LEAKING GYMTEKNO (SINIRSIZ UYELIK)

mail fln atma mk cokerler,salonda ki arkadaslarina yari fiyatina uyelik gec kendin girme
dümdüz normal mailden maillemem olum csemail falan var torda onlardan maillerim maillesem de inatla hesapadı gelmedi diye bi hata veriyo su an aq anlamaya calısıyom cozersem siktik

• +1
Reactions: iluvanavar
var _0x505c0e = (function(_0x...,_0x...) {...}([...], 0x...)); // returns string array or decoder
var _0x3494a5 = function(_0x..., _0x...) { ... return _0x505c0e[_0x...]; } // decoder wrapper
...
_0x2d3d03 = _0x3494a5 (aliases)

uygulamalarında kullandıkları obfuscator :lul::lul::lul::lul:
koskoca sirketin kullandigi obfun bu kdr basit olmasi korkunc aminakoyim ya

• +1
koskoca sirketin kullandigi obfun bu kdr basit olmasi korkunc aminakoyim ya
decoder boyle kullancak varsa
function _0xc307(_0xc21f8b,_0x3058b1){
var _0x3cabce=_0x3cab();
return _0xc307=function(_0xc3076,_0x25f66c){
_0xc3076=_0xc3076-(0x9d*0x35+0x2643+-0x1*0x457d); // subtract offset
var _0x5c4380=_0x3cabce[_0xc3076];
return _0x5c4380;
},_0xc307(_0xc21f8b,_0x3058b1);
}

• +1
decoder boyle kullancak varsa
function _0xc307(_0xc21f8b,_0x3058b1){
var _0x3cabce=_0x3cab();
return _0xc307=function(_0xc3076,_0x25f66c){
_0xc3076=_0xc3076-(0x9d*0x35+0x2643+-0x1*0x457d); // subtract offset
var _0x5c4380=_0x3cabce[_0xc3076];
return _0x5c4380;
},_0xc307(_0xc21f8b,_0x3058b1);
}
senlen rat fudlayak

Olm cok iyi thread falanda bunu public atma bence convdan fln isteyene at

• +1
Reactions: eniyiguresci and iluvanavar
lan piçlik yapma beyaz şapkalı hackwr arkadaşım var söylüyom ona şimdi bakarız diyor birde sana kondururmuyum lan
maksi hesabın olmadan bi bok yapamazsin essek misin maxi hesabının datasını da telefonundan çekmen lazım muhtemelen de onu yapabileceğin rootlu ve maksi uygulaması yüklü bir telefonun yok asla yapamayacaksin yani

Kanka kuryeler orospu çocuğu mu niye her şeyi kuryelerden biliyonuz firmadan gidiyor mcdonaldın sikindemi senin whopperin eksik mi değil mi he söyle
Olm mal mısın sen ben kuryelere bişey demiyorum olan kuryelere oluyor günün sonunda amk bide mcdonaldsda whopper yok amkk burgerkingde var o:)

Olm mal mısın sen ben kuryelere bişey demiyorum olan kuryelere oluyor günün sonunda amk bide mcdonaldsda whopper yok amkk burgerkingde var o:)
Lan sal kuryeleri aq mağdur falan oldukları yok kas hafızası mı durmadan kurye kurye kurye sorumlu değil ki aq oç çalışanlar koyuyor paket kapalı oluyor zaten açık olursa bildirion

• +1
Lan sal kuryeleri aq mağdur falan oldukları yok kas hafızası mı durmadan kurye kurye kurye sorumlu değil ki aq oç çalışanlar koyuyor paket kapalı oluyor zaten açık olursa bildirion
bu kuryeleri bi sevmiyen ben miyim abi adamlar internette 400 450 k para kazaniyoruz diyolar sonra agliolar isleri zor diye

• +1
Reactions: arseth6
Olabilir

• +1
Reactions: arseth6 and iluvanavar
@iluvanavar migros yemek denedin mi denmeye değer mi macdnld 300 tl indiirm veriyo iptal falan nasıl olur radara düşer miyim ya da kötüsü iptal etmememezlik olur mu

• +1
@iluvanavar migros yemek denedin mi denmeye değer mi macdnld 300 tl indiirm veriyo iptal falan nasıl olur radara düşer miyim ya da kötüsü iptal etmememezlik olur mu
kuzen migros yemegi hic denemedim ama gerekte yok yemeksepetine ve mcdonaldsa sadik kal,amk birinin kuryesi foto fln cekmisti oyle bisey olmasina izkn verme Eve siparis et sonra dedigim yollari uygula

Kurye fotoğraf çekince noluyo paketin içi görünmüyo ki zaten
kuzen migros yemegi hic denemedim ama gerekte yok yemeksepetine ve mcdonaldsa sadik kal,amk birinin kuryesi foto fln cekmisti oyle bisey olmasina izkn verme Eve siparis et sonra dedigim yollari uygula

300 tl indirim var amk ya diğerlerinde kalmadı

• +1
(y)

• +1
Reactions: Thrill and iluvanavar