MogEater
sub0 to true adam
mukemmel bir thead olacak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
subforum umrumda degil, burada yeterli baglanti yaptim ve iyi arkadasliklar edindim,ne hakkkında broo
biz turkroach subfporum sonunda canlanıcakmı demek bu
ne hakkında knk belki biz ascendlerizsubforum umrumda degil, burada yeterli baglanti yaptim ve iyi arkadasliklar edindim,
subforum kapansa bile yuksek ihtimal cogu post burada internetin sonsuz zamanina kadar kalacak.
tuzak buarada butyun looksmaxler bu sitede konusuluyor gatekkeplencek bisey ytok arayınca hersey cıkıyorbu arada lifttime vip karsiligi no gatekeep kocluk yaparim JFL
tam olarak dogru degil ama evet, ozellikle trde bazi seyler cok farklituzak buarada butyun looksmaxler bu sitede konusuluyor gatekkeplencek bisey ytok arayınca hersey cıkıyor
boyle bi stede gatekeppleyemezsiniz mlsf
bana diyo heburada yeterli baglanti yaptim ve iyi arkadasliklar edindim
soft tissue ile alakalı hersey konusuldu bu forumdatam olarak dogru degil ama evet, ozellikle trde bazi seyler cok farkli
okyy dediklerin dogrusoft tissue ile alakalı hersey konusuldu bu forumda
konuslamayan yada az konusulanlarda baskıyla bone remodeling falan onlarıda biraz zorlasanız goruyonuz sitede
gatekeeplemeye calısan birini gorunce gulesim geliyor search barda 30 dakka takılsan en gatekeeplenmis bok bile cıkıcak yani
Siksen bulamayacağın bir sürü şey var reissoft tissue ile alakalı hersey konusuldu bu forumda
konuslamayan yada az konusulanlarda baskıyla bone remodeling falan onlarıda biraz zorlasanız goruyonuz sitede
gatekeeplemeye calısan birini gorunce gulesim geliyor search barda 30 dakka takılsan en gatekeeplenmis bok bile cıkıcak yani
meselaSiksen bulamayacağın bir sürü şey var reis
Forumda ismi bir kere bile geçmemiş compoundlar meselamesela
cogu softtissue yaniForumda ismi bir kere bile geçmemiş compoundlar mesela
Zaten kemik büyümesi için imo en önemli pathwayi ile alakalı gerisi boşcogu softtissue yani
kemigi gelistiren yontemler asıl bizi ascenledttiriyor
yine anti aging anti balding growth pathwayler icin falan dogru olabilir ama
oyuuzdfen gatekeeoplenen metodlar hayatında cok bi degisim yapmıyacak mantıksız onemli olanların hepsini mainstream yaptı atuistler bu forumdaZaten kemik büyümesi için imo en önemli pathwayi ile alakalı gerisi boş
Aga mainstream olan compoundlar veya metodların çoğu boş ve o kadar işlemli değil, mesela çok theoretical bi compound var sclerostini azaltan (romosozumab değil) ve sclerostin deficiencysi olan bireylerin nerdeyse hepsi 2 metre veya daha uzun bi boya sahip oluyorlar. Bunu herhangi bi peptid veya osteoporosis ilacı ile karşılaştırmak saçma.oyuuzdfen gatekeeoplenen metodlar hayatında cok bi degisim yapmıyacak mantıksız onemli olanların hepsini mainstream yaptı atuistler bu forumda
mesajlarımmı niye replemiyon knk kavgalımıyız
compoundlar harici diger gatekeeplenen seyler gorunusuumuzu etkilemiyor cok fazla anti agingle alakalı herseyide mainstream 20 dakka arasan searchbarda cıkarAga mainstream olan compoundlar veya metodların çoğu boş ve o kadar işlemli değil, mesela çok theoretical bi compound var sclerostini azaltan (romosozumab değil) ve sclerostin deficiencysi olan bireylerin nerdeyse hepsi 2 metre veya daha uzun bi boya sahip oluyorlar. Bunu herhangi bi peptid veya osteoporosis ilacı ile karşılaştırmak saçma.
Mainstream olmasıda sorun değil öğrenenlerin sadece %10-%5 civarı gerçekten kullanıyor.
Repledim reis pardon
Rita Carter – Beyin AtlasıAga mainstream olan compoundlar veya metodların çoğu boş ve o kadar işlemli değil, mesela çok theoretical bi compound var sclerostini azaltan (romosozumab değil) ve sclerostin deficiencysi olan bireylerin nerdeyse hepsi 2 metre veya daha uzun bi boya sahip oluyorlar. Bunu herhangi bi peptid veya osteoporosis ilacı ile karşılaştırmak saçma.
Mainstream olmasıda sorun değil öğrenenlerin sadece %10-%5 civarı gerçekten kullanıyor.
Repledim reis pardon
turkiyede bunlara paramiz yetmez btwRita Carter – Beyin Atlası
“Molecular Biology of the Cell” – Bruce Alberts
“Principles of Neural Science” – Eric Kandel (Kandel’s Neuroscience)
“Molecular Cell Biology” – Lodish
Goodman & Gilman’s: The Pharmacological Basis of Therapeutics”
“Williams Textbook of Endocrinology” – Shlomo Melmed
bunları okuıyun
sonra burdan ogrendiginiz pathweyler falan nasıl etkileniyor nasıl degisiyor hangi compoundlar degiastiriyor diye pubmede girin
al sana allahın unuttugu butun en gatekeeplenmis bilgiler compoundlar studylier aq
Burda benim dediğim compoundu bul kamerada götümü açıcamRita Carter – Beyin Atlası
“Molecular Biology of the Cell” – Bruce Alberts
“Principles of Neural Science” – Eric Kandel (Kandel’s Neuroscience)
“Molecular Cell Biology” – Lodish
Goodman & Gilman’s: The Pharmacological Basis of Therapeutics”
“Williams Textbook of Endocrinology” – Shlomo Melmed
bunları okuıyun
sonra burdan ogrendiginiz pathweyler falan nasıl etkileniyor nasıl degisiyor hangi compoundlar degiastiriyor diye pubmede girin
al sana allahın unuttugu butun en gatekeeplenmis bilgiler compoundlar studylier aq
ben bu kitaplarıo okumadım knkBurda benim dediğim compoundu bul kamerada götümü açıcam
kemik yapısını ele alan bilgileri birisi edinirse sonra o growth pathweyler nasıl etkilenir hangi peptidler etkilenir diye arastırırsa cıkar illa biyerdenBurda benim dediğim compoundu bul kamerada götümü açıcam
bone %50 filancogu softtissue yani
kemigi gelistiren yontemler asıl bizi ascenledttiriyor
yine anti aging anti balding growth pathwayler icin falan dogru olabilir ama
giantın musterileri mal oldugu icin mal standartları ve beklentileri varbone %50 filan
kemik onemli olsa giant tum caseleri botched olmazdi
knk mesela fat transfer dedigin seyin versiyonlari var, benim bile daha arastirmadigim bir konu ama bazi karisimlar var transfer yapilan fatin kaliciligi veya sertligini filan ayarliyorgiantın musterileri mal oldugu icin mal standartları ve beklentileri var
soft tissue ile alakalı cogu sey yine mainstream fatpadlerin iyiyse anti aging falan varsa ısın yzuıde 80 i geri kalanı botb de var yani
fat transfer var gecen sene lurklarken gordum adamın teki gozun ustune fatpadlere yag arttırmak icin transfer yapak diyoduknk mesela fat transfer dedigin seyin versiyonlari var, benim bile daha arastirmadigim bir konu ama bazi karisimlar var transfer yapilan fatin kaliciligi veya sertligini filan ayarliyor
forumda bunla ilgili hicbir sey gormedim.
hayir fat transfer var ama fat transferin yapilirken yag enjeksiyonu karisimi yapilan yerde eklenen baska compoundlar var fat transfer zaten normie bilgifat transfer var gecen sene lurklarken gordum adamın teki gozun ustune fatpadlere yag arttırmak icin transfer yapak diyodu
bide yarragınada fat transfer yaptırabliyosun girth artar
cok etkisi olcagıjnı dusunmuyorum normalden daha etkili yag transferi olur yani makshayir fat transfer var ama fat transferin yapilirken yag enjeksiyonu karisimi yapilan yerde eklenen baska compoundlar var fat transfer zaten normie bilgi
crumzin ayakkabılar falanda heryerde varknk mesela gatekeep denilecek bilgilerden bir ornek
custom shoe lifters
konfor denge + pesplabus fitek fixliyor
yaptirirken 1’ 2’ inch ekleyebiliyorsun, denge sorunu 0 cunku custom.
ben 6 ay once filan yaptirmistim harika birsey
naa aslinda tam bilmiyorum ama fat transfer undereye icin genelde iyi sonuc vermiyocok etkisi olcagıjnı dusunmuyorum normalden daha etkili yag transferi olur yani maks
niye insanlar yalan soylesin, forumda kimse name olmaya calismiyo zaten com ciddiye alanlar bozdu forumu.buarada bende bir ped biliyorum zekayı 45 iq arttırıyor 'insert name dropping' ama gatekeeplyiorum kanka
ha bunun varlıgnı nasılmı kanıtlıycam?????? gatekeepledigim icin soylemiyorum zaten
oınun varlıgını asla kanıtlayamazsın ccunku ben gatekeepliyorum
ne oyle bisi yokmu dedin
yoo varki
zaten dinlerde boyle olusmuyormu aq muhammed kendini boyle peygamber ilan etti yani
maardanın dedigi dogru ameliyatsız boyunuz uzamıycak yuzunuz gelismiycek hepimiz bu yollardan gectik
ohhh kardesim bu ped bu compound falan fisthan
pth analogları broo
+2 cm boy cuk kadar osteblastan gelen kemik
yalan soyluyor demiyorum milletede sacma asla oyle bir ilacın varlıgını kanıtlayamayacksanız soylemeyin yaniniye insanlar yalan soylesin, forumda kimse name olmaya calismiyo zaten com ciddiye alanlar bozdu forumu.
hersey ascend.
growth pathweylerini allah yoluıyla zorlasan bile cok bi degisim olmuycak![]()
U WONT GROW TALLER FROM HGH AI
I:INTRO This dumb forum promotes the utilisation of hgh and ai. However, this claim overlooks crucial points II:CHONDROCYTES Growth plates contain conrocyte that proliferate hypertrophy and undergo apoptosis These processes regulated by growth hormone IGF-1, Testosterone and Estrogen...looksmax.org
30 saniyelik aramayla direk cıkan thread uzun uzun anlatmıs neden ise yaramıycagını
water![]()
U WONT GROW TALLER FROM HGH AI
I:INTRO This dumb forum promotes the utilisation of hgh and ai. However, this claim overlooks crucial points II:CHONDROCYTES Growth plates contain conrocyte that proliferate hypertrophy and undergo apoptosis These processes regulated by growth hormone IGF-1, Testosterone and Estrogen...looksmax.org
30 saniyelik aramayla direk cıkan thread uzun uzun anlatmıs neden ise yaramıycagını
ohh brother sen bilmiyorsun bende en teorik en gatekeeped ilac var kesin boyum ve yuzum gelisicek brogrowth pathweylerini allah yoluıyla zorlasan bile cok bi degisim olmuycak
bide buyumeni etkileyen buyume yolları tek bi google aramayla cıkıyor yeni buyume yolumu icad edeceksin aq 5 tane falan var biyolojiyi yeniden yazamassın babus
View attachment 4063458
jonasgrowth pathweylerini allah yoluıyla zorlasan bile cok bi degisim olmuycak
bide buyumeni etkileyen buyume yolları tek bi google aramayla cıkıyor yeni buyume yolumu icad edeceksin aq 5 tane falan var biyolojiyi yeniden yazamassın babus
View attachment 4063458
early pubertyde bile cogu kisi 5 cm i zor gorecekwater
gh ai ile 150 birisi 170 olmayacak
calismalar gosteriyorki early puberty gh kullanicilari tahmin edilen boylarindan 10cm filan uzadi max
Bana mı diyon bunu bide sinirden mal mal konuşuyon reis sakin olyalan soyluyor demiyorum milletede sacma asla oyle bir ilacın varlıgını kanıtlayamayacksanız soylemeyin yani
ohh bro ben en bilgilisiym en niche estorik pedleri biliyorum
hersey ascend ama millete sahte umut vermekte mantıksız
pedler ilaclar falan boyunu uzatmıycak bunu bilmiyosa birisi diycek bisi yok
adam var 2021 de katılmıs herksi ascendettircek bilgim var falan diyor
4 yıl takılırsın burda ama hala bu kafa yapısına sahip olursun yani
milletin bahsetttigi niche ilac ilk uretimi baslayınca kendisi 55 yasında olucak hala compounddan bahsediyor
bide niye insanlar yalan soylesin diye bisi yok yalan soylemek icin bi insanın sebebe ihtiyacıda yok
sinirlenme sebebim millet cok yanlıs bilgi yayıyor looksmax kısmına gir en cok rep alan adamlar bile yanlıs seyler soyluıyorchill btw
genel rantBana mı diyon bunu bide sinirden mal mal konuşuyon reis sakin ol
“pedler ilaclar falan boyunu uzatmıycak bunu bilmiyosa birisi diycek bisi yok”
sinirlenme sebebim millet cok yanlıs bilgi yayıyor looksmax kısmına gir en cok rep alan adamlar bile yanlıs seyler soyluıyor
ohhhh ai kullan bro
valla 2 kitap okuyum iki pubmed teorik compound okuyup boyle misinformation yaymaları cok tehlikeli
botbde 2 mi 3 mu ne threadi olan bi adam bunları denemeyin diye uzun uzun anlattmıstı yanıtlarda unuttum ben bulan varsa atsın
bu pandoranın kutusnda saklanan evrendeki en etkili en gatekeep metod bile hayatınızda minimal degisimler yapıcak
ameliyat yada ovER
bu adam gibilerine laf anlatılmaz bassın bunları direk dogal secilim hakediyor yani