Dathomirian Zabrak
Proud Mediterranean
2 senedir looksmaxtayım hala %21 bfte takılıyom mk. Tek bi softmax var adam akıllı onu da yapmadım çok uğraştırıcı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kral 10-12% oldukça yeterli zaten ve senin 10% olduğunu sanmıyorum nerden kanaat getirdin bunaben tüm çabamla 10% bfyim aq ya
20-6 yaş zaten 56 kilo falanım boy 174 belim 68 cm göbek möbek yokkral 10-12% oldukça yeterli zaten ve senin 10% olduğunu sanmıyorum nerden kanaat getirdin buna
kanka kas kutlen düşüktür yağın vardır skinny fat gibi yada bonelessin biraz yaşından dolayı. birde rate postunda demişsin 14 yaşında olduğunu banlasalardi banlarlardi simdiye20-6 yaş zaten 56 kilo falanım boy 174 belim 68 cm göbek möbek yok
olm nasil belin 68 cm olabiliyo 10 bf ile benim 15 bf 62 cm falan20-6 yaş zaten 56 kilo falanım boy 174 belim 68 cm göbek möbek yok
Belim çok ince duruyor yanlış ölçmüşte olabilirimolm nasil belin 68 cm olabiliyo 10 bf ile benim 15 bf 62 cm falan
yarrak gibi bu arada kışın 10 bf takiliyordum ellerin ayakların buz gibi oluyor, - derecelerde bile üşümeyen biriyim ama bf 10 iken 15-20 derecede bile çok usuyordum, baş dönüyordu baş kararıyordu, basim agriyordu, ve sert bir zeminde otururken götün acıyor amk2 senedir looksmaxtayım hala %21 bfte takılıyom mk. Tek bi softmax var adam akıllı onu da yapmadım çok uğraştırıcı
Kas kütlesidir büyük ihtimallekanka kas kutlen düşüktür yağın vardır skinny fat gibi yada bonelessin biraz yaşından dolayı. birde rate postunda demişsin 14 yaşında olduğunu banlasalardi banlarlardi simdiye
68 de ince kanka sadece o bfde niye oyle diye sasirdimBelim çok ince duruyor yanlış ölçmüşte olabilirim
Belki ergen olduğumdan yine fat vardır bf ölçüsü bozuktur68 de ince kanka sadece o bfde niye oyle diye sasirdim
sen siktir git burdan orospu evladi benim girdiğim threade gelmyeceksin orospu cocugu geliyor bak doxtr subforumundan çık
Knk cok kotu bıse ben eskıden 12bfydum baktım sadece yuzun yakısıklı oluyo ama hayattan zevk almıyon bende kaslı obez olmayi secip bulka girdim suan 17bf kaslı ve obez oldum ama belim ince hala2 senedir looksmaxtayım hala %21 bfte takılıyom mk. Tek bi softmax var adam akıllı onu da yapmadım çok uğraştırıcı
Natty mi leansin sen%8-12 yada kys
O kadar cok merak ediyorum ki lean olmayi aq (28bfyim)2 senedir looksmaxtayım hala %21 bfte takılıyom mk. Tek bi softmax var adam akıllı onu da yapmadım çok uğraştırıcı