Kilo vermem lazım acil yardım

C

cl4zai

Iron
Boyum 1.81 kilom 87 yağ oranım %23 civarı çirkin oldugumu dusunuyorum kilo vermek istiyorum yardımcı olur musunuz ve potansiyelim var mı

Attachments

• IMG_0166_Original.jpeg
    IMG_0166_Original.jpeg
    807.9 KB · Views: 0
  • 20240912_172436_Original.jpeg
    20240912_172436_Original.jpeg
    1.3 MB · Views: 0
  • IMG_3143.jpeg
    3.9 MB · Views: 0
Boyum 1.81 kilom 87 yağ oranım %23 civarı çirkin oldugumu dusunuyorum kilo vermek istiyorum yardımcı olur musunuz ve potansiyelim var mı
Potansiyel yüz olarak çok yok kilo versende çok değişeceğini düşünmüyorum yüz olarak, vücut geliştirerek smvini arttırabilirsin

• +1
Reactions: why not me?
la kilo vercen işte neyine yardımcı olalım
su fotolarida sil geleceğini sikme

• +1
Reactions: kurdistan, cl4zai, jsbera and 1 other person
la kilo vercen işte neyine yardımcı olalım
su fotolarida sil geleceğini sikme
diyete fln baslıyorum dayanılmıyor ilaç tavsiytesi olur bısı oluır

• +1
Reactions: senualF
Gerçek Zario

• JFL
Reactions: szenn, meynet, eniyiguresci and 1 other person
diyete fln baslıyorum dayanılmıyor ilaç tavsiytesi olur bısı oluır
kanka diyet yapamıyosan daha hiç laca fln girme benden tavsiyesi

kendi yemeğini pişirebiliyomusun tavuk pilav makarna ?

• +1
Reactions: Kayra139
bidahakine 2 kere düşün incel forumunba yüzünü atmadan bu fotoğrafları redditte gay baba larplarken kullanıcam

• JFL
  • +1
Reactions: IlI and jsbera
bidahakine 2 kere düşün incel forumunba yüzünü atmadan bu fotoğrafları redditte gay baba larplarken kullanıcam
Yarram aiden yeni yüz uretemiyon mu amk

tekirdağ
Yurtdışında falansan reta bul dıcektımde sıktır et omad yap günde 1 öğün öyle verirsin 1 ayda yattıgın yerden ama 1 ayın üstüne çıkma

Yurtdışında falansan reta bul dıcektımde sıktır et omad yap günde 1 öğün öyle verirsin 1 ayda yattıgın yerden ama 1 ayın üstüne çıkma
Kilo almak için her abur cuburu razlayla gömüyorum herşeyi yiyorum da 16 yaşında ergenliğe fena etki eder mi lâ ivirzivirlari o kadar yemek

günde 1 öğün ne olm ben 3 öğünle diyet yapıyodum

Kilo almak için her abur cuburu razlayla gömüyorum herşeyi yiyorum da 16 yaşında ergenliğe fena etki eder mi lâ ivirzivirlari o kadar yemek
Ya yok bi sikim olmaz genetik herşey yağlıkilo alırsın cildin kötüleşir sadece ama accutane kullanıyon sktır et bende öyle yapıyom yarraga benzıyom şuan
günde 1 öğün ne olm ben 3 öğünle diyet yapıyodum
Yapmican işte 1 ay sıkıcan dişini günde tem öğün yicen ya da spora yazılcan ağırlık kaldırmaya baslayıp kalori acıgı yapıcan yıne

• +1
Reactions: jsbera
Ya yok bi sikim olmaz genetik herşey yağlıkilo alırsın cildin kötüleşir sadece ama accutane kullanıyon sktır et bende öyle yapıyom yarraga benzıyom şuan

Yapmican işte 1 ay sıkıcan dişini günde tem öğün yicen ya da spora yazılcan ağırlık kaldırmaya baslayıp kalori acıgı yapıcan yıne
kanka zaten 1 aydır spor yapıyorum 45 kg bench atıyorum set dumbell curl falan 10 kg ağırlıkları yavaş yavaş arttırıyomda yağ var

kanka zaten 1 aydır spor yapıyorum 45 kg bench atıyorum set dumbell curl falan 10 kg ağırlıkları yavaş yavaş arttırıyomda yağ var
olum kas 0 ki sende 31 dışı bişi yapmamışın git spora kardio at bi yandan ne ilacı aw zamanla oturur hepsi

1 ayda ne bekliyon olm
bişi beklemiyom zaten de önceden güç kullandığın bi işle uğraşmamıssın yağ oranın kendiliğinden düşer zaten hiç bişi yapmasan zaten kilolu deilsin fazla

kardeşim 3. tip bi insan olduğun için ignorelandın başarılarının devamınmı sikeyim
git siktir git bunu da oku "fat loss" yaz amını siktirtme orospu cocugu

• JFL
Reactions: szenn, Serialsuicide, Auchelius and 2 others
kardeşim 3. tip bi insan olduğun için ignorelandın başarılarının devamınmı sikeyim
git siktir git bunu da oku "fat loss" yaz amını siktirtme orospu cocugu
ingilizce anlamıyom türkçe anlatın

• +1
ingilizce anlamıyom türkçe anlatın
ketçap mayonez de ister misin orrusbu cocugu
a1 ingilizcen yok GÖRÜNÜŞ MAKSİMİZASYONU yapmaya çalışuyosun senin neyine lan GÖRÜNÜŞ MAKSİMİZASYONU yarramın kafası

• JFL
Reactions: growthplatessss111, IlI, Serialsuicide and 3 others
a1 ingilizcen yok GÖRÜNÜŞ MAKSİMİZASYONU yapmaya çalışuyosun senin neyine lan GÖRÜNÜŞ MAKSİMİZASYONU yarramın kafası
pardon abi sövme

• +1
Kardeşim düşük seviye normal olarak götü çok kalkık

• JFL
Reactions: growthplatessss111, Serialsuicide and kurdistan
knk bu harbi sensen
o dediğin zario deneyi fln degil hayatinda alamadığın ve alamayacağın ilgiyi milletin kılığına girip almaya çalışıyorsun yazık sana
koca gotunu kaldırıpda iki spor yapip bi diyete dayanamıyorsun ama

birinin gidip senin hesabı patlatmasi lazımda burasi dikkat çeker o zman

Şimdi 31 çekeceğim bilginize.

Aga yağ vermelisin elbet ki öncelikle (ilaç felan hemen bulaşma ama illaha kullanabileceğin türde birşey vardır, TR forumları var bu konular için türkçe dilinde) ve cilt bakımı yap gerçekten o kadar artık hedefine göre cilt bakımını yaparsın belirli birşey hakkında soru sormak istersen PM atabilirsin

Kurdistana dedim sana dermiyim sen resmen gerçek hz adem sin
neye dedi
Aga yağ vermelisin elbet ki öncelikle (ilaç felan hemen bulaşma ama illaha kullanabileceğin türde birşey vardır, TR forumları var bu konular için türkçe dilinde) ve cilt bakımı yap gerçekten o kadar artık hedefine göre cilt bakımını yaparsın belirli birşey hakkında soru sormak istersen PM atabilirsin
nasıl pm atıcam kanka pek bilmiyorum siteyi

• +1
Ben günlerce yemek yemedim sadece accutane içmeden önce meyve yiyodum 2 3 tane en az 5 kilo verdim 83 84ten 78lere kadar düştüm araliğın başindan beri sen de dene bence

Bone mass falan düşük Cano potansiyeldr Allah bilir yas kac

• +1
Reactions: Serialsuicide
Zario larplamaya devam et kanka sen aldığın nudelarla 31 çek hayatına bak

• JFL
Reactions: Serialsuicide and eniyiguresci
ananı sikerim senin aptal ltn
Lan aptal orospu çocuğu senin tipini sikiyim bune karı gibi memelerini sikiyim aptal orospunun sicitigi

• JFL
Reactions: senualF, kurdistan and Serialsuicide
kral o kadar fazla kilon yok memitolar jino var sende ondan sarkıyo yag oranını düşürebildigin kadar düşür 10-15 arası iyidir yeter ztn potensiyel acık konusucam yok git statünü vesayre geliştir para fln kazan yapcak bişe yok

• JFL
Reactions: eniyiguresci
kiloda veremiyorum diye bişe yok amk o iradesizliğe giriyo bak 102 den 89 a düştüm ben yemedim günde 1 öğün sadece proteinli şeyler 1000 kalori felan ortalama

kral o kadar fazla kilon yok memitolar jino var sende ondan sarkıyo yag oranını düşürebildigin kadar düşür 10-15 arası iyidir yeter ztn potensiyel acık konusucam yok git statünü vesayre geliştir para fln kazan yapcak bişe yok
Adamsin lan sen 😂

• JFL
Reactions: ngmahmt0