ORGDA CL RATELEDILER

D

Deleted member 251512

Spend your years full of loneliness
Screenshot 2026 01 09 18 54 50 185 comandroidchrome edit

@cl4zai knk ne diyo bunlar

• JFL
  • +1
Reactions: stacyworshipper, Deleted member 98741, fury31 and 5 others
Aga ne dıyo bunlar aga
Screenshot 2026 01 09 18 58 52 177 comandroidchrome edit
Screenshot 2026 01 09 18 59 01 394 comandroidchrome edit

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 310923, stacyworshipper, -BayHarbourButcher and 6 others
meme uçlarının biri kabeyi diğeri anglikan kilisesini işaret ediyor

• JFL
Reactions: temelyeterliliktest, anathema, nikolata and 7 others
Screenshot 2026 01 09 19 07 16 477 comandroidchrome edit

• JFL
  • +1
Reactions: stacyworshipper, -BayHarbourButcher and fury31
Tanımıyom etmiyom ama bence abartıyonuz o kadar da cirkin degil herif potansiyel var en azından

• +1
  • JFL
Reactions: stacyworshipper, Serialsuicide and fury31
Tanımıyom etmiyom ama bence abartıyonuz o kadar da cirkin degil herif potansiyel var en azından
Screenshot 2026 01 09 18 50 14 417 comandroidchrome edit

Knk şu ipd, face shape, burun + bok dudakla nası bi potansiyel olabilir kilo verse cl olacagını sanıo

• +1
  • JFL
Reactions: stacyworshipper, -BayHarbourButcher, Serialsuicide and 1 other person
View attachment 4521302
Knk şu ipd, face shape, burun + bok dudakla nası bi potansiyel olabilir kilo verse cl olacagını sanıo
cl olmaz ama kilo verip burunu accutane ile shrinklese mmtn-hmtn arası bişey olur. Bide kaşları halletmesi lazım

• +1
Reactions: stacyworshipper
View attachment 4521302
tipiyle dalga geçmeniz hoşuma gitmiyor ama düşünsene tiktokta şu çocuğu görüp mesaj atıyosun:
1767975234515

biraz konuşuyosunuz falan zaman geçiyor böyle sonra çocuk diyo bi anda sana bişey itiraf etmem lazım ben aslında o videolardaki kişi değilim
kız da diyor ee senin tipin nasıl (şanslıysan böyle der şanslı değilsen engeli yedin çoktan)
sonra atıyosun şu fotoyu
1767975295716

Kızın engellememe şansını geçtim tiktoğa video çeker kızların %90ı hesabını ifşalayan amk

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası, Resistance. and 10 others
tipiyle dalga geçmeniz hoşuma gitmiyor ama düşünsene tiktokta şu çocuğu görüp mesaj atıyosun:
View attachment 4521306
biraz konuşuyosunuz falan zaman geçiyor böyle sonra çocuk diyo bi anda sana bişey itiraf etmem lazım ben aslında o videolardaki kişi değilim
kız da diyor ee senin tipin nasıl (şanslıysan böyle der şanslı değilsen engeli yedin çoktan)
sonra atıyosun şu fotoyu
View attachment 4521310
Kızın engellememe şansını geçtim tiktoğa video çeker kızların %90ı hesabını ifşalayan amk
Knk ben tipiyle dalga geçmiyordum başta insan gibi konuşuyordum bu millete ltn diye aşşağılamaya başladı cl potansiyelim var diyo kilo verince cl olcam

• +1
Reactions: stacyworshipper and Deleted member 98741
Knk ben tipiyle dalga geçmiyordum başta insan gibi konuşuyordum bu millete ltn diye aşşağılamaya başladı cl potansiyelim var diyo kilo verince cl olcam
biliyorum zaten hakediyor, tek sıkıntı o attığı fotolardaki o bile değil büyük ihtimal

• +1
Reactions: stacyworshipper
biliyorum zaten hakediyor, tek sıkıntı o attığı fotolardaki o bile değil büyük ihtimal
O aq şu jinekomastili fotoyu en yakın arkadasına bıle atmazsın

• JFL
  • +1
Reactions: temelyeterliliktest, meatenjoyer9, Trenmaxx1 and 7 others
View attachment 4521306
sonra atıyosun şu fotoyu
View attachment 4521310
Kanka bırakın çocuğu istediği şekilde takılsın size ne zararı var

• JFL
  • +1
Reactions: maarda and Rol