EK0
ltb lover
işsizlik zor yaz tatilim full böyle geçiyor geçmeyede devam edecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Allahima bin sukur su oyun bana zamaninda karmasik gelmisti de ogrenmemisim. Baslayip birakabileni gormedimişsizlik zor yaz tatilim full böyle geçiyor geçmeyede devam edecek
sadece aram şamata girip hayattan zevk alaan agalar beğensinAllahima bin sukur su oyun bana zamaninda karmasik gelmisti de ogrenmemisim. Baslayip birakabileni gormedim
hiç sevmiyom yasadece aram şamata girip hayattan zevk alaan agalar beğensin
kanka arada dereceli deli ediyor arena giriyorum ondada 2 tane orspu evladı atıyor oyun ondada deli olup çıkıyorumsadece aram şamata girip hayattan zevk alaan agalar beğensin
aram şamatada 5 tank ın tadını bilen bilirhiç sevmiyom ya
arena 3 kişi olduğundan beri oynamıyomkanka arada dereceli deli ediyor arena giriyorum ondada 2 tane orspu evladı atıyor oyun ondada deli olup çıkıyorum
View attachment 5394294
arena daha çok sarıyor bence karakter seçemiyon ya şamatada ondan arena giriyom ben setti alıyorum 10k gerçek hasar tekde baba sett mainaram şamatada 5 tank ın tadını bilen bilir
dünyada bırakabilen tek kişi falanım, hesabıda sattım (zümrüt 3-4, 280 lvl)Allahima bin sukur su oyun bana zamaninda karmasik gelmisti de ogrenmemisim. Baslayip birakabileni gormedim
Cv'ye yaz bunu cok ciddiyimdünyada bırakabilen tek kişi falanım, hesabıda sattım (zümrüt 3-4, 280 lvl)
knk şamatada eskiden şey vardı işte belli özellikleri aldınmı tft deki gibi setler oluşuyordu ozaman çok iyiydi bir tank kasıyorduk varya veya adc olarak falan ya zevkliydi o sistemi kaldırdılar bir kişi şansa güçlü olmasın diyre sanırım orda bozdu ama arena 3 kişi aşırı kanser lavuklar cesaret basıyor bide yumi falan geliyo çıldırırsın dereceli zaten ayrı kötü hani ortamını geçtim sıkıcıda geliyor artık şamata atıyom 2 el çıkıyom çok mutluyumarena daha çok sarıyor bence karakter seçemiyon ya şamatada ondan arena giriyom ben setti alıyorum 10k gerçek hasar tekde baba sett main
kanka lol bırakılmaz ara verilir bi ara geri başlarsın büyük ihtimal bende ara ara sözde bırakıyorum 1 yıla geri dönüyorumdünyada bırakabilen tek kişi falanım, hesabıda sattım (zümrüt 3-4, 280 lvl)
aynen o dönemde bende oynuyodum şamata jhin alıyordum sonlara doğru tek clickle tek atıyordumknk şamatada eskiden şey vardı işte belli özellikleri aldınmı tft deki gibi setler oluşuyordu ozaman çok iyiydi bir tank kasıyorduk varya veya adc olarak falan ya zevkliydi o sistemi kaldırdılar bir kişi şansa güçlü olmasın diyre sanırım orda bozdu ama arena 3 kişi aşırı kanser lavuklar cesaret basıyor bide yumi falan geliyo çıldırırsın dereceli zaten ayrı kötü hani ortamını geçtim sıkıcıda geliyor artık şamata atıyom 2 el çıkıyom çok mutluyum
lifemaxledikten sonra neden olmasınkanka lol bırakılmaz ara verilir bi ara geri başlarsın büyük ihtimal bende ara ara sözde bırakıyorum 1 yıla geri dönüyorum
euw soloq gümüşüm takımlar yüzündenrank ne
euw ağır bok çukuru kankaeuw soloq gümüşüm takımlar yüzünden
tr toksik diye geldim bunlar toksik değilde daha kötüler amkeuw ağır bok çukuru kanka
valla bilmiyorum ben plat euwde ormanda oynarken 2 orospu evladı farmım fazla diye maçı trollemiştitr toksik diye geldim bunlar toksik değilde daha kötüler amk
@szenn tüm suba elo mog atıyoruzeuw soloq gümüşüm takımlar yüzünden
yuda duymasın@szenn tüm suba elo mog atıyoruz
elo ne la@szenn tüm suba elo mog atıyoruz
Lol oynadığına eminmisinelo ne la
yanlış yazmışım aq elo ne derken elonuz ne anlamında yazmak istedimLol oynadığına eminmisin
Ben elmas @szenn Masteryanlış yazmışım aq elo ne derken elonuz ne anlamında yazmak istedim