orgda hhtn dediler

kendin hakkinda bu kadar bilgi verip atip tutmak fazla gelmiyo mu senin kilona la bırı yolda tanir tecavuz eder sana valla
istedigin bilgileri verebilirim dostum sizden mi korkacam asşildğqwğklerğqlw valla kopuyorum allahıma

• Ugh..
Reactions: Duck Eats Bagel
kac yasına gelmissiniz hala ugrastıgınız seylere bak get a life bro cimene falan dokunun dus alın ter kokunuz geliyor buraya kadar

• Ugh..
kac yasına gelmissiniz hala ugrastıgınız seylere bak get a life bro cimene falan dokunun dus alın ter kokunuz geliyor buraya kadar

Attachments

• 5475867_1761575013026.png
    5475867_1761575013026.png
    1.4 MB · Views: 0
  • JFL
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel, szolliontaraelis, Auchelius and 2 others
lavuk gunun 20 saati tiktok kaydırırken karsısına cıkıyorum tek sosyal hayatı olan org a girip thread acıyor 2 3 maymun tipli kendini gostermeye ozguveni olmayan incellerde destek falan atiyor asldkfqğwpkrwq valla iyi eglendim bugun

kendin hakkinda bu kadar bilgi verip atip tutmak fazla gelmiyo mu senin kilona la bırı yolda tanir tecavuz eder sana valla
Bu anorexic piçin silahtan haberi yok herhalde herkese bi yumruk koyup bayıltıyor sik gibi ince bilekleriyle:lul:

• JFL
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Auchelius, pashanimair and 1 other person
aynen aynen neler yapıyo piçler:lul: yolla bakayım kanıt benim gibi bi bakalım
1761579802301
en ufak ilgide şımaran hayatın her yönünden fukara bir insansın yazık sana

• +1
  • Love it
Reactions: Duck Eats Bagel, Auchelius and pashanimair
Bu anorexic piçin silahtan haberi yok herhalde herkese bi yumruk koyup bayıltıyor sik gibi ince bilekleriyle:lul:
oyyyy james saphire pfp sen okulu bitirdin mi de silah hakkında konusuyorsun salak orospu evladi:ROFLMAO:

lavuk gunun 20 saati tiktok kaydırırken karsısına cıkıyorum tek sosyal hayatı olan org a girip thread acıyor 2 3 maymun tipli kendini gostermeye ozguveni olmayan incellerde destek falan atiyor asldkfqğwpkrwq valla iyi eglendim bugun
Sayın eşgalini siktiğimin loserı yüz göstermenin özgüvenle alakası yok bu forumlarda tiktokta falan niye yüzümüzü paylaşalım çirkin/yakışıklı farketmez ülkede pardon kardeşim dediği için ölen çocuklar oluyor burdan bi hastanın sana kurulup gerçek hayatta sana rastlarsa %5 Yağ oranlı iskelet vücudunun derisini yüzmeyeceğinin bi garantisi var mı? Yok. O yüzden fazla açılma ali kardeş, BOĞARLAR ADAMI.

• +1
  • Love it
Reactions: Duck Eats Bagel, pashanimair and Yagiz8928
Sayın eşgalini siktiğimin loserı yüz göstermenin özgüvenle alakası yok bu forumlarda tiktokta falan niye yüzümüzü paylaşalım çirkin/yakışıklı farketmez ülkede pardon kardeşim dediği için ölen çocuklar oluyor burdan bi hastanın sana kurulup gerçek hayatta sana rastlarsa %5 Yağ oranlı iskelet vücudunun derisini yüzmeyeceğinin bi garantisi var mı? Yok. O yüzden fazla açılma ali kardeş, BOĞARLAR ADAMI.
okey kral haber edersin bana da

ekranda yaziyor ama forumda iqless orospu evlatlari oldugu icin soyleyeyim ayın 1'inden itibaren olan siparisler:lul: daha atayim mi yoksa ağlamanız durdu mu
e faturaya neden girmedin bütün vergiler orada

• JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, Auchelius and cakdripa
allahının amından cıkar once sonra bakarız
Amk malı senı tıktogum bellı adın bellı allaha sovuyosun TROLLENDIN :lul::lul::lul:

• JFL
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel, cakdripa, pashanimair and 1 other person
Amk malı senı tıktogum bellı adın bellı allaha sovuyosun TROLLENDIN :lul::lul::lul:
oğlum bir seyden korkum oldugunu falan mı dusunuyorsun LKSADĞPKASĞPFDSPĞKSA allahinin amina koyayim ya mal oewladi

napayım dostum tüm faturaları tek tek mi atayım
neyin flexi bu fukara orospu evladı seni
asgari maaşını mı flexliyosun
götünü kollamaya devam et

• JFL
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Auchelius, pashanimair and 1 other person
neyin flexi bu fukara orospu evladı seni
asgari maaşını mı flexliyosun
götünü kollamaya devam et
he asgari maaş İŞKWREĞPKQWPĞRKĞWQPĞERW 2/10 ragebait valla geliştirmen lazım kendini adam sormuş bende atmışım neyini flexliyim fakir orospu evladi:lul::lul:

• Ugh..
he asgari maaş İŞKWREĞPKQWPĞRKĞWQPĞERW 2/10 ragebait valla geliştirmen lazım kendini adam sormuş bende atmışım neyini flexliyim fakir orospu evladi:lul::lul:
havalı mı sanıyon lan sen kendini aptal orospu evladı
incel eziklerle dolu bi forum zannediyosun burayı
pompalı tüfekle adam vurdurtan tanıyorum userlardan allahını siktiğimin oğlu
kimsenin hikayesini ve ne derece şeylere takıp seninle uğraşabiliceğini bilemezsin
tiktokta peynirini yemeye devam et

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel and pashanimair
kimsenin hikayesini ve ne derece şeylere takıp seninle uğraşabiliceğini bilemezsin
oyy siz mafyasınız galiba beni de vurdurtsana kral ama vurdurtmazsan o atanın amına koyarım

• Ugh..
oyy siz mafyasınız galiba beni de vurdurtsana kral ama vurdurtmazsan o atanın amına koyarım
lan amınakoyduğumun femboyu ne anlatıyon sen hala
smalldickenergy

• +1
lan amınakoyduğumun femboyu ne anlatıyon sen hala
smalldickenergy
SADFKŞQWĞPİEKQWPERKWQERKWQPERWQ vurdurt bekliyom hadi abicim atanın amına koyacam yoksa

• Ugh..
SADFKŞQWĞPİEKQWPERKWQERKWQPERWQ vurdurt bekliyom hadi abicim atanın amına koyacam yoksa
yarrağını atsana kanka bakalım mikropenismiymiş
amınakoyuduğumun topu seni

• +1
yarrağını atsana kanka bakalım mikropenismiymiş
amınakoyuduğumun topu seni
he ya topum napacam şimdi İŞKSADFKQWEKRQWE ablanın göte bak orda görecen benim yarrağı

• Ugh..
he ya topum napacam şimdi İŞKSADFKQWEKRQWE ablanın göte bak orda görecen benim yarrağı
13 yaşından beri hiç büyümedi di mi yarrağın
biliyorum olm biliyorum
11 cm stuck kaldığını biliyorum

• +1
  • JFL
yolla oğluşum

• +1
Şunun tüm yazdıklarını biriniz ssleyip tiktoğa atın yüzüyle beraber, hırtlardan biri sokakta görsede öldürse amk allaha sövdü diye o zaman görür 198 neye yarıyomuş o işi HHTN yüzü ne işe yarıyormuş orgda paylaşınca:lul:

• +1
  • Love it
Reactions: Duck Eats Bagel, szolliontaraelis, pashanimair and 1 other person
Şunun tüm yazdıklarını biriniz ssleyip tiktoğa atın yüzüyle beraber, hırtlardan biri sokakta görsede öldürse amk allaha sövdü diye o zaman görür 198 neye yarıyomuş o işi HHTN yüzü ne işe yarıyormuş orgda paylaşınca:lul:

:lul:

• +1
  • So Sad
  • JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, Yagiz8928, pashanimair and 1 other person
büyük çatışmalar devam ediyor subforum ve tiktokceller arasında şiddetli çatışmalar!

• JFL
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel, churmaxxed, cakdripa and 7 others
büyük çatışmalar devam ediyor subforum ve tiktokceller arasında şiddetli çatışmalar!
şu akımı durduramadık ya ondan oldu hep

• +1
  • So Sad
Reactions: Duck Eats Bagel, pashanimair and Resistance.
  • JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: Duck Eats Bagel, cakdripa, pashanimair and 4 others
sen kimsin oğlum sana niye vkn atayim:lul: hayal dünyandan çık
Kardeşim oncelikle sakın ol

Derin bi nefes al

Aldın mı?

Şimdi yarragimi yalamaya baslayabilirsin

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: meatenjoyer9, Duck Eats Bagel, Kakeru and 8 others
hayatımda gördüğüm en high inhib adam amk her bişey yazana 10 satır paragraf yazmıs KARDESİM KENDİNİ SOSYAL MEDYAYA PAYLAŞIYORSAN BÖYLE ŞEYLERİ GÖZE ALMAN LAZIM
low t final boss amk :feelsuhh:

• +1
  • Love it
  • JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, szolliontaraelis, Auchelius and 4 others
Yav anasını siktiğimin fakir fukara asgar maaşcı işcisi seni hem Allaha sövüyorsun hem yarrak gibi olan frame ile konuşuyorsun sabahtan beri hiç mi yorulmadın sen klavyede yazarken ananı sikiyorlar az başını çevirde dünyada ne oluyor ne bitiyor onu bi öğren veled-i zinanın evladı.

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, pashanimair, Serialsuicide and 2 others
Yav anasını siktiğimin fakir fukara asgar maaşcı işcisi seni hem Allaha sövüyorsun hem yarrak gibi olan frame ile konuşuyorsun sabahtan beri hiç mi yorulmadın sen klavyede yazarken ananı sikiyorlar az başını çevirde dünyada ne oluyor ne bitiyor onu bi öğren veled-i zinanın evladı.
"fakir fukara asgar maaşcı işcisi" 😭😭

low t infosunu da ananızın amınıza bakarak aldınız herhalde:ROFLMAO:

• Ugh..
Veled-i zinanın evladı senin frame’inden baz alarak hesapladık.

• JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, pashanimair, szolliontaraelis and 4 others
kanında 3000 ng yoksa low tsin kardeşim
kaldırabiliyo musun yarranı bari

• +1
alayinizi moggluyom la incel oewlatlari:lul: orgun dcde verified raterlar hhtn verdi cokta skmde degil gerci allah gibi appealim var boy 198cm dream lifeinizi yasiyom looksmaxxi biraktigim icin org hesabimi kapattirdim threadi arkadas atti geri hesap actim posta da bakarsiniz insanlar rateler birazdan tekrar aglayabilirsiniz:lul::lul: insecure orospu evlatlari sizi hala daha kuduran varsa moggbattle bekliyorum evde elinizi sikip why not me diye aglamaya devam
Mogladığın tek durum forumdakilerden daha sansasyonel bir angut olman. Boyum benim de 198cm 105kg yum ve 140kg yla row atıyorum. 15kg dumbellarla curl atarken 3. tekrarda 0 RIR olacak senin gibi angutlar yüzünden bu forumda bir tane akıllı adam bırakmadınız. Htn falan da değilsin kankam kasma bu kadar.

edit: fotoğrafını görmemiştim, 15kg dumbell ağır gelebilir abicim sana sen 5likleri al bakarız gidişata göre:))))))

Last edited:
  • +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: Duck Eats Bagel, Auchelius, jauscope and 3 others
Mogladığın tek durum forumdakilerden daha sansasyonel bir angut olman. Boyum benim de 198cm 105kg yum ve 140kg yla row atıyorum. 15kg dumbellarla curl atarken 3. tekrarda 0 RIR olacak senin gibi angutlar yüzünden bu forumda bir tane akıllı adam bırakmadınız. Htn falan da değilsin kankam kasma bu kadar.
sen kürde değildin di mi doğru mu hatırlıyorum

• +1
sen kürde değildin di mi doğru mu hatırlıyorum
Geçmişte 12hafta denedim ama mental etkileri hoşuma gitmedi. 125kgya kadar çıktım bıraktan sonra 93e kadar düştüm, zaten spora da gitmiyodum. 1yıldır falan devam ediyorum aralıksız, totalde 3yıldır falan yapıyorum aralarla beraber.

• +1
Reactions: Auchelius, Duck Eats Bagel and kurdistan