D
Deleted member 251512
Spend your years full of loneliness
@cl4zai knk ne diyo bunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dananın süt sağma zamanı gelmiş
Tanımıyom etmiyom ama bence abartıyonuz o kadar da cirkin degil herif potansiyel var en azından
cl olmaz ama kilo verip burunu accutane ile shrinklese mmtn-hmtn arası bişey olur. Bide kaşları halletmesi lazımView attachment 4521302
Knk şu ipd, face shape, burun + bok dudakla nası bi potansiyel olabilir kilo verse cl olacagını sanıo
tipiyle dalga geçmeniz hoşuma gitmiyor ama düşünsene tiktokta şu çocuğu görüp mesaj atıyosun:View attachment 4521302
Knk şu ipd, face shape, burun + bok dudakla nası bi potansiyel olabilir kilo verse cl olacagını sanıo
Knk ben tipiyle dalga geçmiyordum başta insan gibi konuşuyordum bu millete ltn diye aşşağılamaya başladı cl potansiyelim var diyo kilo verince cl olcamtipiyle dalga geçmeniz hoşuma gitmiyor ama düşünsene tiktokta şu çocuğu görüp mesaj atıyosun:
View attachment 4521306
biraz konuşuyosunuz falan zaman geçiyor böyle sonra çocuk diyo bi anda sana bişey itiraf etmem lazım ben aslında o videolardaki kişi değilim
kız da diyor ee senin tipin nasıl (şanslıysan böyle der şanslı değilsen engeli yedin çoktan)
sonra atıyosun şu fotoyu
View attachment 4521310
Kızın engellememe şansını geçtim tiktoğa video çeker kızların %90ı hesabını ifşalayan amk
biliyorum zaten hakediyor, tek sıkıntı o attığı fotolardaki o bile değil büyük ihtimalKnk ben tipiyle dalga geçmiyordum başta insan gibi konuşuyordum bu millete ltn diye aşşağılamaya başladı cl potansiyelim var diyo kilo verince cl olcam
O aq şu jinekomastili fotoyu en yakın arkadasına bıle atmazsınbiliyorum zaten hakediyor, tek sıkıntı o attığı fotolardaki o bile değil büyük ihtimal
Kanka bırakın çocuğu istediği şekilde takılsın size ne zararı vartipiyle dalga geçmeniz hoşuma gitmiyor ama düşünsene tiktokta şu çocuğu görüp mesaj atıyosun:
View attachment 4521306
biraz konuşuyosunuz falan zaman geçiyor böyle sonra çocuk diyo bi anda sana bişey itiraf etmem lazım ben aslında o videolardaki kişi değilim
kız da diyor ee senin tipin nasıl (şanslıysan böyle der şanslı değilsen engeli yedin çoktan)
sonra atıyosun şu fotoyu
View attachment 4521310
Kızın engellememe şansını geçtim tiktoğa video çeker kızların %90ı hesabını ifşalayan amk
amina koyayim soyle foto cekerken hadi cektin paylasirken hic mi dusunmedin
midem bulandi meme ucundan