ödem nasil gecer

Turanmethod

Turanmethod

Iron
günlük 3.5 4 litre su + idman atmama ragmen her sabah odemli kalkiyorum (cok fazla degil fakat odemli yinede ) sabah kardiyo veya idman atinca odem azaliyor bu hergün devam ediyor ne yapabilirim onerilere acigim ♥️♥️

• +1
Reactions: Kayra139 and veneficus
gece ağzından mı nefes alıyorsun?

• +1
Reactions: Turanmethod
Eplerone

• +1
Reactions: morh and Topkra
günlük 3.5 4 litre su + idman atmama ragmen her sabah odemli kalkiyorum (cok fazla degil fakat odemli yinede ) sabah kardiyo veya idman atinca odem azaliyor bu hergün devam ediyor ne yapabilirim onerilere acigim ♥️♥️
Knk sabah ödemle uyanmak gayet normal bişi diye biliyorum ben. bende sabah ödemle uyanıyorum ama min15-20dk ya falan ödemin çoğu gidiyor zaten

• +1
Reactions: xantares, veneficus, EK0 and 1 other person
Knk sabah ödemle uyanmak gayet normal bişi diye biliyorum ben. bende sabah ödemle uyanıyorum ama min15-20dk ya falan ödemin çoğu gidiyor zaten
her sabah saclarim kivircik oldugundan duşa girmem gerekiyor ayriyetten testodan dolayi (genetik ilac kullanmiyorum ) sakallarim cikmis oluyor buda odemi daha fazlaymis gibi gosteriyor bende daha kolay olsun diye kardiyo daha sonrasi duş + traş yapiyorum ama hergün hergün sıkıntı olmaya başladi ne onerirsiniz mesela bir arkadaşim var mhtn falan cocuk sabah okula kalktigi gibi geliyordu ne duş ne traş saclari dalgali oldugundan cok guzel hacimleniyordu zaten idolum ve en yakin arkadaşlarimdan (şansa bak ki ayriyetten 185 boyu var )

• +1
Reactions: NoxInfernum
Ekstra yağ var kanka odemdir odur budur kürde olmadığınız ya da hasta olmadığınız sürece cope. Yüzde 10 bodyfat civarında değilsen yüzün hiçbir zaman tamamen leanmis gibi durmaz zaten.

• +1
Reactions: xantares, Serialsuicide, veneficus and 2 others
Ekstra yağ var kanka odemdir odur budur kürde olmadığınız ya da hasta olmadığınız sürece cope. Yüzde 10 bodyfat civarında değilsen yüzün hiçbir zaman tamamen leanmis gibi durmaz zaten.
eyw aga guzel bilgi

• +1
Reactions: veneficus and NoxInfernum
12.5-25 mg eplerenone al geç

• +1
Ne kadar karb aliyosun

• +1
direk boneless olabilirsin

direk boneless olabilirsin
1782872138405

Kardeş ödemli uyanman normal degilmi sence her sabah naturel bir cortisol spike varya hani

yok agam oyle bile angular bir yüzüm var benim demek istedigim zeta gibi adamlar sabah kalkinca bile odemsiz kalkiyor ya onu nasil yapiyorlar
sabah falan biraz odem olmasi normal

• +1
yok agam oyle bile angular bir yüzüm var benim demek istedigim zeta gibi adamlar sabah kalkinca bile odemsiz kalkiyor ya onu nasil yapiyorlar
heriflerin her şey hayvan gibi projected çünkü

30 bfde bile LChad olan biz @NoxInfernum

• JFL
  • Love it
Reactions: Topkra, NoxInfernum and mtn_dude_193
gayet okey ama baya lean bi yüzüm olsun sabah ödemiyle bile sikip atiyim diyorsan biraz daha düşmeyi deneyebilirsin
teşekurler evet ana hedefım bıraz daha dusmek

• +1
Reactions: thundence
gayet okey ama baya lean bi yüzüm olsun sabah ödemiyle bile sikip atiyim diyorsan biraz daha düşmeyi deneyebilirsin
face rev at istersen sorun varsa öyle daha iyi anlaşılır

• +1
rate versen ne olurdu herkesın fıkrını almak ıstıyorumda
kanka bu rate işi çok göreceli gibi ama mtn diyebilirim ortalama zaten lltn-ltn. gonial açı 115-120 gibi bir şey sanırım maxilla geride değil ama full projected da değil gibi çenede asimetri var ama gerçek hayatta kimsenin kolay kolay farkedeceğini düşünmüyorum

• +1
kanka bu rate işi çok göreceli gibi ama mtn diyebilirim ortalama zaten lltn-ltn. gonial açı 115-120 gibi bir şey sanırım maxilla geride değil ama full projected da değil gibi çenede asimetri var ama gerçek hayatta kimsenin kolay kolay farkedeceğini düşünmüyorum
cok teşekurler pekı htn potansıyelı varmı sence ? (yasım 16)