Looksmax Turkiye Subforum tarihinde yapilmis en iyi post hazirladim, yakin zamanda postlayacagim.

Sanmıyorum bu GHD olmayan bireylerde hgh kullanmaya benzer bi durum ve okuduğum studylerin hiçbiri sağlıklı bireyler üzeri değildi ama teorik olarak mesela teriparatidein sağladığı benefitler sağlıklı birinde hgh kullanmak gibi.
1756476900631
bu adam hakknda dusuncelerin

• +1
Reactions: pashanimair, Auchelius and Zagro
  • +1
Reactions: pashanimair, menas, Auchelius and 1 other person
Yarısı doğru ama gerisine katılmıyorum eve gelince anlatabilirim istersen
bu adam bu forumun eski versiyonunda falanda aktifmis 6 yıllık kullanıcı oyuzden

• +1
Reactions: Zagro, pashanimair and Auchelius
bu adam bu forumun eski versiyonunda falanda aktifmis 6 yıllık kullanıcı oyuzden
attım acaba dogrumu diyo diye ve evet eve gelince anlat pls

• +1
Reactions: Zagro, pashanimair and Auchelius
  • Woah
  • +1
Reactions: Zagro and pashanimair
knk mesela gatekeep denilecek bilgilerden bir ornek

custom shoe lifters
konfor denge + pesplabus fitek fixliyor
yaptirirken 1’ 2’ inch ekleyebiliyorsun, denge sorunu 0 cunku custom.

ben 6 ay once filan yaptirmistim harika birsey
shoe lift ler aşırı rahatsız düzgünü lazım harbiden içe basıyorum biraz bide

• +1
thread ardayi bekliyo

• +1
Reactions: Zagro and meynet
ıq herşey ama testte ölçülebilecek birşey değil
ıq aslında beyinin kapasitesi ve dünyayı nasıl gördüğün,bir bakımdan mindset de buna giriyor

testlerin neden hatalı olduguna pek cok sebep sayabilirim ama haklısın eğer kağıtta sayıyla gördüğümüz ıq önemsiz diyorsan

16 ıu basmıstın galiba
ne kadara mal oldu
İq nasıl testle ölçülemiyor? Kanka iq dediğin şeyi direk net olarak ölçcebiliyorlar iq aslında yanlış hatırlamıyorsam beyin çeperi etrafındaki gri madde ile ilgiliydi bir kaç beyin tomografisi ile ölçülebilir diye hatırlıyorum ?

• +1
  • +1
Reactions: Auchelius, Zagro and pashanimair
İq nasıl testle ölçülemiyor? Kanka iq dediğin şeyi direk net olarak ölçcebiliyorlar iq aslında yanlış hatırlamıyorsam beyin çeperi etrafındaki gri madde ile ilgiliydi bir kaç beyin tomografisi ile ölçülebilir diye hatırlıyorum ?
Beyin tomografisi degilde mri gosteriyo o seyleri kanka ama yinede bundan birinin iqsunu belirleyemezsin sadece iq ile pozitif korelasyonu olan gri madde miktari, beyaz madde butunlugu bide beyin hacmi gibi seyleri gosterir ama bu yeterli degil iq testleride kusursuz degil bi tahmin veriyolar galiba

• +1
Reactions: Auchelius, Zagro and ascendantwill
Merakla bekliyoruz mogeater :)

• +1
Reactions: Zagro and MogEater
@menas atiyom simdi

• +1
Reactions: Auchelius, Zagro and menas
  • JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, pashanimair, Serialsuicide and 1 other person
Amkk götümü açmıyom sg çok fazla ipucu verdim ya sayılmaz
lan açıcaksın o götü bulmuş çocuk işte hadi at bekliyorum uyumadan göriyim:lul:

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, Zagro, pashanimair and 1 other person
Amkk götümü açmıyom sg çok fazla ipucu verdim ya sayılmaz
AŞSLAŞDAŞXŞSŞÖDSŞFLÇSÇF BASTA DİCEKTİN ONU O GÖTÜ VERCEN AACA DICEKTIM AZ KALSIN ONDAN SORDUM BAS HARFI A MI DIYE HAJDŞAMDÖAMDİAŞS

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, Zagro and pashanimair
ya zeref sana ne atsam bambaska birsey soyluyon contextle alakasi bile yok dedigin seylerin
dm bak atiyom

• +1
Reactions: Auchelius and Zagro
View attachment 4063697bu adam hakknda dusuncelerin
Adam ballandırıyo böyle böyle kullan şunu kullan diyo hepsinde haklı ve efekti gerçekten olur ama sonda bi sik olmaz boşuna yapma diyor otistik mi bu arkadaş.

Ancillary o kadar lazım olan birşey değil ama tabiki sağlığını göz önünde bulunduruyorsan dikkat ediyorsan falan kullanabilirsin bide en iyi glp-1 antagonist reta falan olabilir ama başka peptidlerde var insulin desentisation için MOTS-c mesela ve bunda glp-1larda olan sorun yok istediğin gibi yemek yiyebilirsin açlık ile oynamıyor, yani bu sorunda gitti.

Eskiden daha zordu peptidlere erişim şuan acayip kolay yani bu daha çok onun kişisel bi sorunu ve kendiside demiş şuan hgh acayip ucuz, erişimi kolay ve kalitesi yüksek.

Dediği pathwayler etkili ama acayip değil tabikide yani 6cm falan max uzayabilirsin en iyi possibility. Adam zaten kendiside demiş normal büyümesi mi yoksa peptidler tarafından mı emin olamazsın ama sondada siktir git 20lerde bas boş demiş bi sik anlamadım fear monger/gatekeep falanmı amacı acaba.

Heryerde ise metformin kullanmanı önermiş ama ben heryerde etkisiz olduğunu duyuyordum en son.

• +1
Reactions: Auchelius
Aga mainstream olan compoundlar veya metodların çoğu boş ve o kadar işlemli değil, mesela çok theoretical bi compound var sclerostini azaltan (romosozumab değil) ve sclerostin deficiencysi olan bireylerin nerdeyse hepsi 2 metre veya daha uzun bi boya sahip oluyorlar. Bunu herhangi bi peptid veya osteoporosis ilacı ile karşılaştırmak saçma.

Mainstream olmasıda sorun değil öğrenenlerin sadece %10-%5 civarı gerçekten kullanıyor.

Repledim reis pardon
bilader o ne demek amk

• +1
fear monger/gatekeep falanmı amacı acaba.
su forumda botb thread jonasdan gelen gatekeep sanmistim ilk gördügümde belki gercekden gatekeep yapmak istedi belkide dediklerine inaniyordur

Ama bana göre hepsi cope ve hic bir sike yaramiyacak cünkü genetik ne yapsan yap degismez
Annen babanin boyuna göre kisaysan yap derim hgh dene ama genetik limiti gecmek diye falan birsey yok

Cocuklarda studyde hgh kullaninca tek hizli ulasiyorlar boylarina ama ekstra uzama olmuyor

Ai ekleyipte 5cm falan ekstra oluyodu heralde tam hatirlamiyom
Ai ile e2 crashlemek cok kolay ama ve cogu lablarda sensitive e2 testi olmadigi icin crashlediginide bilmiyon
Estrojen beyin icin baya önemli

Bide iss veya gh deficit olan studyler sayilmaz onlar genetik boylarindan daha kisalar

1756509213886

• +1
ya zeref sana ne atsam bambaska birsey soyluyon contextle alakasi bile yok dedigin seylerin
dm bak atiyom
olum adam sadece yo yazmış dmden amk kafayı yicem

• JFL
su forumda botb thread jonasdan gelen gatekeep sanmistim ilk gördügümde belki gercekden gatekeep yapmak istedi belkide dediklerine inaniyordur
Çoğu dediği şeyde haklı ama genel claimi “kemikleri roid/peptid ike büyütemezsin” olayı çok kolay bir şekilde debunklanıyor hemen hemen çünkü yüksek dose hgh ile 2 yıl civarı bassan yüzünde acromegalic featureler gelieye başlicak abnormal kemik büyümesi sayesinde.

Ama acromegalic yüz featureları güzel veya ideal olmadığı için yine bir şekilde kendini looksminliyorsun ama claimi doğru değil.

Ama bana göre hepsi cope ve hic bir sike yaramiyacak cünkü genetik ne yapsan yap degismez
Annen babanin boyuna göre kisaysan yap derim hgh dene ama genetik limiti gecmek diye falan birsey yok
Burda tam katılmıyorum reis ben eskidende bunu düşünüyordum ama başka kemik büyümesi için gereken pathwayler falan öğrendikçe ve çevreme baktıktan sonra olması gereken genetic limitinden kat kat daha uzun arkadaşlarım var yani tam olarak bi limit plduğunu sanmıyorum.

Annen babanın boyuna göre kısaysa tabikide yine kullan o zaman daha işlevli olması lazım çünkü bu genelde epigenetic sepebler düzeyi oluyor.
Cocuklarda studyde hgh kullaninca tek hizli ulasiyorlar boylarina ama ekstra uzama olmuyor

Ai ekleyipte 5cm falan ekstra oluyodu heralde tam hatirlamiyom
Ai ile e2 crashlemek cok kolay ama ve cogu lablarda sensitive e2 testi olmadigi icin crashlediginide bilmiyon
Estrojen beyin icin baya önemli
Genelde gördüğüm studylerde baya düşük doz ile nerdeyse normalde olan bi çoçuk ile benzer bi gh seviyesine getiriyorlar, az yüksek dozda kullan study var ama çok farklı mesela heightmaxxing için kullanıp kendi stackini yaparsan daha iyi sonuçlar alırsın.

Ai ile crashlemek kolaymı bilmiyorum kişisel olarak ben tam istediğim seviyede tuttum kan testi olmadan dozlamayı düzgün yaparsan veya herhangi bi abnormal reaksiyonun yoksa e2yi düzgün seviyelerde tutmak kolay bence. Bide beyin gelişimi 20lere kadar devam ediyor temporary olarak aromasin ile durdurursan çok birşey olmaz ama burda e2nin seviyedide önemli.

• +1
Reactions: GatoradeTRZ8 and Auchelius
yüksek dose hgh ile 2 yıl civarı bassan yüzünde acromegalic featureler gelieye başlicak abnormal kemik büyümesi sayesinde.

Ama acromegalic yüz featureları güzel veya ideal olmadığı için yine bir şekilde kendini looksminliyorsun ama claimi doğru değil.
Acromegalilerin gen expressionleri farkli oluyor ama normal insanlarla kiyaslanmasi dogru olmaz bence

Ben hgh kullandim 6 ay ve 5 ay 150mg testo
1.5 cm uzadim gibi ama skolyoz düzelip gelmisde olabilir yada natural uzama
Zygolar biraz degisti testo ekleyince ama asiri degisim degil yani natty olma sansi var
Bide downgrowth oldu gibi

Yani yüzümü pek iyi etkilemedi bide dedigim gibi belki nattydir

Acromegaly gibi olmasi icin ne yapsan yap aynisi olmaz ananin amindan ciktigin an vursan bile 2 metre acromegaly yüzlü olmasin

Burda tam katılmıyorum reis ben eskidende bunu düşünüyordum ama başka kemik büyümesi için gereken pathwayler falan öğrendikçe ve çevreme baktıktan sonra olması gereken genetic limitinden kat kat daha uzun arkadaşlarım var yani tam olarak bi limit plduğunu sanmıyorum.
Hgh en fazla kullanilan doktorlar tarafindan studylerde en fazla beklentiler hgh dan geliyor
O bile yaramiyorsa senin buldugun niye yarasin

Arkadaslarin annesinden babasindan uzunsa dayisin amcasina dedesinede cekmis olabilir o zaten kendi kendinden gösterir ama tüm sülalen kisaysa uzun olamasin
Arkadaslarin ondan uzuyor hgh vurmadan
Anne baba kisa ama dayin uzunsa dayinin genetigi aldiysan zaten uzun olacaksin natural

• +1
Reactions: Zagro and Auchelius
Genelde gördüğüm studylerde baya düşük doz ile nerdeyse normalde olan bi çoçuk ile benzer bi gh seviyesine getiriyorlar, az yüksek dozda kullan study var ama çok farklı mesela heightmaxxing için kullanıp kendi stackini yaparsan daha iyi sonuçlar alırsın.

2.8cm kanka
55kg da 5iu ediyor

Ai ile crashlemek kolaymı bilmiyorum kişisel olarak ben tam istediğim seviyede tuttum kan testi olmadan dozlamayı düzgün yaparsan veya herhangi bi abnormal reaksiyonun yoksa e2yi düzgün seviyelerde tutmak kolay bence. Bide beyin gelişimi 20lere kadar devam ediyor temporary olarak aromasin ile durdurursan çok birşey olmaz ama burda e2nin seviyedide önemli.
Evet kolay

Kan testi olmadan yapmak salaklik
Benim 1mg adex atarken günde e2 im 5 falanmistir ama ben yinede normal hissediyordum
Hissetmesen bile zarar yaptigini bilip bilmiyorsun

Beyin gelisimi devam ediyor 20lerde ama en önemli dönemlerde beyin icin en önemli ve organ koruyucu olan hormonu crashlemek büyük ihtimal siker

• +1
Bu mu knk
1000022408

• JFL
Reactions: Serialsuicide, Resistance. and Auchelius
Acromegalilerin gen expressionleri farkli oluyor ama normal insanlarla kiyaslanmasi dogru olmaz bence

Ben hgh kullandim 6 ay ve 5 ay 150mg testo
1.5 cm uzadim gibi ama skolyoz düzelip gelmisde olabilir yada natural uzama
Zygolar biraz degisti testo ekleyince ama asiri degisim degil yani natty olma sansi var
Bide downgrowth oldu gibi
Acromegali pre natal olan bi hastalık/kondisyon değil reis yüksek seviye igf seviyeleri ve uzun bi zaman boyunca öyle olunca gelişiyor. Yani kıyaslanabilir çünkü seninde ulaşabiliceğin birşey.

“Ben hgh kullandim 6 ay ve 5 ay 150mg testo
1.5 cm uzadim gibi ama skolyoz düzelip gelmisde olabilir yada natural uzama” bunu bilmek zaten imkansız ama mesela ben 6 ay uzamayıpda bi anda 2 ayda 1.5cm uzadım stackte yani logical olarak hgh ve kullandığım diğer roidlerden dolayı olmalı. Downgrowthta sana bağlı olan birşey yani roidler ve peptidler sana ccw rotation gibi bir efekt sağlamıyıcak o yüzden aynı yöne doğru kemik gelişmesi normal bence.

Acromegaly gibi olmasi icin ne yapsan yap aynisi olmaz ananin amindan ciktigin an vursan bile 2 metre acromegaly yüzlü olmasin
Tabikide olursun aga dediğim gibi prenatal birşey değil bu doğumdan önce tetiklenen birşey değil, 1-2 yıl 16iu vur yarra yersin direkt looksmin.

Hgh en fazla kullanilan doktorlar tarafindan studylerde en fazla beklentiler hgh dan geliyor
O bile yaramiyorsa senin buldugun niye yarasin
Reis hgh en basic compound hghden büyüme görmen için igf/ghden başka pathwayler var sen kemik büyümesini durduran ana pathwayi blocklarsan tabikide kat kat daha fazla etki görürsün çünkü hghdeki büyüme etkisi birsürü başka hormon ve receptorlerine bağlı birşey. Doktorlar tarafından kullanılma sebebi ise en pöpüler ve supervision ile riski az olan bir compound şimdi gidipte kanser, osteoporosis ilaci vb şeyler vermiyicekler çocuğa az büyüsün diye.

Arkadaslarin annesinden babasindan uzunsa dayisin amcasina dedesinede cekmis olabilir o zaten kendi kendinden gösterir ama tüm sülalen kisaysa uzun olamasin
Arkadaslarin ondan uzuyor hgh vurmadan
Anne baba kisa ama dayin uzunsa dayinin genetigi aldiysan zaten uzun olacaksin natural
Arkadaşımın bütün sülale kısa bir öbürü ise ebeveynlerine 10-15cm fark atıyor ama normalde sadece max babasından 4cm daha uzun olması gerekiyor ideal büyümesi bu.

Onlarda kesin olarak herhangi bi hormon veya receptorde birşey varki bu kadar büyüme tetikleniyor.

Kan testi olmadan yapmak salaklik
Benim 1mg adex atarken günde e2 im 5 falanmistir ama ben yinede normal hissediyordum
Hissetmesen bile zarar yaptigini bilip bilmiyorsun

Beyin gelisimi devam ediyor 20lerde ama en önemli dönemlerde beyin icin en önemli ve organ koruyucu olan hormonu crashlemek büyük ihtimal siker
Evet salaklık ama yapılmadanda oluyor ben on üstü unit hgh ve gram gram steroid ile kan testi olmadan tam istediğim seviyelerde tutmayı başardım. Zaten his olarak gitmen çok saçma ben genel dozajlama ile istediğim seviyede tuttum.

Crashlemek zaten gerizekalılık aga 20pg de tutsan tam ideal ordan aşağısında kemik büyümesi zaten gerçekleşmiyor ordan yukarısında ise growth plateler direkt kapanıyor.

• +1
Reactions: GatoradeTRZ8, Auchelius and MogEater
Acromegali pre natal olan bi hastalık/kondisyon değil reis yüksek seviye igf seviyeleri ve uzun bi zaman boyunca öyle olunca gelişiyor. Yani kıyaslanabilir çünkü seninde ulaşabiliceğin birşey.

1.5 cm uzadim gibi ama skolyoz düzelip gelmisde olabilir yada natural uzama” bunu bilmek zaten imkansız ama mesela ben 6 ay uzamayıpda bi anda 2 ayda 1.5cm uzadım stackte yani logical olarak hgh ve kullandığım diğer roidlerden dolayı olmalı. Downgrowthta sana bağlı olan birşey yani roidler ve peptidler sana ccw rotation gibi bir efekt sağlamıyıcak o yüzden aynı yöne doğru kemik gelişmesi normal bence.

Tabikide olursun aga dediğim gibi prenatal birşey değil bu doğumdan önce tetiklenen birşey değil, 1-2 yıl 16iu vur yarra yersin direkt looksmin.

Reis hgh en basic compound hghden büyüme görmen için igf/ghden başka pathwayler var sen kemik büyümesini durduran ana pathwayi blocklarsan tabikide kat kat daha fazla etki görürsün çünkü hghdeki büyüme etkisi birsürü başka hormon ve receptorlerine bağlı birşey. Doktorlar tarafından kullanılma sebebi ise en pöpüler ve supervision ile riski az olan bir compound şimdi gidipte kanser, osteoporosis ilaci vb şeyler vermiyicekler çocuğa az büyüsün diye.

Arkadaşımın bütün sülale kısa bir öbürü ise ebeveynlerine 10-15cm fark atıyor ama normalde sadece max babasından 4cm daha uzun olması gerekiyor ideal büyümesi bu.

Onlarda kesin olarak herhangi bi hormon veya receptorde birşey varki bu kadar büyüme tetikleniyor.

Evet salaklık ama yapılmadanda oluyor ben on üstü unit hgh ve gram gram steroid ile kan testi olmadan tam istediğim seviyelerde tutmayı başardım. Zaten his olarak gitmen çok saçma ben genel dozajlama ile istediğim seviyede tuttum.

Crashlemek zaten gerizekalılık aga 20pg de tutsan tam ideal ordan aşağısında kemik büyümesi zaten gerçekleşmiyor ordan yukarısında ise growth plateler direkt kapanıyor.
grup bakar misin biraderim

• +1
Reactions: Zagro
giantın musterileri mal oldugu icin mal standartları ve beklentileri var

soft tissue ile alakalı cogu sey yine mainstream fatpadlerin iyiyse anti aging falan varsa ısın yzuıde 80 i geri kalanı botb de var yani
Sizce gianta gidilir mi bu adam hakkında ne düşünüyorsunuz ? Kendisi pek tekin gelmedi bana nedense. Kliniği yok, sertifikası var mı belli değil, botched vakaları var, narsist ve paracı biri olduğunu söyleyenler var kararsız kaldım açıkçası.

• +1
Sizce gianta gidilir mi bu adam hakkında ne düşünüyorsunuz ? Kendisi pek tekin gelmedi bana nedense. Kliniği yok, sertifikası var mı belli değil, botched vakaları var, narsist ve paracı biri olduğunu söyleyenler var kararsız kaldım açıkçası.
Kanka cok pahalı cok amk. Jaw angle 16k dolar falan bimax 25k dolar falan amk onun yerine yerel kliniklerle konusmak daha mantıklı giants cidden cok pahalı diğer kliniklere kıyasla

• +1
Reactions: Serialsuicide and Auchelius
Kanka cok pahalı cok amk. Jaw angle 16k dolar falan bimax 25k dolar falan amk onun yerine yerel kliniklerle konusmak daha mantıklı giants cidden cok pahalı diğer kliniklere kıyasla
Benim orta yüzüm çökük, infraorbital implant yaptırmak istiyorum bimaxla birlikte ama 1 milyon tl gibi fiyatlar çok uçuk, cerrahın tasarlayacağı implant daha ucuza gelmez mi ?

• +1
Reactions: Auchelius and Resistance.
Benim orta yüzüm çökük, infraorbital implant yaptırmak istiyorum bimaxla birlikte ama 1 milyon tl gibi fiyatlar çok uçuk, cerrahın tasarlayacağı implant daha ucuza gelmez mi ?
Kral bu arada bende aynısını olmak istiyorum:D

alt göz implantları + bsso + lefort 1

Kral bilmiyomda giants daha cok yurtdışındakı zengin elemanları avlıyo gibi ben dişcimle konuştuydum bana bimax lefort + bsso 7500 euro dedi amk(lef1 muhtemelen) giants nası 20-25k dolar fiyat cekıyo onu anlamıyorum.

• +1
Reactions: Serialsuicide, Auchelius and tiredman
Kral bu arada bende aynısını olmak istiyorum:D

alt göz implantları + bsso + lefort 1

Kral bilmiyomda giants daha cok yurtdışındakı zengin elemanları avlıyo gibi ben dişcimle konuştuydum bana bimax lefort + bsso 7500 euro dedi amk(lef1 muhtemelen) giants nası 20-25k dolar fiyat cekıyo onu anlamıyorum.
Giantın çalıştığı Burak Sercan Erçin için bimax + malar implantlar 20 k tutuyordu sanırım evet türk vatandaşlar için de geçerli bu birisi arayıp sormuştu.

• +1
Giantın çalıştığı Burak Sercan Erçin için bimax + malar implantlar 20 k tutuyordu sanırım evet türk vatandaşlar için de geçerli bu birisi arayıp sormuştu.
Burak Sercandamı giants ile çalışıyo amk ben Celal candırlı çalışıyo sanıyodum 20k ne amına koyayım aşırı pahalı elbet daha uyguna yapan klinikler vardır.

• +1
Reactions: Auchelius and tiredman
Burak Sercandamı giants ile çalışıyo amk ben Celal candırlı çalışıyo sanıyodum 20k ne amına koyayım aşırı pahalı elbet daha uyguna yapan klinikler vardır.
Giant sanırım artık celal ile çalışmıyor çünkü bunu kendi demişti görmüştüm. 20 k usd türk vatandaşlar için çok zor hem bse plastik cerrah 10 k bimax fiyatı ne aq

• +1
Giant sanırım artık celal ile çalışmıyor çünkü bunu kendi demişti görmüştüm. 20 k usd türk vatandaşlar için çok zor hem bse plastik cerrah 10 k bimax fiyatı ne aq
conv gel.

aga bu postun tek günde 1000 görüntülenme alması normal değil
aramızda gerçekten ne kadar lurker var?

• +1
Reactions: why not me?, Serialsuicide, Auchelius and 1 other person
tum threadleri okumadim ama 1m botched ihtimaline vermek sacma,
high cut lf1 classic djs before mse 12mm
after fat transfer ve silicon malar implant gercekci hedef

5k usd max tum ortho + braces tedavisi
2-4k usd malar implant fat transfer

ayrica surece yayildigi icin odemesi daha kolay.
cogunuz asgari ucret bile kazanmiyorken bothced ihtimali olan sacma planlar sizi gerceklikten ve basarma ihtimaliniz olan hedeflerden alikoyuyor.

mukemmeloueticiligi hedefliyorsaniz djs after malar after malar removel custom infra malar en mantikli yol

• JFL
Reactions: Resistance.

cogunuz asgari ucret bile kazanmiyorken bothced ihtimali olan sacma planlar sizi gerceklikten ve basarma ihtimaliniz olan hedeflerden alikoyuyor.

mukemmeloueticiligi hedefliyorsaniz djs after malar after malar removel custom infra malar en mantikli yol
Ya baba türkçe konuş amk

• JFL
  • +1
Reactions: why not me?, Serialsuicide and Auchelius
at artık threadi

• +1
Reactions: reanrao
birader bizde ayni seyi soyluyoz ref verdigin jonas bilgisiz + bilgisiz oldugunu soylediginde kabul etmiyo

ayrica kitaplarda yazan bir bilgi 10 sene filan eski oluyo olmak zorunda
pubmedde yayinlanmadan once cogu bilgi mesela bodybuilding icin veya druglarda zaten normie bilgi olmus oluyor sonra pubmedde oluyo ofc not alwayss
Keep thinking about roiding for bone mass stupid fucktard you're not even sentient.

If you were "smart" you'd realise I'm trying to help people not obstruct them from reaching goals which in most cases are unrealistic. Shame on you @menas for not defending my/our name here.

Also the average bodybuilder doesn't care about roiding based on the current scientific literature retard, none of this is water

How unmanly/dishonorable do you have to be to slander my name in a different language behind my back :feelskek:

• +1
  • JFL
Reactions: GatoradeTRZ8, yadih, Zagro and 3 others
If you were "smart" you'd realise I'm trying to help people not obstruct them from reaching goals which in most cases are unrealistic. Shame on you @
menas
@menas for not defending my/our name here.
Nigga thinks i rot in this shitty section lol

• +1
Reactions: Zagro and SlayerJonas
Boneking alt olabilir mi

Keep thinking about roiding for bone mass stupid fucktard you're not even sentient.

If you were "smart" you'd realise I'm trying to help people not obstruct them from reaching goals which in most cases are unrealistic. Shame on you @menas for not defending my/our name here.

Also the average bodybuilder doesn't care about roiding based on the current scientific literature retard, none of this is water

How unmanly/dishonorable do you have to be to slander my name in a different language behind my back :feelskek:
I was talking about our discussion on palate expanders, and I think I’m right. Idgaf. Even if steroids work for facial bones, acromegaly isn’t aesthetics.

• +1
Reactions: why not me? and Auchelius
thread i at artık

• +1
  • JFL
Reactions: why not me? and Serialsuicide
Ben giantism demek istedim kendin üretigin acromegaly cok belirli fark etmez yüze yoksa her boy icin gh alan her cocuk horse face olurdu

Tumor yüzünden 24/7 hgh produse oluyor tumorun nedenide gen mutasyon yüzünden gen ifadesi nasil hgh reaksiyon yaptigida büyük ihtimal farklidir normal insanla karsilastirinca

Kanka growth velocity artirmis olabilir babanin veya annenin boyuna göre kisaysan
Ayni sey degil tumor 24/7 calisiyor bide bu giantismler gec yasdada uzuyor
Hgh alinca tek aksam büyük spike yasiyon
Genelde hgh alan cocuklar hizli uzayip erken gelisim bitiriyorlar
Doktorlar 3-4cm icin günde 1mg adex veriyorlar oclar ben o cocuklarda Bone Density scan ve beyin analizi görmek isterdim
Kanka iste bu cocuklar bi bok kullanmadan uzuyorlar
Biz niye uzamiyoz cünkü genimiz bok gibi
Bende taniyom bi cocuk 190 anne 155 baba 165 ama cocugun dayilari 185-190
Yok bence sülalede uzun biri varki onun genlerini aldilar

190 boyunda adaminda 165 adaminda igf1 seviyesi ayni oluyor pathway falan veya igf1e nasil tepki verdigi bu kadar cok etkilemez 165 adami 180 yapmaz
Kanka kan testi yapmadiysan nerden biliyon tam istedigin yerde durdugunu

Ben 12.5mg aromasin günde atarken e2im 36 geldi 170mg testoda

Bide clia testi erkeklerde tam dogru göstertmiyo normalden biraz yüksek gösteriyor ve cogu lab de tek clia var amerikada veya büyük bi sehirde yasamiyorsan
evet 20 idealda 20de tutmak icin kanntesti lc/ms veya sensitive lazim

Bide genelde 20nin alti tutuluyi diye duydum plaklar icin
Ama 40% yavaslatiyor zaten plak kapanma hizini 25den20e düsürsen pek fark yapmaz

Last edited:
  • +1
Reactions: Auchelius and why not me?

Saf estetik amaçlı malar implant için silikon tercih edilebilir ama çok recessed olanlar için titanyum daha uygun değil mi ?

• +1
Saf estetik amaçlı malar implant için silikon tercih edilebilir ama çok recessed olanlar için titanyum daha uygun değil mi ?
titaium infra-malar her zaman daha iyi ama 20k usd + botched ihtimali cok fzla, uncanny filan

• +1