C
cl4zai
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Potansiyel yüz olarak çok yok kilo versende çok değişeceğini düşünmüyorum yüz olarak, vücut geliştirerek smvini arttırabilirsinBoyum 1.81 kilom 87 yağ oranım %23 civarı çirkin oldugumu dusunuyorum kilo vermek istiyorum yardımcı olur musunuz ve potansiyelim var mı
diyete fln baslıyorum dayanılmıyor ilaç tavsiytesi olur bısı oluırla kilo vercen işte neyine yardımcı olalım
su fotolarida sil geleceğini sikme
Gerçek ZarioBoyum 1.81 kilom 87 yağ oranım %23 civarı çirkin oldugumu dusunuyorum kilo vermek istiyorum yardımcı olur musunuz ve potansiyelim var mı
Nerde yaşıyondiyete fln baslıyorum dayanılmıyor ilaç tavsiytesi olur bısı oluır
kanka diyet yapamıyosan daha hiç laca fln girme benden tavsiyesidiyete fln baslıyorum dayanılmıyor ilaç tavsiytesi olur bısı oluır
bidahakine 2 kere düşün incel forumunba yüzünü atmadan bu fotoğrafları redditte gay baba larplarken kullanıcamBoyum 1.81 kilom 87 yağ oranım %23 civarı çirkin oldugumu dusunuyorum kilo vermek istiyorum yardımcı olur musunuz ve potansiyelim var mı
Yarram aiden yeni yüz uretemiyon mu amkbidahakine 2 kere düşün incel forumunba yüzünü atmadan bu fotoğrafları redditte gay baba larplarken kullanıcam
zevkli olmuyo illa bi oçluk yapıcan böyle bişi yapıyosanYarram aiden yeni yüz uretemiyon mu amk
tekirdağNerde yaşıyon
pişirebiliyorumkanka diyet yapamıyosan daha hiç laca fln girme benden tavsiyesi
kendi yemeğini pişirebiliyomusun tavuk pilav makarna ?
Yurtdışında falansan reta bul dıcektımde sıktır et omad yap günde 1 öğün öyle verirsin 1 ayda yattıgın yerden ama 1 ayın üstüne çıkmatekirdağ
zevkli olmuyo illa bi oçluk yapıcan böyle bişi yapıyosan
kürt değilim allah kuran yemin oğuz türküyüm
Kilo almak için her abur cuburu razlayla gömüyorum herşeyi yiyorum da 16 yaşında ergenliğe fena etki eder mi lâ ivirzivirlari o kadar yemekYurtdışında falansan reta bul dıcektımde sıktır et omad yap günde 1 öğün öyle verirsin 1 ayda yattıgın yerden ama 1 ayın üstüne çıkma
günde 1 öğün ne olm ben 3 öğünle diyet yapıyodumYurtdışında falansan reta bul dıcektımde sıktır et omad yap günde 1 öğün öyle verirsin 1 ayda yattıgın yerden ama 1 ayın üstüne çıkma
Fenotipini atkürt değilim allah kuran yemin oğuz türküyüm
north pontid ile iranid karışımıydı galibaFenotipini at
Kürt tarafından affedildin tmnorth pontid ile iranid karışımıydı galiba
beyler mmuhabbet ediceğinize az zyardımcı olun garibana lanorth pontid ile iranid karışımıydı galiba
teşşekkürler abdullah öcelanKürt tarafından affedildin tm
Ya yok bi sikim olmaz genetik herşey yağlıkilo alırsın cildin kötüleşir sadece ama accutane kullanıyon sktır et bende öyle yapıyom yarraga benzıyom şuanKilo almak için her abur cuburu razlayla gömüyorum herşeyi yiyorum da 16 yaşında ergenliğe fena etki eder mi lâ ivirzivirlari o kadar yemek
Yapmican işte 1 ay sıkıcan dişini günde tem öğün yicen ya da spora yazılcan ağırlık kaldırmaya baslayıp kalori acıgı yapıcan yınegünde 1 öğün ne olm ben 3 öğünle diyet yapıyodum
az ye işte gym e git fizik kötü surat düzelir ok tipin varbeyler mmuhabbet ediceğinize az zyardımcı olun garibana la
kanka zaten 1 aydır spor yapıyorum 45 kg bench atıyorum set dumbell curl falan 10 kg ağırlıkları yavaş yavaş arttırıyomda yağ varYa yok bi sikim olmaz genetik herşey yağlıkilo alırsın cildin kötüleşir sadece ama accutane kullanıyon sktır et bende öyle yapıyom yarraga benzıyom şuan
Yapmican işte 1 ay sıkıcan dişini günde tem öğün yicen ya da spora yazılcan ağırlık kaldırmaya baslayıp kalori acıgı yapıcan yıne
olum kas 0 ki sende 31 dışı bişi yapmamışın git spora kardio at bi yandan ne ilacı aw zamanla oturur hepsikanka zaten 1 aydır spor yapıyorum 45 kg bench atıyorum set dumbell curl falan 10 kg ağırlıkları yavaş yavaş arttırıyomda yağ var
1 ayda ne bekliyon olmolum kas 0 ki sende 31 dışı bişi yapmamışın git spora kardio at bi yandan ne ilacı aw zamanla oturur hepsi
bişi beklemiyom zaten de önceden güç kullandığın bi işle uğraşmamıssın yağ oranın kendiliğinden düşer zaten hiç bişi yapmasan zaten kilolu deilsin fazla1 ayda ne bekliyon olm
Boyum 1.81 kilom 87 yağ oranım %23 civarı çirkin oldugumu dusunuyorum kilo vermek istiyorum yardımcı olur musunuz ve potansiyelim var mı
ingilizce anlamıyom türkçe anlatınkardeşim 3. tip bi insan olduğun için ignorelandın başarılarının devamınmı sikeyim![]()
DEVRİM PART 2
Subforum 26 aralık devriminden sonra kurallar: Bu Elemanlar siktir olup gidicek : 1. Ratelermisin diye rahat vermeyip subforuma katkısı olmayanlar 2. Tiktokdan gelen orrusbu cocukları 3. dört yaşında çocuk gibi 2 dakika arama yapmaktan aciz önüne her bilginin altın tepside sunulmasını isteyen...looksmax.org
git siktir git bunu da oku "fat loss" yaz amını siktirtme orospu cocugu![]()
2 dk arama yapamicak kadar aciz misiniz (NASIL ARAMA YAPILIR REHBER)
bak orospu cocugu şu sağ üstte gördüğün KIRMIZI'yla gösterilmiş olan SEARCH butonuna basıyosun sonra orospu cocugu buraya aratmak istediğin şeyi yazıyosun ve sonra ENTER tuşuna basıyosunlooksmax.org
ketçap mayonez de ister misin orrusbu cocuguingilizce anlamıyom türkçe anlatın
pardon abi sövmeketçap mayonez de ister misin orrusbu cocugu
a1 ingilizcen yok GÖRÜNÜŞ MAKSİMİZASYONU yapmaya çalışuyosun senin neyine lan GÖRÜNÜŞ MAKSİMİZASYONU yarramın kafası
Kardeşim düşük seviye normal olarak götü çok kalkıkketçap mayonez de ister misin orrusbu cocugu
a1 ingilizcen yok GÖRÜNÜŞ MAKSİMİZASYONU yapmaya çalışuyosun senin neyine lan GÖRÜNÜŞ MAKSİMİZASYONU yarramın kafası
benmi düşük seviyeyim knkKardeşim düşük seviye normal olarak götü çok kalkık
Kurdistana dedim sana dermiyim sen resmen gerçek hz adem sinbenmi düşük seviyeyim knk
neye dediKurdistana dedim sana dermiyim sen resmen gerçek hz adem sin
nasıl pm atıcam kanka pek bilmiyorum siteyiAga yağ vermelisin elbet ki öncelikle (ilaç felan hemen bulaşma ama illaha kullanabileceğin türde birşey vardır, TR forumları var bu konular için türkçe dilinde) ve cilt bakımı yap gerçekten o kadar artık hedefine göre cilt bakımını yaparsın belirli birşey hakkında soru sormak istersen PM atabilirsin
Ne diyon amina kodumun salağıneye dedi
ananı sikerim senin aptal ltnNe diyon amina kodumun salağı
Ben günlerce yemek yemedim sadece accutane içmeden önce meyve yiyodum 2 3 tane en az 5 kilo verdim 83 84ten 78lere kadar düştüm araliğın başindan beri sen de dene benceBoyum 1.81 kilom 87 yağ oranım %23 civarı çirkin oldugumu dusunuyorum kilo vermek istiyorum yardımcı olur musunuz ve potansiyelim var mı
Bone mass falan düşük Cano potansiyeldr Allah bilir yas kacBoyum 1.81 kilom 87 yağ oranım %23 civarı çirkin oldugumu dusunuyorum kilo vermek istiyorum yardımcı olur musunuz ve potansiyelim var mı
Lan aptal orospu çocuğu senin tipini sikiyim bune karı gibi memelerini sikiyim aptal orospunun sicitigiananı sikerim senin aptal ltn
Adamsin lan senkral o kadar fazla kilon yok memitolar jino var sende ondan sarkıyo yag oranını düşürebildigin kadar düşür 10-15 arası iyidir yeter ztn potensiyel acık konusucam yok git statünü vesayre geliştir para fln kazan yapcak bişe yok