odanobunaga
Banned
yeni gelmeme rağmen gözüme kestirdiğim özellikle şu ikili @divisionpanzerfaust @recai iskender bana ağır cihadcı gibi geliyor gerçekten cihadcılar mı yoksa dalga mı geçiyorlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
akhi @0x22 'i eklemeyi unutmussun, genişleyecek ve baki kalacaktır.yeni gelmeme rağmen gözüme kestirdiğim özellikle şu ikili @divisionpanzerfaust @recai iskender bana ağır cihadcı gibi geliyor gerçekten cihadcılar mı yoksa dalga mı geçiyorlar?
İdeolojini doğru bulmuyorum türkler ve kürtler eşittir hiçbir ırk diğer birinden üstte değildir neden hepimiz savaşı bırakıp kardeş olup kendi dinlerimizi kendi şartlarımız altında yaşamayalım ki?akhi @0x22 'i eklemeyi unutmussun, genişleyecek ve baki kalacaktır.
Kalıcıdır ve Allah'ın izniyle genişleyecektir.İdeolojini doğru bulmuyorum türkler ve kürtler eşittir hiçbir ırk diğer birinden üstte değildir neden hepimiz savaşı bırakıp kardeş olup kendi dinlerimizi kendi şartlarımız altında yaşamayalım ki?
bmw,in adaleti hep siz zalimlerin karşısında olucakKalıcıdır ve Allah'ın izniyle genişleyecektir.
O murtaddin, O enemies of Allah altogether listen and understand: we will continue to kill your soldiers and slaughter them, We will burn them in the fire of this life, The Shari'ah of Allah will prevail in his land in spite of you, the troops of khilafah will chase you everywhere you run. By Allah's permission, we will meet in Rome and Al-Andulus.bmw,in adaleti hep siz zalimlerin karşısında olucak
O murtaddin, O enemies of Allah altogether listen and understand: we will continue to kill your soldiers and slaughter them, We will burn them in the fire of this life, The Shari'ah of Allah will prevail in his land in spite of you, the troops of khilafah will chase you everywhere you run. By Allah's permission, we will meet in Rome and Constantinople.
bmw,in adaleti hep siz zalimlerin karşısında olucak
ya kanka biz niye uyuyamıyoz budediğin sendromun çözümü yok muOnlar allahın aslanları bu forumu kafir orospu cocuklarına yar etmeyecekler allahın izniyle insallah
Ben erken uyumusum aq 7 de tak diye kalktım vücut uykuyunreddediyor 8 saat oldu mu dimdik oluyom bakcam çözümlereya kanka biz niye uyuyamıyoz budediğin sendromun çözümü yok mu
melatonin ashwagandha mk677 attım hala uyumak istermiyorum amk
keşke sen olsam7 de tak diye kalktım
O hiç manlet olmamış ki..keşke sen olsam