YEMEKSEPETI UCRETSIZ YEMEK METHODU(GUARANTEED)

akşama kadar asgari ücret için ırgat gibi çalışıp multi milyar dolarlık şirketten 500 tl çalınca vicdan azabı yaşıyan türkolar yine şaşırtmadı
enayi deriz

• +1
Reactions: bokyiyici
Neyse knk hayatta hep bir markalar sikiyor bizi bizde azcık onlari sikelim dmi eksik yemek eksik sos verdikleri için cezalandirmamiz lazım kendi basimizin çaresine bakacaz v for vendetta ag dmi
che guevara miyiz 😳

ya olm haram degilmi aq ilerde musluman olsam geri hep aklima geliyo sonra eger olursam zaten filistinlilere yaptiklarindan hakediyorlar falan diyom geri verdiklerini iade etcektim vazgectim
Bombaları makdanild ceosumu yolluyo saniyon aq
Ya bak senin o şimdi kürdo annenin amcığına yumruk atıp morartırım oççocuğu
1000048774

orospu çocuğu gün içinde şöyle besleniyo hala filistin diyo haram diyo sizin ananızı iyi bi sikmek lazım salak orospu evladı allahını atatürkünü sikiyim siktirgit dersine çalış

• JFL
Reactions: Iranidnordid, Serialsuicide and iluvanavar
View attachment 5605287

orospu çocuğu gün içinde şöyle besleniyo hala filistin diyo haram diyo sizin ananızı iyi bi sikmek lazım salak orospu evladı allahını atatürkünü sikiy
View attachment 5605287

orospu çocuğu gün içinde şöyle besleniyo hala filistin diyo haram diyo sizin ananızı iyi bi sikmek lazım salak orospu evladı allahını atatürkünü sikiyim siktirgit dersine çalış
simdi yemeksepetinden beles yemek yiyelim mi yemeyelim mi

• +1
Reactions: bokyiyici
View attachment 5605287

View attachment 5605287

View attachment 5605287
şu barış süreci olmasa ırkını meşrebiyetine girecem olmayacak şafak yicez yazdım sildim

yav king siktirgit cimere şikayetmi ediyon nabıyon kafa sikme şurda aq
Ya alt ırk orospu evladı gördüğüm yerde anneni kovalayacam senin emniyet güçlerine teslim etcem evde anneni pandiklicem

• +1
Reactions: iluvanavar