Lean olmak nasıl bi his acaba

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

Proud Mediterranean
2 senedir looksmaxtayım hala %21 bfte takılıyom mk. Tek bi softmax var adam akıllı onu da yapmadım çok uğraştırıcı

• JFL
  • Ugh..
Reactions: maarda and femboi_hunter69
tr subforumundan çık

• +1
  • Love it
Reactions: Arisylva, menas, Kayra139 and 2 others
ben tüm çabamla 10% bfyim aq ya

ben tüm çabamla 10% bfyim aq ya
kral 10-12% oldukça yeterli zaten ve senin 10% olduğunu sanmıyorum nerden kanaat getirdin buna

kral 10-12% oldukça yeterli zaten ve senin 10% olduğunu sanmıyorum nerden kanaat getirdin buna
20-6 yaş zaten 56 kilo falanım boy 174 belim 68 cm göbek möbek yok

• JFL
Reactions: femboi_hunter69
kanka kas kutlen düşüktür yağın vardır skinny fat gibi yada bonelessin biraz yaşından dolayı. birde rate postunda demişsin 14 yaşında olduğunu banlasalardi banlarlardi simdiye

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, HasSıkımovıc_31 and femboi_hunter69
olm nasil belin 68 cm olabiliyo 10 bf ile benim 15 bf 62 cm falan

• Love it
2 senedir looksmaxtayım hala %21 bfte takılıyom mk. Tek bi softmax var adam akıllı onu da yapmadım çok uğraştırıcı
yarrak gibi bu arada kışın 10 bf takiliyordum ellerin ayakların buz gibi oluyor, - derecelerde bile üşümeyen biriyim ama bf 10 iken 15-20 derecede bile çok usuyordum, baş dönüyordu baş kararıyordu, basim agriyordu, ve sert bir zeminde otururken götün acıyor amk

kanka kas kutlen düşüktür yağın vardır skinny fat gibi yada bonelessin biraz yaşından dolayı. birde rate postunda demişsin 14 yaşında olduğunu banlasalardi banlarlardi simdiye
Kas kütlesidir büyük ihtimalle

• JFL
  • JFL
tr subforumundan çık
sen siktir git burdan orospu evladi benim girdiğim threade gelmyeceksin orospu cocugu geliyor bak dox

• JFL
  • +1
  • WTF
Reactions: orbitalover, femboi_hunter69, Trenmaxx1 and 1 other person
Knk cok kotu bıse ben eskıden 12bfydum baktım sadece yuzun yakısıklı oluyo ama hayattan zevk almıyon bende kaslı obez olmayi secip bulka girdim suan 17bf kaslı ve obez oldum ama belim ince hala

181cm 75 kilo %26 bf başladım. 4 ay sonunda 72 kilo %16bfdeyim. sadece lovehandles kaldı, güzel bi his, mümkün olduğunca dahada düşürmeye çalışacağım

%8-12 yada kys

O kadar cok merak ediyorum ki lean olmayi aq (28bfyim)

• JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak