JustAhuman
Iron
saçımı aşırı kötü yaptı saç tipine göre değişirmi bilmiyorum ama çalı süpürgesi gibi oldu saçım bide alnıma saçım değiyor alnımdada hep sivilcelenme oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
saçın kötü kokmuyormu? ben gecen yaz 3 ay falan sampuan kullanmadım saçım leş gibi kokuyordu1 senedir şampuan sürmedim sacım en iyi halinde
yağ dengesine bağlısaçın kötü kokmuyormu? ben gecen yaz 3 ay falan sampuan kullanmadım saçım leş gibi kokuyordu
saçına kolonya dök kolonyanın içindeki etanol C2H5OH saçındaki fazla unnatural yağları alıp götürür ve geriye parlak ve sağlıklı bir görüntü bırakırsaçımı aşırı kötü yaptı saç tipine göre değişirmi bilmiyorum ama çalı süpürgesi gibi oldu saçım bide alnıma saçım değiyor alnımdada hep sivilcelenme oldu
kolonyadaki alkol saç derisini kurutuyor.saçına kolonya dök kolonyanın içindeki etanol C2H5OH saçındaki fazla unnatural yağları alıp götürür ve geriye parlak ve sağlıklı bir görüntü bırakır
ciğ yumurta ile yikamayi denedim cope sacim en kötü haline gelmisti neyseki eski haline dondüyav çiğ et yiyenlerle aynı kişiler amk yumurtayla yıkan diyenler sikleme hiç
Saçların alışması için biraz zaman ver. Bıraktıktan sonra 2-3 hafta hatta 1 ay bok gibi bir saçla gezebilirsin saçın dengesini kurması zaman alıyor, eğer hala elektrikleniyorsa falan bazı yağları alıp sürebilirsin saçını zamanla tanıyacaksın zaten sabır gerektiren bir şey, bu uğraşa değer mi bence kesinlikle değer.saçımı aşırı kötü yaptı saç tipine göre değişirmi bilmiyorum ama çalı süpürgesi gibi oldu saçım bide alnıma saçım değiyor alnımdada hep sivilcelenme oldu
yok be o bana gelmez artık aşırı pis hissediyorum no shampoo yaparken bide istediğim saça/saç şekline zaten kaliteli bi şampuanla basitçe ulaşabiliyorumSaçların alışması için biraz zaman ver. Bıraktıktan sonra 2-3 hafta hatta 1 ay bok gibi bir saçla gezebilirsin saçın dengesini kurması zaman alıyor, eğer hala elektrikleniyorsa falan bazı yağları alıp sürebilirsin saçını zamanla tanıyacaksın zaten sabır gerektiren bir şey, bu uğraşa değer mi bence kesinlikle değer.
oglum takılıyorum ya ciddi konuşmadımkolonyadaki alkol saç derisini kurutuyor.