Kemik kırma guide (before after included)

kumaddikt

kumaddikt

Iron
Normalde bu mesajı sadece @Trenmaxx1 e convo'dan atmıştım bence useful info yapmak isteyen burdan yapabilir

Guide:

100-125rep x 4 set set arası 20-30 saniye dinlenme (cilt soğusun)
Yumruk, knucklelarla vur, çekiçle değil
Yayarak vuruyorum
Dakikayla vurma çünkü başlarda hızlı vruuyosun elin yorulunca asimetrik oluyor (daha az vurduğun için)

Zygolarda ön elmacık kemiğini hisset elinle takip et sidelara doğru sonuna kadar vur

Browridge ilk bikaç gün oralar acır dikkat et browridge'e tamamen vurabilirsin sonuna kadar git dikkat etmen gereken çok yer yok (olabildiğince kaşının bikaç milim üstüne vur uee azalsın)

Ramus kemiğine (alt hariç) VURMA

Goniollara en dipten vur yani mesela tam çenenin altına değil ramusun aşağısına değil ama tam yana olcak şekilde bitimine, ağzını biraz aç alt çeneyi üst çenenin önüne getir yani alt dişlerin önde olsun BURDAKİ AMAÇ MASETER KASINA VURMAMAK

Ramusa alttan vur
E7b2db7a4382d0ee121337a255c48afe 01
çenede vurduğumuz yerde çok sinir yok o yüzden farketmeden sert vurabilirsin ben bi kere yanlışlıkla fazla sert vurdum amk ağzım manyak titremişti çenin ortasına VURMA köşelere vur orda kas yok
Burdaki işaretli yerlere vurun
D852880cc61653fdf210f5f03711f1bf 01

Before:

Screenshot 20260827 152144 TikTok

After:
Screenshot 20260827 152111 TikTok

Last edited:
  • +1
  • So Sad
  • Love it
Reactions: FAWFF, stacyworshipper, piuafl and 6 others
Bir de spoiler eklemeyi öğretsenize
yav

• +1
Reactions: tupacc
mirin

• Love it
Reactions: kumaddikt
kaç günde bir vurcaz bide üstüne ne kullancaz

kaç günde bir vurcaz bide üstüne ne kullancaz
Üstüne vitaminleri alabilirsin ama zaten bu kemik büyütme değil kemik larplama metodu k2, d3 ade b hepsini al amk
6-7 gün vurabilirsin ben her gece her tarafa vuruyorum günaşırı da vurabilirsin

• +1
Üstüne vitaminleri alabilirsin ama zaten bu kemik büyütme değil kemik larplama metodu k2, d3 ade b hepsini al amk
6-7 gün vurabilirsin ben her gece her tarafa vuruyorum günaşırı da vurabilirsin
dinlenmeden her gün vurursak kemik gelişir mi ki usta

dinlenmeden her gün vurursak kemik gelişir mi ki usta
Brom kemik gelişmiyor vurduğun yerde şişlik oluyor kemik taklit ediyor fibrözle alakalı bu olay bir de replesene 🙃❤️‍🔥

• +1
ttye gir 1-2 tane morphlu before after koy kocluk sat

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: kumaddikt, zeta_mogging, veneficus and 1 other person
Normalde bu mesajı sadece @Trenmaxx1 e convo'dan atmıştım bence useful info yapmak isteyen burdan yapabilir

Guide:

Yayarak vuruyorum
Dakikayla vurma çünkü başlarda hızlı vruuyosun elin yorulunca asimetrik oluyor (daha az vurduğun için)

Zygolarda ön elmacık kemiğini hisset elinle takip et sidelara doğru sonuna kadar vur

Browridge ilk bikaç gün oralar acır dikkat et browridge'e tamamen vurabilirsin sonuna kadar git dikkat etmen gereken çok yer yok (olabildiğince kaşının bikaç milim üstüne vur uee azalsın)

Goniollara en dipten vur yani mesela tam çenenin altına değil ramusun aşağısına değil ama tam yana olcak şekilde bitimine, ağzını biraz aç alt çeneyi üst çenenin önüne getir yani alt dişlerin önde olsun BURDAKİ AMAÇ MASETER KASINA VURMAMAK

Ramusa alttan vur
View attachment 5571344
çenede vurduğumuz yerde çok sinir yok o yüzden farketmeden sert vurabilirsin ben bi kere yanlışlıkla fazla sert vurdum amk ağzım manyak titremişti çenin ortasına VURMA köşelere vur orda kas yok
View attachment 5571348

Before:

View attachment 5571373
View attachment 5571378

After:
View attachment 5571379
View attachment 5571390
Infra ve mandibula hizasinada vur

Hepsini okumadimda massatere falanda vur ak dışarı çıkar gonionlari bisey olmuyor alisinca

yaw ben eskiden çekiçle vuruyodum en son 2025 sonları falan.

Şimdi yeniden başladım çekicim yanımda değil diye cam deodorant şişesiyle vuruyorum 3-4 gündür de acıtıyo acıtmasına da bi sike yaramıyo gibi hissediyorum sanki internal bi acı da bilmiyom belki böylesi daha sağlıklıdır idk

• JFL
  • Love it
Reactions: kumaddikt and Topkra

Şimdi yeniden başladım çekicim yanımda değil diye cam deodorant şişesiyle vuruyorum 3-4 gündür de acıtıyo acıtmasına da bi sike yaramıyo gibi hissediyorum sanki internal bi acı da bilmiyom belki böylesi daha sağlıklıdır idk
Elinle vurmanı şiddetle (haha get it) tavsiye ediyorum sonuçta ten tene değiyor yara riski minimize

Speedrun

1000067639

• JFL
Reactions: szenn

Boş bardakla başladım hala onu kullanıyorum
Eksisinide görmedim

topuklara yapsam harbi 2 cm artar mı ya @maarda

• JFL
Reactions: Trenmaxx1 and -BayHarbourButcher
burdaki herkesin niye post to rReputation 10x aq

• JFL
Reactions: veneficus

Guide:

Yayarak vuruyorum

Ramusa alttan vur
View attachment 5571344
View attachment 5571348

Before:

View attachment 5571373
View attachment 5571378

After:
View attachment 5571379
View attachment 5571390
RÜZGARIN KOCLUKLARİ Bİ NESLİ MAHVETTİ AMCİGİNİ SİKİM KUCUK FARE

lan 2 hafta önce bs ile alakalı konu açsak cope orospu çocu yazardınız şimdi hepiniz bs yapıyonuz hammina

lan 2 hafta önce bs ile alakalı konu açsak cope orospu çocu yazardınız şimdi hepiniz bs yapıyonuz hammina
Ya burda konuşulan metodlar ilaçlar falan filan

Random bi köye gittim bugün herkesin bonemass hayvan gibiydi adamı buraya sok 15 dk forumda vakit geçirsin bunedir xalo diyecek bonesmashing desek adama kahkaha atacak ma oglem siz manyaksiniz? Diyecek adam amk

Bir kürt doğarken yazı tura falan atılıyo herhalde ya subhuman bişey ya da 190 chad aq

Neyse cope işte her şey ilaçlar bile endokrin sisteminde sorun varsa cope değil sadece onun dışı surgery ama yarrak yarrak konularla vakit kaybedenleri uyarıyoz siklemiyolar yapacak bişey yok

• +1
Reactions: zeta_mogging
normalde bu mesaj sadece @Trenmaxx1 e convo'dan atmıştım bence faydalı bilgiler yapmak isteyen buradan yapabilir

Rehber:

100-125 tekrar x 4 set set arası 20-30 saniye dinlenme (cilt soğusun)
Yumruk, knuckle'larla vur, çekiçle değil
Yayıyorum

Zygolarda ön elmacık gülüşünü hisset elinle takip et sidelara doğru sonuna kadar vur

Browridge ilk bikaç gün sözlü acır dikkat et bwridge'e tamamen vurabileceğiniz sonuna kadar git dikkat edilmesi gereken çok yer yok (olabildiğince kaşının bikaç milim üstüne vur uee azalsın)

Ramus kömürüne (alt hariç) VURMA

Goniollara en dipten vur yani örneğin tam çenenin yerine değil ramusun aşağısına değil ama tam yana olcak şekilde bitime, ağzını biraz aç alt çeneyi üst çenenin önüne getir yani alt dişlerin önde olsun BURDAKİ AMAÇ MASETER KASINA VURMAMAK

Ramusa alttan vur
View attachment 5571344
çenede vurduğumuz yerde çok sinir yok o yüzden farketmeden sert vurabilirsin ben bi kere yanlışlıkla fazla sert vurdum amk ağzım manyak titremişti çenin ortasında VURMA köşelere vur orda kas yok
Burdaki işaretli vurun
View attachment 5571348

Önce:

View attachment 5571373
View attachment 5571378

Sonrasında:
View attachment 5571379
View attachment 5571390
B

Guide:

Yayarak vuruyorum

Ramusa alttan vur
View attachment 5571344
View attachment 5571348

Before:

View attachment 5571373
View attachment 5571378

After:
View attachment 5571379
View attachment 5571390
Akneler varken bs yapmamalıyım demi