auitistsurvior
marsuplami maxxed + fucked marsusplami
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
birader bizde ayni seyi soyluyoz ref verdigin jonas bilgisiz + bilgisiz oldugunu soylediginde kabul etmiyosinirlenme sebebim millet cok yanlıs bilgi yayıyor looksmax kısmına gir en cok rep alan adamlar bile yanlıs seyler soyluıyor
ohhhh ai kullan bro
valla 2 kitap okuyum iki pubmed teorik compound okuyup boyle misinformation yaymaları cok tehlikeli
botbde 2 mi 3 mu ne threadi olan bi adam bunları denemeyin diye uzun uzun anlattmıstı yanıtlarda unuttum ben bulan varsa atsın
bu pandoranın kutusnda saklanan evrendeki en etkili en gatekeep metod bile hayatınızda minimal degisimler yapıcak
ameliyat yada ovER
illa cope olmayan seyler vardır ama mt2 hgh ai gibi seyler buyuk oranda copebirader bizde ayni seyi soyluyoz ref verdigin jonas bilgisiz + bilgisiz oldugunu soylediginde kabul etmiyo
ayrica kitaplarda yazan bir bilgi 10 sene filan eski oluyo olmak zorunda
pubmedde yayinlanmadan once cogu bilgi mesela bodybuilding icin veya druglarda zaten normie bilgi olmus oluyor sonra pubmedde oluyo ofc not alwayss
genler, pathwayler ve kemik metabolizması hakkında forumda olmayan çooook fazla bilgi var kanka gidip şizofren gibi araştırmadığın sürece asla bulamazsıngatekeeplemeye calısan birini gorunce gulesim geliyor search barda 30 dakka takılsan en gatekeeplenmis bok bile cıkıcak yani
ne anlamda cope? amaca göre hiç de cope olmayan şeyler olabilirler ha tabii bir igf ya da gh vurduğunda bir anda 2 metre olmayacaksın ya da mt2 vurduğunda coloringin mükemmel olmayacak cope dediğin şey gayet yararlı kullanılabiliyorilla cope olmayan seyler vardır ama mt2 hgh ai gibi seyler buyuk oranda cope
dedigin dogru ama bunları ogrendikten sonra boyunu asırı uzatcak cok kemikli olucak metodlar ve pedler kafana dusmumuyor mlsfgenler, pathwayler ve kemik metabolizması hakkında forumda olmayan çooook fazla bilgi var kanka gidip şizofren gibi araştırmadığın sürece asla bulamazsın
mt2 temporary igf debunklandı ama bookmarklerimde gezemem bulmak icinne anlamda cope? amaca göre hiç de cope olmayan şeyler olabilirler ha tabii bir igf ya da gh vurduğunda bir anda 2 metre olmayacaksın ya da mt2 vurduğunda coloringin mükemmel olmayacak cope dediğin şey gayet yararlı kullanılabiliyor
???????????????????????????? neyi debunklandı amınakoyim growth factor hormonuna growth sağlamıyor falan mı dedilerigf debunklandı
bulursam atarım direk???????????????????????????? neyi debunklandı amınakoyim growth factor hormonuna growth sağlamıyor falan mı dedilerolum vurunca istediğiniz amaca ulaşamadığınız için compoundlara mı laf etmeye başladınız şimdi compoundinflation brutal
ortho implants ve eatetik algisida cok farkli forumdagenler, pathwayler ve kemik metabolizması hakkında forumda olmayan çooook fazla bilgi var kanka gidip şizofren gibi araştırmadığın sürece asla bulamazsın
forum tarihinde yazilmis en onemli yazilardan filan belkide ama turkce oldufu icin cogu kisi anlamayacakmesela arnett sertifikasi olan cogu ortho giantin yaptigi seyi ve fazlasini rahatlikla yapabilir, bimax planner birisi icin en onemli sey arnett sertifikasi egitimi
her orthoda bulamazsin bunu ben 20 ortho filan gittim sadece 1 bu sertifika var, eski orthom aptal birisiydi, o aptal yuzunden 6 ay filan ertelendi bimax surgery, normalde suan olmam lazimdi ama dis cekim teknigi bile yanlisti, hatta cekemiyordu,
cruise veya jolie filan neden bu kadar kusursuz? cunky ikiside cok saglam ve kaliteli bir ortho treatment aldilar daha sonra bimax + implants yaptilar jolie kesin yapti bu arada ama cruise sadcee bimax olabilir
forumda hala braces decend diyen elemanlar cogunlukta veya braves decend diyip bimax opmak isteyen kisiler filan, bir cogu bir sikik bilmiyor ve ascendleyemecek, cunku 20x daha fazla charge eden ve ise yaramayan doktorlari based aliyorlar,
soylemeyi unuttum hem merak etmistim bu altin oran nasil hesaplaniyor filan diyemesela arnett sertifikasi olan cogu ortho giantin yaptigi seyi ve fazlasini rahatlikla yapabilir, bimax planner birisi icin en onemli sey arnett sertifikasi egitimi
her orthoda bulamazsin bunu ben 20 ortho filan gittim sadece 1 bu sertifika var, eski orthom aptal birisiydi, o aptal yuzunden 6 ay filan ertelendi bimax surgery, normalde suan olmam lazimdi ama dis cekim teknigi bile yanlisti, hatta cekemiyordu,
cruise veya jolie filan neden bu kadar kusursuz? cunky ikiside cok saglam ve kaliteli bir ortho treatment aldilar daha sonra bimax + implants yaptilar jolie kesin yapti bu arada ama cruise sadcee bimax olabilir
forumda hala braces decend diyen elemanlar cogunlukta veya braves decend diyip bimax opmak isteyen kisiler filan, bir cogu bir sikik bilmiyor ve ascendleyemecek, cunku 20x daha fazla charge eden ve ise yaramayan doktorlari based aliyorlar,
iqmaxxin cope oldugunu anlamam 2 gun surdu mlsf@auitistsurvior bunun sebebi forumun çoğunluğu 18 yaşından küçüklerden oluşması
compoundlara verdiğin parayı ve araştırmanın yarısıyla sorunu basit bir estetik işlem ile çözebiliyorsun sorunların %90 ında
ama reşit olmadıkları için yapamıyorlar o yüzden copelamaya calısıyor millet bence yapacağın "ıqmax" threadi de cope,anlamlı bir değişiklik olmayacağına eminim
@Zagro yurt dısında yasaması (erişim açısından) ve euro ile harçlık alması kazanması vs.. sayesinde yine biraz avantajlı ama trde isen hiç şansın yok
bide üretimi olmayan compundlar cok pahalı değil mi amk? birkaç defa araştırıp baktım ama
Rep zaten bir anlama gelmiyor reis mal mal claimler atıyorsun ilk olarak benim amacım “ben en bilgiliyim ben gatekeeped compoundları biliyorum” değildi amacım senin claimin “gatekeep diye birşey yok iki kitap oku orgda searchle bulursun” onu debunklamak çünkü acayip saçma kitaplarda yazmıyıcak ve orgda bir kere bile ismi geçmemiş compoundu sen aylarca research yapmadan siksen bulamazsın tek başına, o kadar gatekeeplenen şey varki aklın almaz.sinirlenme sebebim millet cok yanlıs bilgi yayıyor looksmax kısmına gir en cok rep alan adamlar bile yanlıs seyler soyluıyor
ohhhh ai kullan bro
valla 2 kitap okuyum iki pubmed teorik compound okuyup boyle misinformation yaymaları cok tehlikeli
Pth analogları ne yaptığını biliyorsan ve gerekli testleri yapıyorsan o kadar tehlikeli değil ama zaten pth analogları bile surface level info yakında botb-worthy guide atıcam onun hakkında aylardır araştırıyorum.genel rant
ama pth analogları ve benzeri ilac kullanımları tehlikelidir
Bunun gibiler işte mainstream olan compoundları görüp özenen mal mal kullanan tayfa.
Cope falan değil basic yapabiliceğin en kolay şeyler ai ve hgh (mt2 ne alaka anlamadım tan olmak istersen tamam), aromasin büyüme sürecini uzatıyor growth plate ossificationı delayliyerek, hgh ise cellular ve direk hormonel olarak asıl büyümeyi sağlayan şey ben kendim 1.5cm attım 2 ayda hayvan gibi basarak yani cope değil.illa cope olmayan seyler vardır ama mt2 hgh ai gibi seyler buyuk oranda cope
natural high iq visc tetslerinde cikmistim, iq hicbir ise yaramayan birseyiqmaxxin cope oldugunu anlamam 2 gun surdu mlsf
daha cok noroplastisite ile sosyal anksitete nasıl cozulkur nt nasıol olunur threadi olucak oyuzden beyinmaxxing yapcam yazıyodum son bir iki gundur
ıq herşey ama testte ölçülebilecek birşey değilnatural high iq visc tetslerinde cikmistim, iq hicbir ise yaramayan birsey
oruntu anlamlandirma hayatta onemli olsada mindset ve baska seyler daha onemli
16 ıu basmıstın galibakendim 1.5cm attım 2 ayda hayvan gibi basarak yani cope değil.
Reis asıl amaç elinden ne geliyorsa yapmak benim yaşım LL için yetse yemin ederim planlamaya başlardım direkt ama şuan 3 yıl beklemek bana bi ömür gibi geliyor o yüzden en azından elimden gelen herşeyi yapıp ilerde “yapabiliceğim birşey yoktu elimden geleni yaptım” diyebiliyim ve copeliyabiliyim diye. Benim hardmaxxing planlarım hazır ama yine yaş yetmiyor o yüzden DIY prosedürlere yönelip elimden geleni yapıyorum.@auitistsurvior bunun sebebi forumun çoğunluğu 18 yaşından küçüklerden oluşması
compoundlara verdiğin parayı ve araştırmanın yarısıyla sorunu basit bir estetik işlem ile çözebiliyorsun sorunların %90 ında
ama reşit olmadıkları için yapamıyorlar o yüzden copelamaya calısıyor millet bence yapacağın "ıqmax" threadi de cope,anlamlı bir değişiklik olmayacağına eminim
@Zagro yurt dısında yasaması (erişim açısından) ve euro ile harçlık alması kazanması vs.. sayesinde yine biraz avantajlı ama trde isen hiç şansın yok
bide üretimi olmayan compundlar cok pahalı değil mi amk? birkaç defa araştırıp baktım ama
16iu ne amk cbum filan 10iu basiyordu ( source trust me bro )ıq herşey ama testte ölçülebilecek birşey değil
ıq aslında beyinin kapasitesi ve dünyayı nasıl gördüğün,bir bakımdan mindset de buna giriyor
testlerin neden hatalı olduguna pek cok sebep sayabilirim ama haklısın eğer kağıtta sayıyla gördüğümüz ıq önemsiz diyorsan
16 ıu basmıstın galiba
ne kadara mal oldu
knk world iq record holder isa var filan diyo yani iq tek basina cok yetersiz ama alternatifimiz yok olcu birimi olarakıq herşey ama testte ölçülebilecek birşey değil
ıq aslında beyinin kapasitesi ve dünyayı nasıl gördüğün,bir bakımdan mindset de buna giriyor
testlerin neden hatalı olduguna pek cok sebep sayabilirim ama haklısın eğer kağıtta sayıyla gördüğümüz ıq önemsiz diyorsan
16 ıu basmıstın galiba
ne kadara mal oldu
tamam cope degilse yanlısımı kabulleniyorum ozamanRep zaten bir anlama gelmiyor reis mal mal claimler atıyorsun ilk olarak benim amacım “ben en bilgiliyim ben gatekeeped compoundları biliyorum” değildi amacım senin claimin “gatekeep diye birşey yok iki kitap oku orgda searchle bulursun” onu debunklamak çünkü acayip saçma kitaplarda yazmıyıcak ve orgda bir kere bile ismi geçmemiş compoundu sen aylarca research yapmadan siksen bulamazsın tek başına, o kadar gatekeeplenen şey varki aklın almaz.
Kendin hiçbir sik bilmiyorsan bu konu hakkında ağzını açmamalısın buda benim en çok sinir olduğum şey, şimdi gidip bana random bi greyin hghyi debunklamaya çalıştığı bi threadi atmanda saçma daha geçen böyle bi threadi debunkladım ve misinformationdan sildirttim.
Pth analogları ne yaptığını biliyorsan ve gerekli testleri yapıyorsan o kadar tehlikeli değil ama zaten pth analogları bile surface level info yakında botb-worthy guide atıcam onun hakkında aylardır araştırıyorum.
Mal mal random ilaçlar kullanırsan sonuçları senin suçun bu roid ve peptide benzer bi durum ama daha dikkatli olman gerekiyor.
Bunun gibiler işte mainstream olan compoundları görüp özenen mal mal kullanan tayfa.
Cope falan değil basic yapabiliceğin en kolay şeyler ai ve hgh (mt2 ne alaka anlamadım tan olmak istersen tamam), aromasin büyüme sürecini uzatıyor growth plate ossificationı delayliyerek, hgh ise cellular ve direk hormonel olarak asıl büyümeyi sağlayan şey ben kendim 1.5cm attım 2 ayda hayvan gibi basarak yani cope değil.
Sırf botb postu olduğu için güvenmen isede çok saçma bendede botb postu var beni herhangi bir şekilde high iq mi yapıyor? Hayır rep ile aynı mantık ama tabiki daha iyi.
o yüzden ne kadar tuttu diye sordum aslındayaşım LL için yetse yemin ederim planlamaya başlardım direkt
Maardavar LL olursam o demirin sapı sana girsino yüzden ne kadar tuttu diye sordum aslında
ucuz bir ameliyat değil hghye verdiğin para ne kadar bilmiyom ama ufaktan biriktirmeye başlayabilirsin
bence 170(?) den 175-180 e herhangi bir compound ile uzaman çok zor o yüzden gercekci olman lazım
knk beni niye insta gruvuna almıyonknk world iq record holder isa var filan diyo yani iq tek basina cok yetersiz ama alternatifimiz yok olcu birimi olarak
Aga mainstream olan compoundlar veya metodların çoğu boş ve o kadar işlemli değil, mesela çok theoretical bi compound var sclerostini azaltan (romosozumab değil) ve sclerostin deficiencysi olan bireylerin nerdeyse hepsi 2 metre veya daha uzun bi boya sahip oluyorlar. Bunu herhangi bi peptid veya osteoporosis ilacı ile karşılaştırmak saçma.
Mainstream olmasıda sorun değil öğrenenlerin sadece %10-%5 civarı gerçekten kullanıyor.
Repledim reis pardon
knk ekledim seni kabul etmedim mutlulivfelix ekle beniknk beni niye insta gruvuna almıyon
iverzacom ekle benideknk ekledim seni kabul etmedim mutlulivfelix ekle beni
Bi önceki cycle 2k tuttu baya fazla compound vardı (tren, test, hgh, thyroid hormone falan filan) şimdiki ise 1k tutuyor. Yani LL fiyatına yakın bile değil ona daha biriktiririm yandan 18de boyum ile memnun değilsem.o yüzden ne kadar tuttu diye sordum aslında
ucuz bir ameliyat değil hghye verdiğin para ne kadar bilmiyom ama ufaktan biriktirmeye başlayabilirsin
bence 170(?) den 175-180 e herhangi bir compound ile uzaman çok zor o yüzden gercekci olman lazım
fakecelnatty olarak 176 olmam
ya amk 171im Hollandada ben fakecel isem gelin sikin beni amkfakecel
heightism yazmıs bide
bulan varsa benide etiketlesin threade o götü bende görmek istiyorumBurda benim dediğim compoundu bul kamerada götümü açıcam
zevk azalmaz mı o zamanfat transfer var gecen sene lurklarken gordum adamın teki gozun ustune fatpadlere yag arttırmak icin transfer yapak diyodu
bide yarragınada fat transfer yaptırabliyosun girth artar
pth analoglarını genelde hiperthroid sendromu olan hastalarda daha cok arastırma yapıyolar diye biliyorum saglıklı bireylerde etkileri cok arastırması varmıPth analogları ne yaptığını biliyorsan ve gerekli testleri yapıyorsan o kadar tehlikeli değil ama zaten pth analogları bile surface level i
o kadar ileri gitmissen amacının kendi zevkin oldugunu dusunmuyorum amac karıları etkilemekzevk azalmaz mı o zaman
zagroda atmiyo aglicammaardanın benle beefi mi var ben dısında herkese rep atmis aq @maarda
knk A ile mi basliyo adıBurda benim dediğim compoundu bul kamerada götümü açıcam
aldığım bilgilere göre zaten roid kalınlaştırıyodu sırf kadın zevk alcak diye kendisini kısıtlıyosa maldır zateno kadar ileri gitmissen amacının kendi zevkin oldugunu dusunmuyorum amac karıları etkilemek
ama bilmyiorum arastırmak lazım redditte falan vardır illa yapan r getting bigger
Tmm kral@Swii yarram gelsene gyme hızlı
Hayırknk A ile mi basliyo adı
Sanmıyorum bu GHD olmayan bireylerde hgh kullanmaya benzer bi durum ve okuduğum studylerin hiçbiri sağlıklı bireyler üzeri değildi ama teorik olarak mesela teriparatidein sağladığı benefitler sağlıklı birinde hgh kullanmak gibi.pth analoglarını genelde hiperthroid sendromu olan hastalarda daha cok arastırma yapıyolar diye biliyorum saglıklı bireylerde etkileri cok arastırması varmı
harf ya da ipucu alabilir miyimHayır