orgda hhtn dediler

@maarda chattan bişi attım 2dk seriden yoklasana

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Auchelius and pashanimair
reelde görse tek yumrukta bayıltacam lavuğu :lul:
1761575013026
buradaki kimsenin boyle birşeyden dayak yiyeceğini sanmıyorum güzel özgüven sahibi bi arkadaşımız

• +1
  • JFL
  • JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, Auchelius, why not me? and 1 other person
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel, yadih, Auchelius and 2 others
sadece elim senden fazla kız düşürmüştür diyecem de sen hayatında herhangi bi kızla iletişime geçtin mi amk:lul:
senden fazla ilişki deneyimim vardır karşındakini bilmeden random konuşman soo sad

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, yadih, Auchelius and 1 other person
maymuna benziyorum boyum 170 annem bile bana yakısıklı diyemiyor so sad* olacak yanlış yazmışsın
boyum 190 senin gibi erkek oruspusu değilim malesef ,bidakine internette kendini postlarken iki kez düşün

• +1
  • Love it
Reactions: Duck Eats Bagel, yadih and pashanimair
paraya ihtiyacim oldugunu dusunmen cok tatli:heart:19 yasindayim kendi sirketim var elhamdulillah
şirket dediği şahıs şirketi az para kazanan insanlar şahıs şirketi kullanıyor bide burada iş insanı gibi davranma seni doğrun anayın amına sokaırm snapchat efektini inkar ediyor bide amk incel ne demek onuda siktir git bir öğren ilk önce bi kelime öğrenmiş ağzından düşmüyor ha kızları elde edermisin evet oda kızlar gay görünümlü erkekleri sevdiği için ahahah amına kodumun topu

• JFL
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel, yadih, Atsizz and 5 others
şirket dediği şahıs şirketi az para kazanan insanlar şahıs şirketi kullanıyor bide burada iş insanı gibi davranma seni doğrun anayın amına sokaırm snapchat efektini inkar ediyor bide amk incel ne demek onuda siktir git bir öğren ilk önce bi kelime öğrenmiş ağzından düşmüyor ha kızları elde edermisin evet oda kızlar gay görünümlü erkekleri sevdiği için ahahah amına kodumun topu
yav 175 cüce orospu evladı mesajlarını inceledim yürüyen incelsin incelin tanımısın amk bağırtma ya SKŞADMŞLASKDLSAK BIR DE HALA SNAPCHAT EFEKTI DIYOR VALLA KOPUYORUM IQLESS OROSPU EVLADI KENDİ ÇİLLERİM DAHA BUNU AYIRT EDEMIYORSUN LA SEN BUNCA SENEDIR NASIL YAŞIYORSUN HEM CÜCESİN HEM IQLESSIN NASIL HALA INTIHAR ETMEDIN AMK

Attachments

• 1761577954882.png
    1761577954882.png
    826.8 KB · Views: 0
  • Ugh..
Reactions: Duck Eats Bagel
yav 175 cüce orospu evladı mesajlarını inceledim yürüyen incelsin incelin tanımısın amk bağırtma ya SKŞADMŞLASKDLSAK BIR DE HALA SNAPCHAT EFEKTI DIYOR VALLA KOPUYORUM IQLESS OROSPU EVLADI KENDİ ÇİLLERİM DAHA BUNU AYIRT EDEMIYORSUN LA SEN BUNCA SENEDIR NASIL YAŞIYORSUN HEM CÜCESİN HEM IQLESSIN NASIL HALA INTIHAR ETMEDIN AMK
1761578061480
omuzlar çok geniş senin onun hakkında konuşalım

• JFL
  • Love it
Reactions: Duck Eats Bagel and Auchelius
tr de şirket sahibiyim esnafım diye rollenmeyen eleman kalmadı bunların %3 ü profitable sadece bunun gibi oruspuevlatlarıda kağıt fatura alsam kdv yi ordan düşsemle falan uğraşıyor fukara oruspuevladının matrahında sadece açılış yazıyor şirketim var diye rolllenmeler falan :lul:

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Atsizz, Auchelius and 1 other person
valla 2.yi vurmam sana :lul: yolla bakayım fotonu özgüvensiz incel :lul::lul:
Sabahtan beri aktifsin her saniye millete cevap veriyon bide şirket yönetcen anorexic orospu evladı sikim kadar bileğin var hala 2.yi vurmam ayağı yapıyosun siktir git köylü ananın yaptığı ayçicek yağlı pilavı yede az kilo al çaya petibör banan gariban seni fraudsuz direkt dümdüz kameraya bakarak fotoğraf çek at ışık oyunu falan yapmadan bakalım aslında neymişsin. Ek olarak o framele 185 üstü değilsin larplama o ince ruhunu sikerim senin

• +1
  • Love it
Reactions: Duck Eats Bagel, pashanimair and Serialsuicide

Attachments

• 1761578236478.png
    1761578236478.png
    348.1 KB · Views: 0
  • JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, Serialsuicide and Ashoimex
tr de şirket sahibiyim esnafım diye rollenmeyen eleman kalmadı bunların %3 ü profitable sadece bunun gibi oruspuevlatlarıda kağıt fatura alsam kdv yi ordan düşsemle falan uğraşıyor fukara oruspuevladının matrahında sadece açılış yazıyor şirketim var diye rolllenmeler falan :lul:
bide tiktok a atarlar hep ticaretle ilgili konuları yok şu bankanı şu katına çıktınmı felan filan boş iş zaten para kazanan insan para kazanıyorum demez hava atmaz

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel
genis valla genetik sagolsun
IAJSNSISNSNSJZNZWIZNSJWJSNSNSNSSNSNNSNSNSNSSBSJAJWBSBJJJJWJSJSJSNWNSNSNSNNSNSNSNSNSNSNSNSNSSJNZNNZNSNSNSNSNSNSNSNSNSNSNSNS

• JFL
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Auchelius, pashanimair and 2 others
aylık verdigim gelir vergisi hayatında hayalini kurduğun para falan ya kasma cok

bide tiktok a atarlar hep ticaretle ilgili konuları yok şu bankanı şu katına çıktınmı felan filan boş iş zaten para kazanan insan para kazanıyorum demez hava atmaz
oğlum ben durduk yere para kazanıyorum mu dedim salak mısınız siz la adam iyi gorunuyor diye para kazanacagını sanıyor tarzı bir sey yazmıs ona cevap vermisim ne anlatıyorsunuz cevap verince bile bir sey buluyorsunuz sizin kafadan lazim bana da

aylık verdigim gelir vergisi hayatında hayalini kurduğun para falan ya kasma cok
ya göstersene bi amına çaktığımın evladı neyden bahsediyon adam akıllı göster anlarım zaten

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel and cakdripa
puff ticareti ne ya falan boş karşılıksız banka çekleri flexleme banka üst katına cıkmaca babasının sikik ofisindeki makam takımıyla st atmaca :lul:

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel and pashanimair
ya göstersene bi amına çaktığımın evladı neyden bahsediyon adam akıllı göster anlarım zaten
dogu subforumun true esnafı ne yaptıgını nekadara yaptıgını falan soyluyor

• +1
ekranda yaziyor ama forumda iqless orospu evlatlari oldugu icin soyleyeyim ayın 1'inden itibaren olan siparisler:lul: daha atayim mi yoksa ağlamanız durdu mu

Attachments

• 1761578720623.png
    1761578720623.png
    47.3 KB · Views: 0
ekranda yaziyor ama forumda iqless orospu evlatlari oldugu icin soyleyeyim ayın 1'inden itibaren olan siparisler:lul: daha atayim mi yoksa ağlamanız durdu mu
357k ciro ne amınakoydumun salağı ve bunla flexmi atıyorsun net kaar 10k falan herhalde :lul:

• +1
Ögeyi denetle

• +1
Reactions: pashanimair
bilader surekli kendini kanıtlamaya çalışma dürtün beni yarıyor ya

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, churmaxxed, pashanimair and 1 other person

Attachments

• Screenshot_2025-10-27-18-29-01-662_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2025-10-27-18-29-01-662_com.android.chrome-edit.jpg
    99.1 KB · Views: 0
  • JFL
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel, IlI, Auchelius and 5 others
bilader surekli kendini kanıtlamaya çalışma dürtün beni yarıyor ya
SALOKJDPAOSŞLDASPŞLJ LAVUK NAPTIĞIMI SORDU ONU ATTIM HALA KENDINI KANITLAMAYA ÇALIŞMA DÜRTÜN DİYOR ALLAH ÇARPSIN DURDUĞUM HER SANIYE IQUM DÜŞÜYOR

alayinizi moggluyom la incel oewlatlari:lul: orgun dcde verified raterlar hhtn verdi cokta skmde degil gerci allah gibi appealim var boy 198cm dream lifeinizi yasiyom looksmaxxi biraktigim icin org hesabimi kapattirdim threadi arkadas atti geri hesap actim posta da bakarsiniz insanlar rateler birazdan tekrar aglayabilirsiniz:lul::lul: insecure orospu evlatlari sizi hala daha kuduran varsa moggbattle bekliyorum evde elinizi sikip why not me diye aglamaya devam
yarramıda yicen mi

• +1
  • Love it
1761579160449
hepinizden zenginim ezikler sizi bide cl yim hepinizide döverim kızla konuşmamışsınız hiç :lul::lul:

• JFL
  • +1
357k ciro ne amınakoydumun salağı ve bunla flexmi atıyorsun net kaar 10k falan herhalde :lul:
sen hayatında 100k bir arada gördün mü la:lul: sadece trendyol tarafı bu bunun nakidi diğer platformları saymıyorum bile:lul::lul: evde oturup yağlı ellerinle pcde takılmaya devam edebilirsin:lul::lul: pc başında salyan akıyor şuan görebiliyorum sen de bir gün benim gibi olacaksın güveniyorum sana agam arkandayım

olum her lafa bu kadar içerledigine gore fraud bir ibnesin siktirip git forumdan son uyarım yoksa çok kötü olcak

• +1
  • Love it
Reactions: Duck Eats Bagel, Auchelius, pashanimair and 4 others
sen hayatında 100k bir arada gördün mü la:lul: sadece trendyol tarafı bu bunun nakidi diğer platformları saymıyorum bile:lul::lul: evde oturup yağlı ellerinle pcde takılmaya devam edebilirsin:lul::lul: pc başında salyan akıyor şuan görebiliyorum sen de bir gün benim gibi olacaksın güveniyorum sana agam arkandayım
özürlü oruspuevladı seni o saydığın platformlardaki bütün buybox loreal paris ürünleri benim bide 100k gördünmü diyor gel ben göstereyim sana :lul: hala sidik yarıştırma peşindesin so sad

• +1
  • JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, Auchelius, pashanimair and 1 other person
olum her lafa bu kadar içerledigine gore fraud bir ibnesin siktirip git forumdan son uyarım yoksa çok kötü olcak
atılan lafa cevap veriyorum diye fraud oldum:lul::lul: ağlamaya devam et bir de o 170 boyunla hiç bir sikim yapamazsın atanın amına koyarım

özürlü oruspuevladı seni o saydığın platformlardaki bütün buybox loreal paris ürünleri benim bide 100k gördünmü diyor gel ben göstereyim sana :lul: hala sidik yarıştırma peşindesin so sad
aynen aynen neler yapıyo piçler:lul: yolla bakayım kanıt benim gibi bi bakalım

atılan lafa cevap veriyorum diye fraud oldum:lul::lul: ağlamaya devam et bir de o 170 boyunla hiç bir sikim yapamazsın atanın amına koyarım
170 degilimki hayalmi kuruyon ibineeeee karsıma cıkma istanbulda

• +1
170 degilimki hayalmi kuruyon ibineeeee karsıma cıkma istanbulda
nası cıkacam ki oglum tek yaptıgın sey 170 boyunla gym gidip tum gun evde anime izlemek bir de arada org a giriyorsun zor karsılasmamız

kendin hakkinda bu kadar bilgi verip atip tutmak fazla gelmiyo mu senin kilona la bırı yolda tanir tecavuz eder sana valla

• +1
nası cıkacam ki oglum tek yaptıgın sey 170 boyunla gym gidip tum gun evde anime izlemek bir de arada org a giriyorsun zor karsılasmamız
:lul: kendimi kanitlamaya caba gosterecegim biri oldugunu mu dusunuyon sabahtan beri 20 adam senle tassak geciyoz az utanman olsun

• +1
  • JFL