Ben de dahil olmak üzere buradaki çoğu kişi otistik, bütün gün looksmax içeriklerini araştırıyor, hiçbirimiz keko olamazyız aq
ben cok kisa bi donem kekoydum giyim tarzi ve sac olarak ciddi bayik bisey
fotolara bakinca utaniyorum

• +1
Reactions: pashanimair and Thrill
kekomaxxing yapim derken serseri olup mapushaneye dusen incelin hikayesi

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Auchelius, ascendantwill and 4 others

Users who are viewing this thread

Back