Makyaj Threadi

foidsforlife

foidsforlife

Iron
beyler bi tane Türkçe kocaman makyaj threadi vardı (fraudmaxx değil) bulamıyorum şimdi onu bulan veya kaydeden varsa atabilir mi

• +1
Reactions: Orcairis
beyler bi tane Türkçe kocaman makyaj threadi vardı (fraudmaxx değil) bulamıyorum şimdi onu bulan veya kaydeden varsa atabilir mi
lan makyaj ne karı kılıklı ibne.yani yanlış anlaşılmasın sadece göz çevresiyse sorun yokta bide bs yara izlerini fondotenle kapatmakta sorun yokta gidip yok bilmem ruj süreliym allık süreyim falan sakın ha

• +1
Reactions: zeta_mogging
lan makyaj ne karı kılıklı ibne.yani yanlış anlaşılmasın sadece göz çevresiyse sorun yokta bide bs yara izlerini fondotenle kapatmakta sorun yokta gidip yok bilmem ruj süreliym allık süreyim falan sakın ha
:incel:

• JFL
Reactions: evexoria
bide gotume dont stop yaziyom o da sayılır mı yoksa ibine miyim

• Woah
siyah boya yanaklara surup hallow cheeksmi yapacan

• +1
Reactions: veneficus
iyi fikirmiş sana kim öğretiyo bunları
instagramda gordum hatta adam hallow cheeks kalemi satiyodu iziyon orayi sonra parmaginla yayiyon hallow cheek oluyo zahmetsiz

• +1
Reactions: veneficus
instagramda gordum hatta adam hallow cheeks kalemi satiyodu iziyon orayi sonra parmaginla yayiyon hallow cheek oluyo zahmetsiz
high risk low reward amına koyayım ben o adamın onun yerine tüm gün cheekbite yaparım daha iyi

• Hmm...
Reactions: zeta_mogging
ananın aq bi sussaniza olm dört dörtlük maskülen adammış gibi herşeyi yargiliyonuz bundan sonra bu mahallede gelen geçene yargı basmayacak oğlum

@foidsforlife belli olmayacak kadar yapman makuldur kardeşim gidip hollow cheeks diye cheekbite atacağına hafif makyajını yap kontürle pek farkedilmesin

Birini abartı yapmazsan farketmemeleri çok muhtemel ama cheekbiteyi normie bile anlıyor

• +1
ananın aq bi sussaniza olm dört dörtlük maskülen adammış gibi herşeyi yargiliyonuz

@foidsforlife belli olmayacak kadar yapman makuldur kardeşim gidip hollow cheeks diye cheekbite atacağına hafif makyajını yap kontürle pek farkedilmesin

Birini abartı yapmazsan farketmemeleri çok muhtemel ama cheekbiteyi normie bile anlıyor
taşşak geçtiğimi anlayamadın mı bide annene niye küfür ediyorsun

ananın aq bi sussaniza olm dört dörtlük maskülen adammış gibi herşeyi yargiliyonuz bundan sonra bu mahallede gelen geçene yargı basmayacak oğlum

cheekbite+hollow cheek=holy makeup

• JFL
Reactions: jsbera
Makyaji kizlar anliyor ve bence uncanny duruyor cogu
Uzun sure disarida makyajli gezdim, hayatim uzerindeki tek degisikligi annemin bunlari niye aliyosun sorulariydi

Hangi kısımdan itibaren taşak geçmediğini anlayabiliyoruz

yaw ruj ne zaten ruju kızların bazıları bile surmuyor nemlendirici suruceksin
tamam anama sövmene gerek yok anlıyorsan