EK0
ltb lover
Beyler, sınıfta bir tane mtb kız var. Yılın başında yakın kız arkadaşıma 'fena çocuk değil' falan demiş, kız da 'açıkçası benim tipim' neyse. Yılın başında bunu dediğinde manitası vardı, ondan pek ilgilenmedim konuyla. Ama bu kız, manitası olmasına rağmen benim st'lere falan saçma sapan şeyler yazıyor. Yani yanıt vermek için yanıt veriyor amk. Yok, foto atmışım, 'çete üyesi' falan yazıyor. Daha çok şey yazdı da aklımda bi bu kalmış. Ama öyle aman aman samimiyetimiz de yoktu o sıra, yani garipti st'lere yanıtları. Neyse, ben manitası var diye yine pek takmadım bunları. 2 ay önce falan kız, bi anda bunu konuşuyorduk, şey dedi: 'Aa, ben sana anlattım mı? Manitamla ayrıldık biz.' dedi. Ben de tam bunu demesinden 1 hafta önce benim kızla konuşmayı kesmiştim. Anlık boşluk mudur nedir, o gün bugündür kız gözüme çok güzel geliyor. Nasıl olurum ben bu kızla? Bir de samimileştik, arkadaşlığımız falan da oldu. Ben bunu nasıl çeviririm amk? Arkadaşlığımızı riske atmak istemiyorum. Bir de sınav senesi. Kız zeki, sınava hazırlanacak. Ben de öyle üni müni siklemiyom, sınav mınav umurumda değil. Benim gibi bir denyoyla, tipimi beğense de olur mu acaba?
bu arada niye bu kadar mükemmel noktalama işareti derseniz yazdıktan sonra baktım çok okunmaz haldeydi chatgptye attım o düzeltti yoksa hikaye real yardım
bu arada niye bu kadar mükemmel noktalama işareti derseniz yazdıktan sonra baktım çok okunmaz haldeydi chatgptye attım o düzeltti yoksa hikaye real yardım